http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10187213&posted=1#post10187213
arkadaşlar sonuçlar hazır
inşallah bi hatam yoktur yarı gözle yaptım baygın baygın
bireyselde ve takım olarak derceye giren tüm arkadaşalrı ve takımları kutluyoruma.s.
İtiraf edebildiniz sonunda yerimseniben bunlara hiç gerek kalmasada insan kırıldığına, kızdığına kalkıp yerimsenibenben şunu hissediyorum diyebilse değil mi bundan sebepte başkalarıda gerilmese... Yazdıklarım kişisel olduğu zaman özel mesaj ile hallediyorum bu yüzden buraya yazılanları tek başınıza üzerinize almanız biraz gereksiz olmuş mesajdan alıntı yapmışımdır ama kasdettiğim yarışmada ki çoğunluktur, zaten kimseye takılıp kırmak istememde aslına bakarsanız ne yazıyorsam ortaya bir çok kişiye yazıyorum, biraz daha dikkatli olup dilimi tutmalıyımyerimseniben buraya yazddıklarımı da bölüm sorumlusu olarak değil yarışmanın ilk gününden beri burada olduğum için gidişatı bir çok kişiye göre eskiyle kıyasladığım içindir..Ayrıca yazdığım uyarılar çoğunluğu kapsadığı anda, emin olduğum durumda yazdıklarımdır, bu başlığın takip edilme ortalaması gerekenin çok çok altındadır, verilen cevaplardan bellidir....
Evet kabul ediyorum :kedi: Hayatımda ilk defa ortaya bir taş attım denilebilir :roflol:
Maydanozluk veya karışmak değil benim kırıldığım,siz bölümün moderatörüsünüz,tabiki açıklık getirilmesi gereken durumlara yorum yapmanız,açıklık getirmeniz normal.
Ama benim buraya yazdığım mesajlarda/sorularda verdiğiniz cevaplarda genellikle "siz hiç takip etmiyorsunuz,ilgilenmiyorsunuz" gibi bir anlam var
şunu rahat söyleyebilirim ki ben bu topikle en çok ilgilenen kişilerden biriyim
Ki ilgilenmesem böyle birşeye gücenmezdim zaten,hakediyorum derdim
Bu arada,
Ben de böyle söyleyerek sizi kırdıysam,üzdüysem özür diliyorum ama dile getirmesem gerçekten içimde kalacaktı ve benim için daha büyük bir sorun haline gelecekti a.s.
.......Püsküütü zor kurtardık angarya işlerimizden biliyorsunuz üstüne vazife olmayan şeyleri bizim yapmamız gereken işleri bile seve seve 2 yıl yaptı...
Oyyy Püsküütüm uğramışolumunekankayizsmile
Mezuniyet karnesi isteği için mailini açman gerekiyordu ama sen buraya hemen bakmazsın belki ulaşmadı ben yeniden ulaşayımmafoldumben
aebencim güzel arkadaşım bireyselde bu hafta birinciliğim için tebriğine çok teşekkür ederim ..bu aradada dereceye giren takımları .... ve tabı kendi takımı vede bireyselde derece yapan arkadaşları önceliklede nevracım ve simoşumu canıı gönülden tebrik ederim .....Şeniz:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?