uzun bi ara verdim çeyize iğne almadım desem yeridir:) buraya girersem tutamıyorum kendimi kampanyalar falan:) sözden sonra başladım ama çeyize:) nişan telaşındayım şuan gizim çok heyecanlı çokk:)
buarada chakra indirimde haberin olsun tatalım senle bayılmıştıkya
canım indirimi biliyorum tüm istnblda o poşetler varr nerdeyse herkes alışveriş yapmış bir ara bakarım aldınmı bişiler
nişan ne zaman canım
bende benmkinin ailesiyle tanıştım sevgilicik kısa dönem er olarak şu anda anakrada askerliğini yapıyor ocağa kadar arada ankaraya gelicem 30 ağustostoda ailesiyle yola çıkcaz yemin töreni içinbizde askerden gelmesini beklicez söz nişan için canım
canım aldıkların çok güzel tam beğendiğim havluları aldın ne kadara geldi havlular canım birer adetmi ikişer adetmi alıyorsun hepsinden
canım son aldıkların çok güzel özellikle havluların çok hoş güle güle kullan.
bu havlulardan istiyorum((
canım son aldıkların çok güzel havlular yakından da görmüştüm harikalar güle güle kullan inşallah :)
Kuzum şu çakranın çamaşır sepetleri çok hoşuma gitti ne kadara aldın acaba indirimde olduğu zaman haber verirmisin? Karar veremedim gerçi ama yatakodamda güzel duracak gibi geliyor çok tatlı :)
Çiğdemmm nerelerdesin sen kuzum merak ettirdinn kayıplara karıştınnnn...
Chakra çıkarman çok verimli olmuş kuzum ben de cok beğeniorum chakra havlularını tabi bizim burda olmadığı için bakmakla yetiniorm ancakGüle güle kullan inşallah.
Mikser de kaliteli ve şık görünüyor:)
Nevresim minimal mi tam anlayamadım ama minimal sankiO da çok güzel.
Hepsi pek çok pek çok güzel fıstığımözletme bu kadar!
çokkk güzel nevresim takımını ne kdara aldığını öğrenebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?