Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri

Canım benim nihayet hedefine ulaştın ve yazmak için can attığın hikayeni yazdın. Yol boyunca azmin, sporun, menülerin tecrübelerinle hepimize çookk şeyler öğrettin ve umarım birileri de bu yazıyı okuyup seni örnek alır. Senin gibi bir yol Arkadaşım oldugu için çok mutluyum. İyiki varsın tebrik ederim canım

oy oy selvoşum hikayeni okumaktan buyuk mutluluk duydumm. rabbim hep yolunu açık etsinn. senin enerjinde çok yuksek akdeniz güzelii. seni seviyorumm

insallah zeynom heyecanla sizlerinde basari hikayesini bekliyorum

Sende iyiki varsin deryamm bitanemm
oy oy selvoşum hikayeni okumaktan buyuk mutluluk duydumm. rabbim hep yolunu açık etsinn. senin enerjinde çok yuksek akdeniz güzelii. seni seviyorumm
saol neslimm bende seni cok seviyorumm

Canimm seninle yolumuz kesişeli cok kısa oldu ama ilk gunden itibaren cok sevdim, cok kanim kaynadi. Sanki yıllardır tanisiyormusuz gibi :)
Azmine iradene hayran kaldım. Umarım hayatinin hic bir doneminde istemedigin kilolara ulasmazsin. Hep sevgiyle kal

Saol kuzumm insallah :)

canım tekrardan mezuniyetini tebrik ederim.6. takıma dahil olmama vesile olduğun için ayrıca çok teşekkür ederim.azminle sabrınla iradenle istikrarınla hepimize çok güzel bi örneksin.en sonda yazdığın cümle bu yolda kendime felsefe edineceğim sözlerden biri oldu."Hicbir yemek istedigimiz bedende olmak kadar lezzetli degil"
bu sağlıklı güzel fit halini hep koruman dileğiyle ...

kelebegım ıyıkı dedıgım ender ınsanlardan oldun su kısacık zamanda... basarılarını canı gonulden kutlar darısını da basıma dılerım

makresım cnm kaymagım balım şişman biri olarak daha baska nasıl hıtap edılebılınırdı belıemıyorum basarını kutluyorum.. azmıne disiplinine hayranım ve senı cok sevıyorum

guzel dileklwrin icin cok tesekkur ederim kuzum

kelebegım ıyıkı dedıgım ender ınsanlardan oldun su kısacık zamanda... basarılarını canı gonulden kutlar darısını da basıma dılerım
oyy nurumm cok saol.. Darisi basina

Canimmmm iyiki tanidim seni iyiki. Hikayen cok guzel ve umarim bir daha kilo almak gibi bir problemle karsilasmadan esinle ve cocugunla cok mutlu olursun. Umarim bu hikayen basta ben ve butun kilu arkadaslara yol gosterir. Ve hedefim siradaki mezuniyeti kapmak

Canımm benimm inşallah bir daha ömrün boyunca kilo sorunu yaşamazsın
İyi ki varsın enerjin ve pozitifliğinle hepimize umut oldun, can Yoldaşı oldun

saol bitanemmm hadi bakalim kap mezuniyeti

Canımm benimm inşallah bir daha ömrün boyunca kilo sorunu yaşamazsın
İyi ki varsın enerjin ve pozitifliğinle hepimize umut oldun, can Yoldaşı oldun
Saol nuramm canimsinnn iyiki varsinn

çarşamba menüm

sabah : 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin
öğle : acılı mercimek çorbası, az pırasa
akşam : yayla çorba 1 kepçe kadar fırında pırasa az balık 2 tane muska böreği
telafi edilecek ve bol salata

tebrik ederim canım kilolarını geri almaman dileğiyle (tabi hamilelik hariç )

naptin sen adresmi karisti

tebrik ederim canım kilolarını geri almaman dileğiyle (tabi hamilelik hariç )
saol kuzummm insallah

ne kadar güzel bir öykü azim böyle birşey işte allahım nolur banada böye irade nasip et ben de emziryorum dikkat edeyim diyorum çocuk bakımında ev işinde bunalınca bırakıyorum hemen

sizin hikayenize de bayıldım büyük bir hayranlıkla okudum darısı bize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…