- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
çok şükür kuzum bir iyi bir kötü derken gelip geçiyor günler :)Hoşbulduk tatlım.. ee nasılsın bakalım :))
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım yaaçok şükür kuzum bir iyi bir kötü derken gelip geçiyor günler :)
gözüm saatte iftarı bekliyorum şimdi bakıncada hiç oynamıyor ya yerinden
sen nasılsın bakalım?
o bölüme ara ara bakıyorum görmedim konunu bitanem hayırdır birşey mi oldu üzgün görünüyorsunBende iyi olmaya çalışıyorum canım yaasevgilim evini terk etmiş off bdv de konu açtım
Sevgilim evini terk etti (kavga etmiş babasıyla ). akşamları parkta bankın üzerinde uyudu dün .. ne yapacağımı bilemedim .. dinlemiyor beni :/o bölüme ara ara bakıyorum görmedim konunu bitanem hayırdır birşey mi oldu üzgün görünüyorsun
hadi ya annesidemi ikna edemedi öyle sokaklarda uyunurmu hiç hiç doğru değil yaptığı ikna etmek için çabalarken sert dur biraz kararlılığını hissetsin kızdığını hissettir yani her kavgada bu evmi terk edecek yarın bir gün evlenseniz sizde kavga edeceksiniz yine mi çıkıp gidecek konuşmasın babası ile ama o evden dışarıda gitmesinSevgilim evini terk etti (kavga etmiş babasıyla ). akşamları parkta bankın üzerinde uyudu dün .. ne yapacağımı bilemedim .. dinlemiyor beni :/
Ama annesine dayanamz yaa ana kuzusudur işte annesi ikna eder belki .. bende bundan korkuyorum, yarın öbür gün evlensek .. en ufak tartışmada izmir marşıyla yollar parktaki banklarahadi ya annesidemi ikna edemedi öyle sokaklarda uyunurmu hiç hiç doğru değil yaptığı ikna etmek için çabalarken sert dur biraz kararlılığını hissetsin kızdığını hissettir yani her kavgada bu evmi terk edecek yarın bir gün evlenseniz sizde kavga edeceksiniz yine mi çıkıp gidecek konuşmasın babası ile ama o evden dışarıda gitmesin
aılesını bı anda sılen ınsandan korkarım .. ılerısını ıyı dusun tatlım .. ama karar senın , sen daha ıyı bılıyosun fıstıkAma annesine dayanamz yaa ana kuzusudur işte annesi ikna eder belki .. bende bundan korkuyorum, yarın öbür gün evlensek .. en ufak tartışmada izmir marşıyla yollar parktaki banklara
Sağol bitanem barıştılar zaten şükür :) hoşgeldinn :) iyiyim sen nasılsın bakim :)aılesını bı anda sılen ınsandan korkarım .. ılerısını ıyı dusun tatlım .. ama karar senın , sen daha ıyı bılıyosun fıstıknasılsınn zıyaretıne geldımmm
canım aslında mesajını dün gördümde çıkmam gerekti. şimdi aklıma geldi. nasılsın görüşmeyeli?Canlarım nerelerdesiniz siz yaww :) gelin de 2 çift laf edelim :)
İyiyim canım valla ne olsun :) sen nasılsın yaa özlettin kendini :)canım aslında mesajını dün gördümde çıkmam gerekti. şimdi aklıma geldi. nasılsın görüşmeyeli?
ıyı barii ..artık kusmezler umarımmSağol bitanem barıştılar zaten şükür :) hoşgeldinn :) iyiyim sen nasılsın bakim :)
Canım yine gittincanım aslında mesajını dün gördümde çıkmam gerekti. şimdi aklıma geldi. nasılsın görüşmeyeli?
canım evet oğlum ağladı, onu yuyutmak 45 dakikamı aldı. sonrada mutfakta biraz işlerim vardı. giremedim.Canım yine gittin