- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.476
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Kiralık Aşk senaryosu
Olur olur belki o da bir Ömer İplikçidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli olmadigindan eminseniz yuruyun bence :)
Katılıyorum bence de konu sahibi yürümeli.
Eminim evli değil ama Nasıl yapıcam ya çok utanıyorumEvli olmadigindan eminseniz yuruyun bence :)
Gerçekten mi yaaaaa ne yapmalıyım ki ?Katılıyorum bence de konu sahibi yürümeli.
Hahahahaha aynenKiralık Aşk senaryosu
Benim arkadaşımın kardeşi şu an iş yerinde abi dediği birisi ile evli . Mutlularda arkadaşım ya biz anlayamadık bu kız buna abi diyordu evleniyorlar şimdi demişti Ama patronunuzun özellikle birbirinize abi kardeş demenizi istemesi (işyerinde yani) . İşyerinde bu tür ilişkilerin olmamasını istemesinden gibi sanki . Hislerini fazla belli etmemeni tavsiye ederim .
Gerçekten mi yaaaaa ne yapmalıyım ki ?
nasıl yer yav, ne kardeşi ablası abisi? hanım bey deseniz?yok ya öyle demesi gerekiyor erkeğede öyle diyo benle aynı başlayan bir çocuğa.
Siz abi demeyin bari, siz falan deyin en azindan.Adamin niyeti varsa da vazgecerEvet diyorum abi diyorum :)
nasıl yer yav, ne kardeşi ablası abisi? hanım bey deseniz?[/QUOTE ]
Resmi bir yer
Aynen artık abi yokSiz abi demeyin bari, siz falan deyin en azindan.Adamin niyeti varsa da vazgecer
Ahahahahahahgaaggagagasevdiğim adam bana kardeş deyince nasip...
Ben tek bayanım yeni atandımKardes nedir ya
Siz bi dikkat edin diger bayanlarada kardes diyor mu?
Nasi hiyararsik yapiymis oyle, sarkinsoyleyerek odadan cikmalar, abili kardesli diyaloglar
Lütfen düşün.....Ayyy bilemedim kız dur hele bir düşüneyim