- 9 Şubat 2016
- 777
- 1.325
- 33
Teşk ederim0.15 değil de virgulden sonra 3 basamak paylaşıyoruz. 0.150 olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşk ederim0.15 değil de virgulden sonra 3 basamak paylaşıyoruz. 0.150 olacak.
Oruç başımda duman altıya demiştim ama 10.alintilamisim gidip 6.takima yazayım aynisini10. Takımda yok ki onlar. 6. Takımda var.
Eline sağlık canım.Sonuç listeleri hazır tüm kilo vern veremeyen çaba gösteren takımları tebrik ederim umarım bur hatam yoktur yolda yaptım çünkü hata varsa da haber verirseniz düzeltirim
Ama küçük bir not eklemek istiyorum
8. Takımdan turkmenkizi86 ve
7. Takımdan Efser in yüzdesi 1.88 di bende tekrar hesaplama yaptığımda efserin yüzdesi 1.8845 turkmenkizi86 nin 1.8779 olduğu için üçüncüyü ona göre belirledim umarım gözden kaçırdığım biri yoktur da boşa hesaplama yapmış olmam
Sonuç listeleri hazır tüm kilo vern veremeyen çaba gösteren takımları tebrik ederim umarım bur hatam yoktur yolda yaptım çünkü hata varsa da haber verirseniz düzeltirim
7. Takımdan Efser in yüzdesi 1.88 di bende tekrar hesaplama yaptığımda efserin yüzdesi 1.8845 turkmenkizi86 nin 1.8779 olduğu için üçüncüyü ona göre belirledim umarım gözden kaçırdığım biri yoktur da boşa hesaplama yapmış olmam
Eline sağlık canımSonuç listeleri hazır tüm kilo vern veremeyen çaba gösteren takımları tebrik ederim umarım bur hatam yoktur yolda yaptım çünkü hata varsa da haber verirseniz düzeltirim
Eline sağlık canımSonuç listeleri hazır tüm kilo vern veremeyen çaba gösteren takımları tebrik ederim umarım bur hatam yoktur yolda yaptım çünkü hata varsa da haber verirseniz düzeltirim
Eline saglik cnmSonuç listeleri hazır tüm kilo vern veremeyen çaba gösteren takımları tebrik ederim umarım bur hatam yoktur yolda yaptım çünkü hata varsa da haber verirseniz düzeltirim
Toplight kaptanım sen nerden hesaplıyorsun yüzdeleri. Excelden mi. ?Eline saglik cnm
Sonuç listeleri hazır tüm kilo vern veremeyen çaba gösteren takımları tebrik ederim umarım bur hatam yoktur yolda yaptım çünkü hata varsa da haber verirseniz düzeltirim
Excel'le hesaplıyoruz biz takımda. Yüzde kısmı için de yüzdenin bulunduğu yeri seçip o hücrenin tipini sayı olarak belirtmen gerekiyor, alttaki ekran görüntüsünde kırmızıyla gösterdiğim butonlarla da virgülden sonra kaç basamak olacağını azaltıp artırabilirsin. Sağdaki artırır, soldaki azaltır :)Arkadaşlar ben de herkesi tebrik ederim.
Size bir şey danışmak istiyorum. Excel den hesaplayıp ekleyen var mı aranızda? Ben yüzde kısmını virgülden sonra 2 basamak kalacak şekilde formülleyemedim bilen var mı aranızda?
Excel'le hesaplıyoruz biz takımda. Yüzde kısmı için de yüzdenin bulunduğu yeri seçip o hücrenin tipini sayı olarak belirtmen gerekiyor, alttaki ekran görüntüsünde kırmızıyla gösterdiğim butonlarla da virgülden sonra kaç basamak olacağını azaltıp artırabilirsin. Sağdaki artırır, soldaki azaltır :)
Eki Görüntüle 2012957