- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
Biara denerim yine alinti isini simdi ugrasmiyim:)gayet iyi anlattin sagolcanım benim günlerim 3 çocuk+ev ile ouğraşmakla geçiyor. ben o alıntıyı ilk kez yaptım. oradaki "+çoklu alıntı" ile bende yapamıyorum ama şimdi ilk mesajj için "cevapla"'ya basıyorsun, sonra 2. mesaja yine aynı "cevapla" diyorsun, sonra alta yazıyorsun. istersen aralarada yazabiliyorsun. umarım anlatabilmişimdir.
günaydın kızlarhoşbulduuukvalla 1 saattir arkadaşımla laflıyoruz, yeni kapattık teli. Geleyim de kk de takılayım biraz dediim sen napıyosuuuun
günaydinnnngünaydın kızlarbende markete gittim alışveriş için o yüzden çıkmıştım
merhaba hoşbuldum canım
aynen bitanem :)Iyidir muzik..ruhun bol vitamin doludur simdi senin:)
Buralardayız valla :)))
aynen yaa püffcanım kimse yok gLİBA. ÇOK SESSİZ KALMIŞ BURALAR.
Hoşgeldinnn :)) saol çok iyiyiz sen nasılsınmerhaba şekerler nasılsınız
hoşbuldum canımmHoşgeldinnn :)) saol çok iyiyiz sen nasılsın
:)) hangi şehirde yaşıyorsun canım ?hoşbuldum canımm
çook iyiyim bende ama sıcaklar olmasa daha iyi olacağım sanırım sıcaklara uyuz oluyorum yaa
Antalyada yaşıyorum bilen bilir oranın sıcağı hiç çekilmiyor sen nerede yaşıyorsun kuzum? :):)) hangi şehirde yaşıyorsun canım ?
Ben İstanbul'da yaşıyorum tatlım.. :) Buralarda bir sıcak bir soğukAntalyada yaşıyorum bilen bilir oranın sıcağı hiç çekilmiyor sen nerede yaşıyorsun kuzum? :)
kız buralarda öyle olsa razıyım tek düzen gidiyor sadece sıcakBen İstanbul'da yaşıyorum tatlım.. :) Buralarda bir sıcak bir soğuk
Aaaa canım nasıl dayanıyorsunkız buralarda öyle olsa razıyım tek düzen gidiyor sadece sıcak
yakında halil sezai gibi isyann diye bağıracağım sanırım bendeAaaa canım nasıl dayanıyorsunBen olsam çıldırırdım