Crocuuuuuuuuuuuuuuuu bak şu videoyaya GülerCer Gelinlik, 2012 gelinlik modelleri, abiye gülercer gelinlik, 2012 gelinlik modelleri, abiye, nişanlık, ankarada gelinlik, düğün, evlilik, bu benim sevdiğim modaevi kesin izle çok tatlı di mi Güler Hanım bi de çok güzell yaşına göre :)
Aynen gizomaa katılıorum ve merakla beklıorumcanım topikime koyduğum havlular nereden kii harikalar çok çok beğendim ben onları
kızlar dün bernardo turu yaptım çeklerim var onları kullanıcamda
sizce bu kadeh takımı benim yemek takımımla uyumlumu?
Eki Görüntüle 420834
Eki Görüntüle 420834
Eki Görüntüle 420834
hepsi çok güzel annene maşallah güzel şeyler almış çok beğendim
önlüğü nereden aldın canım pasaj.com mu tchibomu güzel hepsi
evet canım annem yaa takım yapmış hep:) hepsi mor çiçekli uyumlu olmuş hemde çiçekli şeyleri seven ben için tam isabet. o üçlü mor tencere seti minicik korkmazın tombikleri gibi günlük kullanırım:))
önlüğü westingten aldım canım c.tesi aldım pztesi yollamışlar şaşırdım:))
Canım hepsi çok güzel annenin emeğine sağlık bu arada Westeingten aldığın diğer şeyler geldi mi :)
Kuzum anneciğinde çok zevkli gerçekten o fincanlara bayıldım çok güzeller, herşey süper:)
O ikili çiçekli tencereden annem kullanıyor. Çok da memnundu :) Güzel seçim yapıyor annişlerimiz
evet tatlım zevkli hatun hep mor almışş:) bitek çatak bıçak takımını almasa iyi olurdu kendi zevkime göre hisardan almak istiyodum( hatta alsammı diye düşündüm annemin aldığını günlük kullanırdım ama bernardodan günlük almıştım zaten. yazık dimi 500tl nerden baksan diğer ihtiyaçlarımı alırım pelomm ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?