- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Tamam teşekkür ederim canım.Yok canım bize dün yazmıştı ama sabah size yazınca daha iyi olur dedim ben ona sizde devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkür ederim canım.Yok canım bize dün yazmıştı ama sabah size yazınca daha iyi olur dedim ben ona sizde devam eder
Teşekkür ederim canım inşallah bakalım.hayırlı olsun 12. takım bende sevindim yeni takım yenibir kan bir hareketlilik umarım çok güzel olur
Teşekkürler uyarı ve dikkat için.. Haklısın.Emeğine sağlık canım ...
Şu maddeye göre mezun olan üyelerinde , tekrar girişinde kayıtlı ilk kiloları baz alınıyorsa ; daha önce @nananais nicki ile yarışan @Lunya nın bilgilerini kontrol edebilir misin ? Cuma yarışmalarına başladığı kilo 98 dir çünkü .
Şöyle yapıyoruz.Evet ben de öyle düşünüyorum..
seaBahAR şimdi açabilir miyim takımı ve açarsam yukarıda sorduğum kısım nasıl olur.
Tamam çok teşekkür ediyorum ilginiz için.Teşekkürler uyarı ve dikkat için.. Haklısın.
Karneyi kontrol ettim, orada ilk kilo 68.
Excelde hızlı çalışmalarda kopyalama yaparken hatalar olabiliyor herhalde.. ben de anlamadım. 98 den 68 e nasıl evrildi :)
Notumu aldım, sıralama listesini de düzenleyeceğim.
Şöyle yapıyoruz.
Sen takımını aç, 15 gün kuralı nedeni ile takım genel olarak 15 günlük deneme süreci yaşar gibi olacak. Yani 15 gün etap bildirimi yapmayacaksınız. Yeni üyelerini toparlamaya başla.
Ancak kilo bildirimlerini 2. takıma yap.
Şu anda 516. etaptayız.
517. etap 1. haftanız. 518. etap 2. haftanız olacak.
516. etapta kilo bildirimin 2. takımda.
517. etapta yine 2. takım listesindesin, yanına 12. takıma transfer notu düşülecek.
518. etapta 12. takım etap listesine girecek. Sen ve 15 gününü doldurmuş olan üyelerin.
Hayırlı olsun, keyifli ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.
Sevgili Ausencia nın uyarısı ile @Lunya adlı yarışmacımızın başlangıç kilosundaki düzeltmeyi yaparak, sıralama listesini güncelledim.
Bu durumda Lunya sıralamada 1. liğe yükselmiş oldu.
Önceki sıralamaya göre ilk ona giren ispanyol (1. takım) arkadaşımız 11. liğe indi.
Geçmiş mesaj üzerinde düzenleme yapamadığım için, etap raporunda düzenleme yapamadım. 7. takımın ilk ona yerlştirdiği üye sayısı da böylece 1 adet artmış oldu. Tebrikler.
Kaptanım kardeş takımımız gözden kaçırmış sanırım. Takımdan aldığım bilgiye göre;10. takım etap raporunda sorduğum soruya hala cevap vermemiş?
..ya da ben mi göremedim.
@Defnella başlangıç kilosu 75.10. takım etap raporunda sorduğum soruya hala cevap vermemiş?
..ya da ben mi göremedim.
Paylaşımınızı görmemiştim.tesekkürler :)Kaptanım kardeş takımımız gözden kaçırmış sanırım. Takımdan aldığım bilgiye göre;
Defnella arkadaşımızın takıma kayıt kilosu 75
Bilginize.