Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederiz kaptanım eline sağlık

seaBahAR kaptanım ve diger kaptanlarim fotoğraflı bildirimlerde herhangi bir sıkıntı yok
Ellerine sağlık kaptanım..

Senin de ellerine sağlık kaptanım.

Sevgili arkadaşlar,

739. etap bildirimlerinde iki husus var. Hata yapma olasılığıma karşı öncelikle kontrol ediniz ve sonrasında sonuç listelerini düzeltiniz lütfen.

4. Takım :
652. etapta bildirimsiz izne ayrılan AKovser 739. etapta dönünce fark 87 ye bölünmeli.
Bilgine. A Arrietty_

6. Takım:
s i d e l y a benim hesaplarıma göre mezun olma koşulunu yerine getiremiyor.
Bendeki bilgiler şöyle:
565. etapta mezun olup 652. etapta geri dönüyor.
Dönüş kilosu 77,1 yeni hedefi 57.
730. etapta tartı değiştiriyor. (-100 gr)
Bu durumda yarışma kayıt kilosu 77 ve hedefi 56,9 oluyor.

Kayıt kilosu 80 kilonun altında olduğunda hedefin %90 ını karşılamalı. Ancak üyemizin yüzdesi %81 de kalıyor.
Bilgine. Zipzip-

Herkese iyi Pazarlar.

Teşekkür ederiz kaptanım iyi pazarlar

Kolay gelsin elinize emeğinize sağlık.

Iyi günler seaBahAR kaptanim
Bende sizin dediginiz gibi yazmistim,denetci kaptanlarimiz duzelttirdi. Bir bildirimsiz i oldugu icin +1 oluyormus

Iyi günler seaBahAR kaptanim
Bende sizin dediginiz gibi yazmistim,denetci kaptanlarimiz duzelttirdi. Bir bildirimsiz i oldugu icin +1 oluyormus
Hem yazmışım bildirimsiz diye hem de 1 eklemeyi unutmuşum. Kafa nasıl çalışıyorsa artık.

Duyduk duymadık demeyin, ben çoktan emekliye ayrıldım. Burası denetçi kaptanlarımız sayesinde dönüyor.

Yazacak cevap bulamadım.
Sanırım buradaki işlere artık Odin bakıyor.
Bir sorunuz varsa ona sorun, ben aradan çekiliyorum.

Performans Uygulaması 49. turu nota almadan tamamlayan 6. Takımın 731. ve 739. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Bilginize.

Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia

Ellerine sağlık kaptanim

Eline saglik kaptanim teşekkür ederiz

Ellerinize saglik.

6. Takımdan Cordelia 50 haftada 31,15 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Eline saglik kaptanim teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…