crocu nun çeyizcikleri......:)

çok benzerlerinden real'de görmüştüm.. hem de kampanyadaydı, fiyatları uygundu..

o kadar çok bardağım var ki.. ama yine de neredeyse şeytana uyup alacaktım.. o kadar güzellerdi ki...

çok benzerlerinden real'de görmüştüm.. hem de kampanyadaydı, fiyatları uygundu..

o kadar çok bardağım var ki.. ama yine de neredeyse şeytana uyup alacaktım.. o kadar güzellerdi ki...

bilmiyorum canım bunlar çok hoşuma gidiyor buna çokmu benziyor ki?

cnm nolsn hep aynı yaa..pek giremiorm ders çalışıorm işte olmadığm zmanlarda sen nasılsn bakalm:)) söz nişan hazırlıkları devammı:))
haftaya 20maısta gelio bizimkiler tanısmaya:)

aferin yaa azmini takdir ediyorum valla:) kesin güzel sonuçlar alıcaksın kpssden ben inanıyorum:)) bende ses seda yok canım biz ankaradayız biliyosun, sevgilimin işyeri istanbula taşındı (yani istanbula gelin gelicem demek oluyor bu:)) onun işleri rayına oturana kadar beklemede canım yazın sonunda olabilir yani.
Yaaa 20 mayısa ne kaldıki şurda heyecan tavan yapmıyormu:)) çok güzel heyecanlar bunlar:)) güzel haberlerini bekliyoruz canım haber ver emi:))

İstanbula bir gelin daha mı gidiyorrr Ankarada bekar kız kalmayacak

Çiğdemim Ankara'dan İstanbul'a mı geliyorsunnnnn vay canınaaa:))

Ben Ankara'yı çok seviyorum ya İstanbul çok zor bi şehir Tez zamanda sevgiliciğin düzeni otursun da seni everelim kuzucumm:123:

Çiğdemim Ankara'dan İstanbul'a mı geliyorsunnnnn vay canınaaa:))

Ben Ankara'yı çok seviyorum ya İstanbul çok zor bi şehir Tez zamanda sevgiliciğin düzeni otursun da seni everelim kuzucumm:123:

aynen pelincim:) bende seviyorum ankarayı ama sevdiceğimle yaşayacağım şehir dünyanın bir ucunda olsada orayıda severim diye düşünüyorum:) yaa ama ben napcam istanbulda kimsem yok ailem burda hem ağlarım hem giderim

istanbula gelen gelincikler gelin bu şehir kocaman ama yuvanız mutlu olucak ilk gelince sevmezsiniz ama sonra bağla istanbul

Her yer insan sevdiceğiyle olunca güzelleşmiyor mu zaten balııımmm

Merak etme Çiğdemim ben nilomu moda soktuğum gibi yakında sana da derim gelinn olmuuuuuş gidiyooorsuuuuuuunnn:123:

Her yer insan sevdiceğiyle olunca güzelleşmiyor mu zaten balııımmm

Merak etme Çiğdemim ben nilomu moda soktuğum gibi yakında sana da derim gelinn olmuuuuuş gidiyooorsuuuuuuunnn:123:

yaaa pelooo deme öyleee. moda giripte kendi kendime gelin güvey etme çok hevesliyim zaten ondan erteleniyo

yaaa pelooo deme öyleee. moda giripte kendi kendime gelin güvey etme çok hevesliyim zaten ondan erteleniyo

Ol kuzum ol, gelin güvey ol. :123:

Ben zaten hissediyorum senin de söz-nişan-düğün merasimi yakındır Çiğdemimmmmm. :123:

Ol kuzum ol, gelin güvey ol. :123:

Ben zaten hissediyorum senin de söz-nişan-düğün merasimi yakındır Çiğdemimmmmm. :123:

6.hissinmi kuvvetli inşallah öyledir bende çok istiyorum ama istedikçe engel çıkıyo kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…