crocu nun çeyizcikleri......:)

canım indirimi biliyorum tüm istnblda o poşetler varr nerdeyse herkes alışveriş yapmış bir ara bakarım aldınmı bişiler

nişan ne zaman canım

bende benmkinin ailesiyle tanıştım sevgilicik kısa dönem er olarak şu anda anakrada askerliğini yapıyor ocağa kadar arada ankaraya gelicem 30 ağustostoda ailesiyle yola çıkcaz yemin töreni için bizde askerden gelmesini beklicez söz nişan için canım

aldım aldım kaçarmı:) birazdan paylaşırım aldıklarımı:)
nişan eylül ikinci haftası canım
allah kavuştursun canım iyi yerde askerde en azından aklın onda kalmaz:)

canım aldıkların çok güzel tam beğendiğim havluları aldın ne kadara geldi havlular canım birer adetmi ikişer adetmi alıyorsun hepsinden

canım aldıkların çok güzel tam beğendiğim havluları aldın ne kadara geldi havlular canım birer adetmi ikişer adetmi alıyorsun hepsinden

canım büyük boylarından aldım yüz havlusu olanlardan yani. ortalama tanesi 16tl sanırım yanlışta olabilir çiçekte aldığım için onun fiyatında indirim varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum. toplamda 5tane aldım bazı modelin farklı renklerinden.
birde mağaza uzak gidemiyordum aradım rica ettim eft yaprım onlarda kargo yaptı

Son düzenleme:
canım son aldıkların çok güzel havlular yakından da görmüştüm harikalar güle güle kullan inşallah :)

Kuzum şu çakranın çamaşır sepetleri çok hoşuma gitti ne kadara aldın acaba indirimde olduğu zaman haber verirmisin? Karar veremedim gerçi ama yatakodamda güzel duracak gibi geliyor çok tatlı :)

Çiğdemmm nerelerdesin sen kuzum merak ettirdinn kayıplara karıştınnnn...

Chakra çıkarman çok verimli olmuş kuzum ben de cok beğeniorum chakra havlularını tabi bizim burda olmadığı için bakmakla yetiniorm ancak Güle güle kullan inşallah.

Mikser de kaliteli ve şık görünüyor:)

Nevresim minimal mi tam anlayamadım ama minimal sanki O da çok güzel.

Hepsi pek çok pek çok güzel fıstığım özletme bu kadar!

Kuzum şu çakranın çamaşır sepetleri çok hoşuma gitti ne kadara aldın acaba indirimde olduğu zaman haber verirmisin? Karar veremedim gerçi ama yatakodamda güzel duracak gibi geliyor çok tatlı :)

canım bikere çok sağlam onu söylim kaya gibi maşallah diğer hasırlardan değil kesinlikle. ben en büyük boyunu 160tlye almıştım. şuan indiirmde chakra bakabilirsin

pelinim fıstığım bende çok özledim söz bidaha bu kadar ara vermicem

pelinim çok beğeniosan eft yap kargo yapsınlar sana hazır indirimde varken:)

nevresimim minimal canım misafir için aldım:)

ara vermem iyi oldu baştan aşağı gardolabımı yeniledim

kızlar bugün annemle aslında sadece nişanlığın altına uygun ayakkabı almak için gittik ve bunları aldık:) peki ayakkabı aldınmı diye sorarsanız tabiki hayır

moneta tencereleri bernardodan aldım.bitane wok tavası almam lazım artık sonra:)
yatak örtülerine bakalım diye girdiğimiz home sweet homedan önce pike beğendim sonra onunla aynı desen olan nevresim takımını. nevresim takımını gelin yatağına sermeyi düşünüyorum nasipse:)
tepsilerde öylesine:)

çokkk güzel nevresim takımını ne kdara aldığını öğrenebilir miyim acaba

yeni aldıkların çok güzel canım nevresim ve pike takımın çok şıklar güzel günlerde kullan inş.

canım çok çok güzel nevresim ve pikeye bayıldım gelinlik gibi çok şık....Moneta da iyi bi seçim olmuş..Ben bişey sormak istiyorum canım sana hatırlarsan yemek takımımız aynı senin aldığın pembe masa örtüsünden bende almak istemiştim o zaman ama kalmamıştı...Bu yemek takımına nasıl bir masa örtüsü uydurabilirm? Şu nasıl sence uyumlu mu?
İRYA HOME | Özel Tasarım Ev Dekorasyon Ürünleri - LEAF ELEGANT MASA ÖRTÜSÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…