Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben belırtmek ıstedımberilceee 491. Etapta hastalık sebebiyle izine ayrıldı ibaresi yok sadece izine ayrıldı yazıldığından dolayı dönerken de sağlik durumu belirtmeye gerek yok 6 ayı geçmiş ve %5 üzerinde kilo almış zaten
Bu nazardan korktum yenı degısıklık yspmıyomBugün üstümde nazar varlisteyi paylaşırken 6.takımın ortalamasını havaya uçurmuşum
nasıl yaptıgım konusunda hiçbir fikrim yok
hemen düzeltiyorum
![]()
sorun olursa seabahar etap raporunda uyarır zaten olanı söylemiş bahar sadece
Tamamdır kaptanımBildirim notları ne kadar net ve anlaşılır olursa seabaharın işi kolaylaşır sadece berilce kaptanım ...
Mesela 6 ayı aşan izin süresinden , %5 i aşarak geri dönen üye için ...
491.etapta izne ayrılan üye a/2 ekstrem kuralına göre geri döndü.Yüzdesi 32'ye bölündü .
Belli notlar için ortak bir dil kullanımı her zaman makbuldur![]()
Bu nazardan korktum yenı degısıklık yspmıyom
Olur böyle kuzum ınsanız
0.15 değil de virgulden sonra 3 basamak paylaşıyoruz. 0.150 olacak.Kizlar bir yanlışım var mı yüzde de ?![]()
Canım yuzdeniz doğru ama rzgrcee uyenizin kilosu yok sabite yada bildirim yapmadiysa belirtilmeli yanında aynı şekilde adacixeginin yaninada sabit yazılmalıKizlar bir yanlışım var mı yüzde de ?![]()
10. Takımda yok ki onlar. 6. Takımda var.Canım yuzdeniz doğru ama rzgrcee uyenizin kilosu yok sabite yada bildirim yapmadiysa belirtilmeli yanında aynı şekilde adacixeginin yaninada sabit yazılmalı