crocu nun çeyizcikleri......:)

Kuzum özledim seniii:)) Hıı bu arada 2013 gelinciklerii topiğimizee gelmişsinnnn hepp geeell, hoşgeldin canımm benimm

Kuzum napıyorsun? Ben provaya gidemedim neden dersen Cumartesi gözümü açtığımda nişanlşımı karşımda gördüm süpriz yapmış bana ben de erteledim provayı Salı akşam gideceğim Bu arada Westwingten sadece banyo havlum geldi diğerlerinden de umudu kestim. Ama bana sadece 5 TL iade etmişler. 10 TL mi ne iade ettiler ne de ürünümü gönderdiler

günnurum çok sevindim:) benimde sevdicek bu hafta geldi insan ayrılmak istemiyor değilmi:))

canım yaa westinle bugün görüştüm o askıların falan olduğu kampanya bugün dağıtıma başlayacakmış. bekle yarın bakalım gelecekmi.bende havlu almıştım bana gelmedi

Kuzular benim havluşlarım geldi, cumartesi günü. Renkleri de çok güzel, umarım sizinkiler de gelir canlarım. :109:

hoşgeldin canım tebrik ediorum seni :)) ben de 15 günlük nişanlıyım ben de yeni geldimm

canım nerelerdeydin sen ay olcak yoksun özlettin kendini çok tebriklerrrrr detaylarıııı merak ediyorum hayırlısı olsun balım

uzun bi ara verdim çeyize iğne almadım desem yeridir:) buraya girersem tutamıyorum kendimi kampanyalar falan:) sözden sonra başladım ama çeyize:) nişan telaşındayım şuan gizim çok heyecanlı çokk:)
buarada chakra indirimde haberin olsun tatalım senle bayılmıştıkya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…