Bonibonlar, "bu hafta neler oldu?" başlığına 83. etap bilgilerini ekledim.
Taşınmak üzere olduğumu daha önce söylemiştim.. Pazar gününe işler yetişmediği için taşınmam Çarşamba gününe kaldı.
Salı gününden sonra yokum anlayacağınız..
İnterneti de, eksikliğini hissedeceğim güne kadar bağlatmam herhalde.. yerimseniben Yani ne kadar süre burada olmam, bilemiyorum..
Kalın sağlıcakla.. a.s.
Canım Allah kolaylık versin, sağlıkla taşının inşallah. Bilmiyorum ama umarım kendi evine taşınıyorsundur, yoksa da en kısa zamanda kendi evin olsun:))
Canımcım sana çok teşekkür ediyorum. Bu aralar epey yoğunum ve vereceğin cezanın bana kaybettireceği vakti düşünerek elimden geleni yaptım. Sonuca kendim bile inanamadım.
Kızlar ne yaptığıma gelince, kilo vermek istiyorsanız;
1- Kakaolu püsküüt ile iddiaya girin naniknanik. Onun size vereceği cezayı düşünün. İnanmazsınız bayramda ittiğimiz her ziyarette tatlı ikram ettiklerinde "teşekkür ederim iddiaya girdim onu yiyemem" dedim kimse de zorlayamadı. Evdekini de eşime yedirdim.
2-Şu adımölçerlerden almıştım bu hafta onu taktım belime, öğleye doğru baktım adımlarım az olmuş kendime ürüyüş icatları çıkardım. İlaç almaya hastaneye ve eczaneye gitmeye üşenenlerin yerine işlerini yapıverdim, öğle arası yemeğe gidiyor gibi çıktım ama yalnız (arkadaşlarla çıkarsak ağır yemekler yiyerek geri dönüyoruz) dolaşıp dolaşıp döndüm işe. Dönerken de ebimdeki bozuklarla mandalina aldım, süt aldım. Öğle yemeklerim oldu bunlar.
3-sabah mutlaka eşimin zoruyla kahvaltı ettim ama çok az yedim.
4-Lahana kürüne başladım henüz 3 gün olmuştu ki afedersiniz aşırı gaz dolayısıyla haftasonu içmeye karar verdim bıraktım ama 3 gün içtim. Belki onun da faydası oldu. Çok tok tuttu zaten. Öğlen imek için küçük bir cam şişeye doldurup masamın üstüne koydm canım aburcubur istedikçe yudumladım. Arkadaşlar ne içtiğimi merak ettiler şimdi hepsi diyette:))
Peki bu verdiğim kilolarımı nasıl koruyacağım? Haftya biraz daha fazla şey yapmalıyım ki geri gelmesinler.
1-Lahana kürüne haftasonu devam cokacimcoook
2-Adımsayar yine takılacak :dance:
3-Eve meyve stoku yapılacak
4-hergün ne yediysem takımımla paylaşılacak (emin olun çok işe yarıyor)
5-Bugün kendime bir ödül vereceğim muhtemelen çok özlediğim mantı, ama tadımlık. Sonra sebze yemeklerime geri dönülecek ve son olarak da
6-stresten uzak durulacak (stresim artıkça aburcubura yönleniyorum, acıktığım için değil sinirden yiyorum).