iyiyim kuzum başımın ağrısını saymazsak ruhen iyiyimiyi akşanlar canım nasılsın?
Ooo bunlara fena hastayım ben bütün videolarını izledim severek takip ediyorum youtubede :)adına bakmayın. öyle bi ses kalitesi varki ben 3. izleyişimde olmama rağmen hala gülüyorum..
canım bunu izledin mi peki?Ooo bunlara fena hastayım ben bütün videolarını izledim severek takip ediyorum youtubede :)
bende iyiyim işte canım. yemekti çamaşırdı bulaşıktı çocuktu derken bide bakmışım akşam olmuş. geçmiş olsun canım migrenin mi var?iyiyim kuzum başımın ağrısını saymazsak ruhen iyiyimsen nasılsın
izledim daha önce ama hatırlamıyorum şu an izlemedim çünkü kuzum çok fazla video seyrediyorum ben youtubede takip ettiğim kanallar var böyle bunların iki kanalını takip ediyorum oha diyorum ile yapyap kanalı :)canım bunu izledin mi peki?
olmaz mıbende iyiyim işte canım. yemekti çamaşırdı bulaşıktı çocuktu derken bide bakmışım akşam olmuş. geçmiş olsun canım migrenin mi var?
orası öyle canım. onu herkes diyo nerdeyse (evli olan) ama hakkat bekârlık sultanlıkmı değilmi hala çmözemedim.olmaz mıstresli bir insanım normal olması
ev hanımı olmak zor ben bekarım şimdilik hiçbir sıkıntım yok evlenince bende sen gibi diyeceğim bu bir gerçek
ya bir açıdan rahatlık tabii ki ama evlilikte başka oluyordur kesin herşeyden önce çocuk var işin içinde sonra sevdiğin insanla evlisin geceleri sımsıkı sarılıp uyuyorsun ya evliliğinde kendince güzel yanları var bekarlığın yalnızlık gibi zoru var sultanlık olsada ama en güzeli evlilik çok sorumluluk olduğundan dolayı sanırım bekarlığın iyi olduğunu diyorlar :)orası öyle canım. onu herkes diyo nerdeyse (evli olan) ama hakkat bekârlık sultanlıkmı değilmi hala çmözemedim.
ben geldim canım nasılsın?Hu huu kimse yok muu♥
merhaba kuzum şimdi gördüm şans eseri dikkat etmemişim bildirimlere demekki iyiyim çok şükür sen nasılsın? :)ben geldim canım nasılsın?
iyiyim canım aynı işte iş güç. evet bazze bildirimlerde bir konuya cevap veriyorsun, hoop başka konuya geçiliyor, , oarada kalıyor bazıları.merhaba kuzum şimdi gördüm şans eseri dikkat etmemişim bildirimlere demekki iyiyim çok şükür sen nasılsın? :)
gözden kaçıyor kız çok bildirim geliyor bazen =/iyiyim canım aynı işte iş güç. evet bazze bildirimlerde bir konuya cevap veriyorsun, hoop başka konuya geçiliyor, , oarada kalıyor bazıları.
iyiyim canım aynı işte iş güç. evet bazze bildirimlerde bir konuya cevap veriyorsun, hoop başka konuya geçiliyor, , oarada kalıyor bazıları.
Canlarım nerelerdesiniz siz yaww :) gelin de 2 çift laf edelim :)gözden kaçıyor kız çok bildirim geliyor bazen =/
aaa kaçağa bakın siz kim gelmiş hoşgeldin bitanemCanlarım nerelerdesiniz siz yaww :) gelin de 2 çift laf edelim :)
Hoşbulduk tatlım.. ee nasılsın bakalım :))aaa kaçağa bakın siz kim gelmiş hoşgeldin bitanem