- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- Konu Sahibi Sweetdimple
evet kızlar kk hatunları sonunda bende cuma zayıflama yarışmasında mezun olanlardanım.Öncelikle beni buraya yönlendiren zeyzey die bir arkadaşımız vardı kusura bakmasın nickini tam hatırlamıyorum ve @akrep33 2.takım kaptanım ve 2.takımımdaki dostlalrım sayesinde başardım ve burdan onlara bir TEŞEKKÜR Ü bir borç bilirim ve onlara çok çok teşekkür ederim.Her zaman yanımda olup bana doğruları gösterim hatalarımı söyleyip tekrarlamamam için yol gösterdiler 61,1 ile başlayıp 55,9 ile mezun oldum.Belki de en büyük artım kilo vermede yemek yemeyi çok sevmemem 2. olarak emzirmem oldu sanırım.Çok aman aman bi diyet yada değişik bişey uygulamadım ama bi şekilde verdim kilolarımı ve iyiki de vermişim hem kendime daha çok güvenim yerine geldi hemde beni gören insanlar eş dostlar aaa ne güzel kilo vermişsin çok iyi olmuşsun deyipte beni mutlu etmeleri oldu.herkes bu yarışta olan tüm arkadaşlarımda inşallah istedikleri kiloya ulaşıp mezun olurlar.
2.takım kaptanı @akrep33 ve takım arkadaşlarım iyiki sizleri tanımış ve sizlerle olmuşum sizi çok seviyorum
2.takım kaptanı @akrep33 ve takım arkadaşlarım iyiki sizleri tanımış ve sizlerle olmuşum sizi çok seviyorum
Son düzenleme: