- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım. güzel dileklerin için bende sana teşekkür ederim. darısı isteyenlere çabalayanlara olsun diyorumdora seni de çok tebrik ederim. Umarım verdiğin kilolarla bir daha hiç yollarınız kesişmez.
Mezun olan arkadaşlarımızın hesini tebrik ediyorum...
Gözüme çarpanlar;
Mehalim, Dora, Kalliste a.s.
Darısı başımıza inşallah....
buralardan kopmak mümkünmü canım mehalim. kopmak demek kilo alıpta dönmek demektir:kedi:Tebrikler doracım. Ne kadar güzel burda isimlerimizi görmek .Bundan sonra kilo vermeye değil.hep bizlerle sohbete gelmen dileği ilee
canım arkadaşım umuyorumki bu yapraklardan biriside sen olacaksın.doram eski niciyle su perim . 2 seneden fazladır verdigin emegin karşılıgını ne güzel alıyorsun ... seni taktir etmemek elde degil ...
yaprak dökümü gibi çogunuz mezun olyorsunuz .ne güzel ....
mehaliminde dedigi gibi kilonu koruyarak artık sadece sohbete gelirsin bizlere....
vereliniortak:1hug::lepi:mezun olan arkadaşlarımı kutluyorum.. inşallah büyük zorluklarla verdikleri kiloları geri almazlar... darısı başıma kaydirigubbakcemile5
Doracım, benim açımdan da o kadar doğru ki mesajın...kaydirigubbakcemile5buralardan kopmak mümkünmü canım mehalim. kopmak demek kilo alıpta dönmek demektir:kedi:
her daim buralarda ensenizde olacağımki nefsime hakim olmasını bileyim:lepi:
Doracım, benim açımdan da o kadar doğru ki mesajın...kaydirigubbakcemile5
Kiloyla cebeleşmemin bitiş tarihi üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçti.. Hala buralardayım.. Bu sayede de kontrolüm hiç azalmamış oldu..
ınsan böylece, ne kadar zor kilo verdiğini hiç aklından çıkartmamış oluyor.. ve yeniden almaya da cesaret edemiyor..
:lepi:
öyle bir an oluyorki çikolatalı püsküütüm insanın bir anda yeme isteği beliriveriyor.kötükedihüso ama burdaki hedef yakalamaya çalışan arkadaşlarımızı görünce hemen firenlemek geliyor ve o yeme isteğini 1 bardak suyla geçiştiriveriyorumzemuszemus
ve kopmak nedemek-tatlicadiarzu-
sen artık hedefi yakaladın deyipte kapıdan kovsalarkaydirigubbakcemile bacadan yine girerim elim allahhhkötükedihüso:sm_cool:
:1hug:
Rica ederim almilacım.. Lütfen kilonu muhafaza et.. tek isteğim bu.. :kedi:
kilo muhafaza etmem imkansız püskütçüm :kedi:
çünkü 9 haftalık hamileyim :CüvCüv:
ama almam gereken kilonun en asgarisini almaya çalışıcam kaydirigubbakcemile5,çok dikkat ediyorum çünkü a.s
alleysen tebrik ediyorum arkadaşıma.s. imkan buldukça ziyaret et, alıp dönenlerden olma, ayrılmak psikolojik olarak rahatlatıyor gevşiyorsun, ziyaretlerini sık sık yap ki kopma diyetten, ben daha güzel vermeye başladım a.s. tecrübemi aktarmak istedim, kilo alıp geri dönersen üzülürüzlmaz:
Tekrar tebrik ediyorum a.s.