Elinize sağlık kaptanım.Eki Görüntüle 2902450
6. TakımdanCordelia 50 haftada 31,15 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Ellerinize sağlık kaptanimEki Görüntüle 2903039
6. Takımdans i d e l y a 43 haftada 16,35 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanim teşekkür ederizEki Görüntüle 2903039
6. Takımdans i d e l y a 43 haftada 16,35 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Eline saglik kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 3.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Rica ederim kaptanımEline saglik kaptanim
Seri begendim
Baktim boslamisim orayi. Tik tikRica ederim kaptanımforum hata verdi sandım inan
Eline saglik kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 3.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Rica ederimmEline saglik kaptanim
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 3.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanım.
739. etap sonuncusu 9. Takım üyesiYaKaMoZz-z sonunculuk yükümlülükleri yerine getirmemiştir.
Bu nedenle de 9. takım görünmezlik ceza puanı almıştır. (Karar Defteri md.4)
Karar defteri güncellenmiştir.
Bilginize.
UcanSupurge
YaKaMoZz-z canım etap sonuncusu olduğun için Perşembe gününe kadar aşağıdaki topikte nerede hata yaptığını paylaşman gerekmekte
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com
Ayrıca bi sağlıklı öğün tarifi paylaşmalısın canım
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com
ihmal etme canım takım ceza alabilir bunun için
YaKaMoZz-z şu başlıklara yazacaktın canım unutma yoğunsun biliyorum
Ben Nerede Hata Yaptım?
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Hem çok basit hem de çok sağlıklı bir tarifle geldim bugün. Mutlaka denemelisiniz. İsteğe göre içine ton balığı ya da peynir ilave edilebilir. Nohutlu Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut Yarım demet dereotu 2 adet kırmızı biber 1 tatlı kaşığı nar ekşi Nohutlu...www.kadinlarkulubu.com