9. takım için no problım...bende aynısını düşünüyorum..tabii ramazan ve ağustos ayında "cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyen" bir eleman bulabilirsem..zira diğer takımlardada şu an yarışmacı bulma sıkıntısı var gibi gözüküyor..
o zaman ; hızlı olan kazansın moni(
teşekkürlerbenim içinde bir sakıncası yok cnm....kolay gelsin
selam,
11 takım yarışmakta.
sonuçlar şu şekilde...
2.takım >>
3.takım >>
4.takım >>
5.takım >>
6.takım >>
8.takım >> EVET
9.takım >> EVET
10.takım >>
12.takım >> EVET
13.takım >>
14.takım >> EVET
Bir öneride bulunmak istiyorum..
Gerek takım üye sayısı, gerek diskalifiye edilen üyenin geri dönmesi gibi diğer takımların onayına sunularak netleşen konularda tek tek yorum beklemek saçlarınızın erken beyazlamasına sebep olabilir..
Bunun yerine;
"Ben .... konuda ... şeklinde davranıyorum. İtirazı olan takım .. gün içinde bildirsin"
demek bence daha pratik ve hızlı olur.. Saçlar da siyah kalır..
Bir öneride bulunmak istiyorum..
Gerek takım üye sayısı, gerek diskalifiye edilen üyenin geri dönmesi gibi diğer takımların onayına sunularak netleşen konularda tek tek yorum beklemek saçlarınızın erken beyazlamasına sebep olabilir..
Bunun yerine;
"Ben .... konuda ... şeklinde davranıyorum. İtirazı olan takım .. gün içinde bildirsin"
sevgili püsküüt kurallara uygun yapmaya çalışınca böyle bir şey çıktıBir öneride bulunmak istiyorum..
Bunun yerine;
4. takım kaptan yardımcısıyım bizim içinde bir sorum olmuyacaktır canım kaptanımız toprakta aynı fikirdedir eminim kolay gelsin size ama karar verirken secici davranın bugun gelipta yarın ayrılmak isteyeni degil de istekli olanı secin benceselam,
11 takım yarışmakta.
sonuçlar şu şekilde...
2.takım >>
3.takım >>
4.takım >>
5.takım >>
6.takım >>
8.takım >> EVET
9.takım >> EVET
10.takım >>
12.takım >> EVET
13.takım >>
14.takım >> EVET
teşekkürler4. takım kaptan yardımcısıyım bizim içinde bir sorum olmuyacaktır canım kaptanımız toprakta aynı fikirdedir eminim kolay gelsin size ama karar verirken secici davranın bugun gelipta yarın ayrılmak isteyeni degil de istekli olanı secin bence
teşekkürler3. Takım olarak Bizim içinde bir sakıncası yok.
Merhaba,
Ben 8 takım kaptanıyım,takımımın 15 kişi üzerine çıkması konusunda karar aldım. İtirazı olan takım varsa gün içinde bildirsin lütfen.
sevgiler.
teşekkürler2. takım evet diyooooooooooooooor
saç baş yolduran ,beyazlatan listemide güncelledim
7 evet ,çoğunluk kabul ettiği için ve gün içinde itiraz eden takımda olmadığına göre kabul edilmiş sayıyorum
tekrar hepinize teşekkür ederim
2.takım >> EVET
3.takım >> EVET
4.takım >> EVET
5.takım >>
6.takım >>
8.takım >> EVET
9.takım >> EVET
10.takım >>
12.takım >> EVET
13.takım >>
14.takım >> EVET
durun ıtıraz edıyorum bu nıkkah kıyılamaz hehehehhee
hayırlı ugurlu olsun yenı uyelerın.ama zeynebınde dedıgı gıbı aktıf uyeler olsunkı sen bunalma canım basarılarr
Geç kalman önemli değil tatlım.. Neticede oylama yapmıyoruz, görüş bildiriyoruz sadece..
Ama herkes "hayır, işe yaramıyor" deseydi o zaman uygulamanın kaldırılması yönünde bir oylama başlatabilirdik.
Gelelim sizin takıma. Haklısın, başarı grafiği iyi olmayan bir takımsınız. Uygulamadan önce de böyleydi ve maalesef aynı devam ediyor. Bu da uygulamanın sizin için motive edici olmadığını kanıtlıyor.
Ceza konusuna gelince senden daha farklı düşünüyorum ben.
Kaptanın bu yarışmanın en önemli figürü olduğunu her zaman söylerim. İşte burada da takımın başarısı ve motivesini sağlayacak kişi yine kaptan oluyor. Başarısızlığa yol açan kişilere uygulanacak yaptırımları kaptanlar düzenleyebilirler.
Genel sıralama listesi yapma cezasını da bu başarısızlıkda baş rol oynayan üyelere yaptırabilirler.
Dolayısı ile bu cezanın kaptana kesilmiş olan bir fatura olduğunu düşünüyorum, kendimce..
teşekkür ederim tatlım10. takım kaptanı olarak bence de sorun yok moni.. ama 12 ve 14 ü beklemekten tırnaklarım törpülendi.. şimdiden gelecek üyeleri 4 gözle bekleyen 4 takım olduk.. gene ilginç şeylere sahne olacak "cuma yarışmasına katılmak isteyenler" topiği....
teşekkür ederim tatlım
bize 2 arkadaş geliyor,biri zaten başka takımdan transfer olacak,diğeride belli .yani yarışmaya katılmak isteyenler size gelebilir ben sadece 2 yeni üye alıyorum ve her ikiside hazır zaten
şu anda başka üye istemiyorum zaten 15 kişiydik 17 olduk,aktif yarışan 8 kişi olucaz diğerleri izindeler
siz 3 takım artık gözleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?