kızlar oldum olası yaldızlı boyalı bardakları sevmiyorum zamanla gidiyo boyası hemde hoşuma gitmiyo kendinden desenli bardak takımı arıyorum resimdeki gibi;
Eki Görüntüle 408546 Eki Görüntüle 408547
kızlar oldum olası yaldızlı boyalı bardakları sevmiyorum zamanla gidiyo boyası hemde hoşuma gitmiyo kendinden desenli bardak takımı arıyorum resimdeki gibi;
Eki Görüntüle 408546 Eki Görüntüle 408547
güle güle kullan cnm cay setini hisardan şaşmamıssın yine:) çok iyimiş fiyatıda
cnm nolsn hep aynı yaa..pek giremiorm ders çalışıorm işte olmadığm zmanlarda sen nasılsn bakalm:)) söz nişan hazırlıkları devammı:))teşekkürler nilişim:) napiyosun nerdesin ses ver arada bi
cnm nolsn hep aynı yaa..pek giremiorm ders çalışıorm işte olmadığm zmanlarda sen nasılsn bakalm:)) söz nişan hazırlıkları devammı:))
haftaya 20maısta gelio bizimkiler tanısmaya:)
aferin yaa azmini takdir ediyorum valla:) kesin güzel sonuçlar alıcaksın kpssden ben inanıyorum:)) bende ses seda yok canım biz ankaradayız biliyosun, sevgilimin işyeri istanbula taşındı (yani istanbula gelin gelicem demek oluyor bu:)) onun işleri rayına oturana kadar beklemede canım yazın sonunda olabilir yani.
Yaaa 20 mayısa ne kaldıki şurda heyecan tavan yapmıyormu:)) çok güzel heyecanlar bunlar:)) güzel haberlerini bekliyoruz canım haber ver emi:))
İstanbula bir gelin daha mı gidiyorrr Ankarada bekar kız kalmayacak
Çiğdemim Ankara'dan İstanbul'a mı geliyorsunnnnn vay canınaaa:))
Ben Ankara'yı çok seviyorum ya İstanbul çok zor bi şehirTez zamanda sevgiliciğin düzeni otursun da seni everelim kuzucumm:123:
günuurrrrr yoksa yoksa sendemi istanbula gidiyorsun?
Evet ben de İstanbula gidiyorum Anadolu yakasında oturacağım komşu oluruz belki :)
istanbula gelen gelincikler gelin bu şehir kocaman ama yuvanız mutlu olucak ilk gelince sevmezsiniz ama sonra bağla istanbul
aynen pelincim:) bende seviyorum ankarayı ama sevdiceğimle yaşayacağım şehir dünyanın bir ucunda olsada orayıda severim diye düşünüyorum:) yaa ama ben napcam istanbulda kimsem yok ailem burdahem ağlarım hem giderim
Her yer insan sevdiceğiyle olunca güzelleşmiyor mu zaten balııımmm
Merak etme Çiğdemim ben nilomu moda soktuğum gibi yakında sana da derim gelinn olmuuuuuş gidiyooorsuuuuuuunnn:123:
yaaa pelooo deme öyleee. moda giripte kendi kendime gelin güvey etmeçok hevesliyim zaten ondan erteleniyo
Ol kuzum ol, gelin güvey ol. :123:
Ben zaten hissediyorum senin de söz-nişan-düğün merasimi yakındır Çiğdemimmmmm.:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?