Tesekkur ederimKaptanım bu tip durumlarda kural gereği en geç Perşembe günü paylaşılması gerektiği için, üyenizle ilgili bir sorun yaşadığınızda bu sorunu paylaşımda bildirmeniz yeterli oluyor. Daha önce başka kaptanlarımızın da nadir de olsa başlarına gelmişti.
Takım olarak komple sessiz kalındığında ceza kaçınılmaz oluyor.
Bilgiler doğru.
Ancak daha sonra hedef güncellemesi yapılmış. Ve yeni hedef 58 olmuş. Şöyle ki:
***3. Takım 558.Etap*** Etap dördüncüsüASABA : (109/107.2/1,8/%1,65) yeni üye, baş.tarihi 02/02/2018 , baş.kilosu 114,4 , hedef kilosu 85Ayaklarım3kilo: (81/80,1/0,9/%1,11)Cigdemm85 : (69,8/69,6/0,2/%0,29) kendi isteğiyle ayrıldıErvanazlim : (82,2/81,4/0,8/%0,97)gammy : (63,4/62,3/1,1/%1,74)geodal : (64,5/64/0,5/%0,78)Ladyamore : (69,7/68,7/1/%1,43)Mavi kedi : (62,5/62/0,5/%0,80) hedefini 58 olarak revize etmek istiyorSahgull : (73,2/73,8/+0,6/%-0,82)Sismaniye : (63,8/63,6/0,2/%0,31)Uykucu melek : ( 66,3/66,2/0,1/%0,15) yeni üye, baş.tarihi 05/02/2018, baş.kilosu 69,1 , hedef kilosu 55
Kaptanım daha önce de çok hatırlattım ama tekrar yazayım. Etapla ilgili sorunlarınızı lütfen son güne bırakmayın. Ki ben de zamanında cevap verebilme şansına sahip olabileyim.
Bildirim için teşekkürler kaptanım.
Ellerine sağlık kaptanım, iyi hafta sonları.
Geçmiş olsun.Haklısınız kaptanım biraz tecrübesizlik biraz hastalık sağlık olsun inşallah
Çok teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun.
Elinize emeğinize sağlık kaptanım teşekkür ederizPerformans Uygulaması 49. turu nota almadan tamamlayan 9. Takımın 728. ve 740. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
UcanSupurge
Pnrrr-12
Performans Uygulaması 49. turu nota almadan tamamlayan 9. Takımın 728. ve 740. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
UcanSupurge
Pnrrr-12
Tesekkur ederiz kaptanim. Elinize saglikEki Görüntüle 2905670
4. TakımdanKumraL_KrakeR 14 haftada 11,7 kilo vererek ikinci kez mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40 Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00 Verilen Toplam Kilo : 15,40 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15% Toplam Süre : 14 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım geciktim özür dilerim köydeyim internetim çekmiyor
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline emeğine sağlık kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım geciktim özür dilerim köydeyim internetim çekmiyor
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım geciktim özür dilerim köydeyim internetim çekmiyor
Eline saglik kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 50.tur 4.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım geciktim özür dilerim köydeyim internetim çekmiyor
Takimin kapanmasi dışında bir çözüm olsa ama bu durumda yapacak birsey kaptanım insallah ilerleyen zamanlarda yeniden açılırMerhaba sevgili kaptanlarım
Handandandan kaptanım ailevi durumlarından dolayı yaklaşık yılbaşından bu yana takımda yok ve o zamandan beri takımı tek başıma götürmeye çabalıyorum fakat hamileliğim ve doğumumun yaklaşması nedeni ile diyet, spor konusunda takımda motivasyon sağlayamıyorum bu durum haliyle takım motivasyonu düşürüyor takıma faydam değil zararım dokunuyor artık Niran kaptanımın ailevi durumları çözüme kavuşmuş olmadığından kendisinin de takıma ayıracak vakti ve gücü maalesef yok ayrıca okula başlıyorum 3 hafta kadar sonrasında zorunlu doğum iznim başlıyor hem hamileliğin son günleri , hem doğum hazırlıkları, hem çalışma hayatına kısa süreli de olsa dönüş, hem evimin, kızımın sorumlulukları daha da durumumu zorlaştırıyor her ne kadar takımın kapanmasına gönlüm el vermese de takımın iyiliği için bunu yapmamız gerekiyor zannedersem
seaBahAR
A Arrietty_
E Emnis
Zipzip-
moni
LAydLiNe