crocu nun çeyizcikleri......:)

CROCU

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
718
0
316
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım:)
Severek beğenerek aldığım çeyizciklerim bunlar inşaallah güle güle kullanırınız hepimiz çeyizlerimizi:)
İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız:)))

Misafirlerim için oluşturduğum on iki kişilik kahvaltı setim, çatal bıçak takımım, masa örtüm;

Misafir yemek takımım;

günlük kullanmak için aldığım yemek takımım
(köşeleri böyle kıvrımlı değil kare. desen aynı ama resmini bulamadım)

Eki Görüntüle 343674

hisar monaco çay setim;

moneta seramik tencerelerim;

nevresim takımlarım ;

pike takımım;

yatak örtüm;

aile bornoz takımım;

banyo setim, kirli sepetim;

mutfak aletlerim;

sosluk,salata tahtam,reçelliğim;

tencere takımım düdüklü tencerem;

blendrım ve ütüm;

cezve takımım,çaydanlığım ve bıçak setim;
Eki Görüntüle 343655

Servis ürünlerim;

fırın kaplarım;

kek kalıplarım ve yardımcılarım;

tupperlarım;
Eki Görüntüle 343669 Eki Görüntüle 343663

Soğan ve Patates sepetim;

hediye gelen bahartlık takımı;

günlük kullanmak için aldığım havlularım;

askılarım;

Eklentiler

• $bernardo_gentle-flora-yemek_detay.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 95
  • $bernardo_gentle-flora-yemek_genel.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
yemek ve kahvaltı takımına bayıldım
sağlıklı,mutlu, huzurlu günlerde kullan
bu arada ne kadar ve nerden?

her şeyin hayırlı olsun :) ben nişanlanana kadar tek bir iğnem dahi yoktu oysa ki senin bir sürü şeyin olmuş şimdiden, iyi günlerde sağlık ve huzurla kullan inşallah

başlangıç olarak çok iyi... renkli cıvıl cıvıl .. çok güzeller :)

devamını bekliyoruz :) güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş sevdiğinle :)

Son düzenleme:
yemek ve kahvaltı takımına bayıldım
sağlıklı,mutlu, huzurlu günlerde kullan
bu arada ne kadar ve nerden?

sağol canım:) amin inşallah:)

kahvaltı takımı geçen sezon almıştım kampanya varken iki takım aldım 400tl tuttu
yemek takımını henüz almadım 16şubat doğumgünüm o gün bekliyorum:) onunda fiyatı 1.700tl olması lazım

canım herşeyin çok harika bernardodan olan kahvaltı setini alamadım üretimi kalktı galiba çoğu arkadaşta var forumda çok şirin güzel günlerde kullan bıçak setimiz aynı

canım herşeyin çok harika bernardodan olan kahvaltı setini alamadım üretimi kalktı galiba çoğu arkadaşta var forumda çok şirin güzel günlerde kullan bıçak setimiz aynı

çok sağol şekerim:) evet kalktı sanırım iki takım alınca baya tuzlu olmuştu pasta ve kek standını almamıştım ozman çıksa hemen kapıvericemde:)

Çay seti ve yemek takımı özellikle çok güzel göz kamaştırıcı :)) Tupperlar ve diğerleri sen de çoğu mutfak eşyanı tamamlamışsın en önemlilerini güle güle kullanmanı dilerim.

Çay seti ve yemek takımı özellikle çok güzel göz kamaştırıcı :)) Tupperlar ve diğerleri sen de çoğu mutfak eşyanı tamamlamışsın en önemlilerini güle güle kullanmanı dilerim.

çok sağol canım:) seninkilerin yanında sönük bile kalıyo benimkiler hem ben hala seni rehber olarak alıyorum kendime haberin ola:)

Hepsi de çok hoş.Özellikle kelebek serisi çay-pasta takımmlarına bayılıyorum. Ama malesef üretimden kalkmış. Şu an sadece tek tük parçaları var bazı bernardolarda bu serinin. Ben de bulsan alacaktım bu seriden hala da içim gider gördükçe. Keşke tekrar üretime girse... Güle güle kullanın aldıklarınızı.

çok teşekkür ederim:) bencede bernardonun en gözde ürünlerindendi nie kaldırdılar üretimden anlamıyorum

o kelebekli kahvaltı takımı benimde içimde kaldı alamadım kalkmadan yemek takımın da benim beğendim takımlardan maşallah baya şeyi halletmişsin iyi günlerde kullan canım :)))

veee beklenen bi topik dahaa
cnm herseyin o kdr güzelkii tek tek hepsine bayıldımmmm
sende bendensin henüz resmiyette bişi olmamasına rağmen bunları halledebilmiş olmamız büyük bi sans bence..mutlulukla kullan inşş ilerde..seni de zevkle takip edicem emin olabilirsn
ve tabikii bi sürü boncuk sanadaaa

Son düzenleme:
Canım hepsini çok özenerek almışsın belli :)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hepsi çok güzel.. Kahvaltı takımına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…