- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
hiç o şekilde düşünmemiştim:44:Tatlım öncelikle oylamayı çok yanlış açtığını düşünüyorum. Sende söylemişsin burda aktif yarışan 8 kişi olacağız diye. Sanırım o maddeyi yanlış anlamışsın. O madde aktif yarışan üyelerin liste sayısı için en fazla 15. Toplamdaki yarışmacı sayısını saymaya kalkarsak eğer takımımızda ki sen bile sayamazsın kendi takımında kaç yarışmacı var. Mesela benim şuan izinde olan en az 40 a yakın üyem var. Ama listemde 6-7 kişiyiz. Üyeler izinden dönmek isterlerse eğer herkes sırasını bekleyecek. 40 kişiyi zaten aynı anda listeye alamam. Oyum evet 13. takım olarak ama boş yere oylamaya sunmuşun canım. Kurallar net ve açık olduğu halde sanırım bazen yanlış anlaşılabiliyor. :26:
o şekilde düşünecek gibi bir yazıda görmedim:44:kafam karıştı şimdi tekrar okuyayım diyeceğimde zaten her gün defalarca okuyorum.gözümden kaçmış olabilir baştan okuyacağım.
TAKIM ve ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.
ben hala anladığım şekilde algılıyorum:44:
7 aydır yarışmadayım,örneğini görmediğimden olabilir.sen daha eski olduğun için örnekler olmuş olabilir.
izindeki üye geri döndüğünde sırasını bekleyecek demişsin,izne ayrılanlar genelde zamanını belirtiyor.şimdi onlar izindeyken yerlerine yeni üye alıp onları bekletmek ne kadar doğru bilemedim:26: uzun süreli izinler haricinde...
Son düzenleme: