Merhaba canlarım nihayet hedef kiloma ulaştım cuma günü son kilo bildirimimi yaptım.
Ama takımım liderleri olarak kalmamı istedi püsküütcüğüm de kabul etti sağolsun ben de takımımdan ayrılmamış oldum.
Ben diyete başladığım da 1 Ekim 2007 de 69 kiloydum. Hayatımda bu kadar kilolu olmamıştım. En kısa zamanda bu kilolardan kurtulmak istiyordum.
Yapılan reklemlere aldanarak ti-ji zayıflama bantlarından aldım ve 1 ay kullandım diyet yaparak 2,5 kilo verdim.
25.Etapta diyet grubum olan 12.Takım kuruldu ve böylece aranıza katılmış oldum.
5 ayda 14 kilo verdim ama çok zorlandım. İlk iki ay tatlı hiç bir şey yemedim.
Diyet çukulata bile yemedim.
hafta içi sabah kahvaltılarımı ya form müsli ile yada form konfleksle yaptım.
yaşil çay içtim ilk zamanlar günde 3 kupa bardak içiyordum ama bunu çok fazla olduğunu öğrenince günde 2 kupa bardağa indirdim.
çünkü yeşil çay günde 3 su bardağı kadar tüketilmesi gerekiyormuş fazlası vücuda zararlıymış.
öyle diyet listeleriyle diyet asla yapmadım ben kendime göre diyet yaptım.
günlük yemek yiyeceğim saatlerin çizelgesini yaptım ve o saatleri asla bozmadım.
ama hafta sonları biraz esnek davrandım resmen haftada 2 gün kendime izin veriyordum.
haftasonu kahvaltılarda simit mutlaka oluyordu. her çeşit kahvaltılık salam da dahil (tavuk ya da hindi salamı)
patates haşlaması çok yedim aslında patates haşlamasına borçluyum verdiğim kiloları desem yeridir.
bol salata yaptım makarna saltası da dahil olmak üzere her çeşit salata yedim.
pilav ve makarna hiç yemedim.
yani söyle anlatayım pilav istediğim zaman lapa yaptım yanında mutlaka patates haşlaması ya da söğüş tavuk oluyordum.
makarna istediğimde de form makarna yapıyordum ama hiç yağ koymuyordum.
hayatımdan kızartmayı ve fazla yağı çıkarttım. zeytin yağ kullanıyorum.
şimdi bile çok az yağ kullanıyorum artık yağsız yemeye alıştım.
salatayı bile bol limonlu ama yağsız yapıyorum hala aynı şekilde devam ediyor eşimi de alıştırdım yağsız salataya....
elmalı tarçınlı metabolizma çayı yaptım ama midemde gastrit olduğu için ancak bir defa yapabildim sonra midem çok ağrıyınca bıraktım.
mate çayı aldım tadı çok şekerliydi 1 paketi zor bitirdim. ben çay ve kahvede hiç şeker kullanmadığım için zor içtim ve hiç bir yararını da görmedim metabozmamda hiç bir değişiklik olmadı.
diyet başladıktan 2 ay sonra bel fıtığı çıktı spor yapamadım uzun yol yürüyemedim ancak egzersiz yaptım ama onu da sık olarak yaptım günde 3 defa 10 ar dakika yaptım. bu sayede göbek bölgem tamamın eridi.
Şu an seneler sonra yeniden 36 beden oldum.
kendimi çok mutlu hissediyorum.
umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.
Sevgilerimle...
a.s.a.s.