• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

Crocuuuuuuuuuuuuuuuu bak şu videoyaya GülerCer Gelinlik, 2012 gelinlik modelleri, abiye gülercer gelinlik, 2012 gelinlik modelleri, abiye, nişanlık, ankarada gelinlik, düğün, evlilik, bu benim sevdiğim modaevi kesin izle çok tatlı di mi Güler Hanım bi de çok güzell yaşına göre :)

canım baktım hatta notumu aldım bile:) ya ben senden ne kadar çok şey öğreniyorum böle allah seni başımdan eksik etmesin hehehe:9: sen naptın canım burayamı diktircen kadın çok tatlıya benziyo?

gizim pelom kusura bakmayın:) işim çoktu anca girdim::)) chakradan şuan pahalı ama sezon sonu %50 indirim olunca alırız:16: haber veririm ben size

kızlar dün bernardo turu yaptım çeklerim var onları kullanıcamda:9:
sizce bu kadeh takımı benim yemek takımımla uyumlumu?
Eki Görüntüle 420834

Eklentiler

• $Bernardo_Gentle Flora Yemek_Detay.webp
    $Bernardo_Gentle Flora Yemek_Detay.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 41
teşekkürler kızlar sizin fikirleriniz benim için öenmli:) size sormadan almak istemedim:)

kızlar annem bisürü şey almış ben yeni gördüm bahar temizliğinde ortaya çıktı hepsi:) çok komik benim annem yaa vitrin arkasımı istersiniz, vestiyermi istersiniz, gardolapları yoksa baza altımı dersiniz heryerden bi çeyiz çıktı:))
$DSC00269.webp$DSC00286.webp$DSC00284.webp$DSC00283.webp$DSC00277.webp$DSC00275.webp$DSC00271.webp$Sehrazat_Blue.webp$1464798-thumb.webp$DSC00272.webp$DSC00270.webp$berlin-catal-bicak-kasik-takimi.webp$DSC00274.webp

hepsi çok güzel annene maşallah güzel şeyler almış çok beğendim

önlüğü nereden aldın canım pasaj.com mu tchibomu güzel hepsi

hepsi çok güzel annene maşallah güzel şeyler almış çok beğendim

önlüğü nereden aldın canım pasaj.com mu tchibomu güzel hepsi

evet canım annem yaa takım yapmış hep:) hepsi mor çiçekli uyumlu olmuş hemde çiçekli şeyleri seven ben için tam isabet. o üçlü mor tencere seti minicik korkmazın tombikleri gibi günlük kullanırım:))

önlüğü westingten aldım canım c.tesi aldım pztesi yollamışlar şaşırdım:))

evet canım annem yaa takım yapmış hep:) hepsi mor çiçekli uyumlu olmuş hemde çiçekli şeyleri seven ben için tam isabet. o üçlü mor tencere seti minicik korkmazın tombikleri gibi günlük kullanırım:))

önlüğü westingten aldım canım c.tesi aldım pztesi yollamışlar şaşırdım:))

Canım hepsi çok güzel annenin emeğine sağlık bu arada Westeingten aldığın diğer şeyler geldi mi :)

Canım hepsi çok güzel annenin emeğine sağlık bu arada Westeingten aldığın diğer şeyler geldi mi :)

canım benim teşekkür ederim:)

yok canım yaa en son bunu aldım bu geldi:)) diğerlerinden ses seda yok siparişlerim kısmındada gözükmüyo

Kuzum anneciğinde çok zevkli gerçekten o fincanlara bayıldım çok güzeller, herşey süper:)

O ikili çiçekli tencereden annem kullanıyor. Çok da memnundu :) Güzel seçim yapıyor annişlerimiz:9:

Kuzum anneciğinde çok zevkli gerçekten o fincanlara bayıldım çok güzeller, herşey süper:)

O ikili çiçekli tencereden annem kullanıyor. Çok da memnundu :) Güzel seçim yapıyor annişlerimiz:9:

evet tatlım zevkli hatun hep mor almışş:) bitek çatak bıçak takımını almasa iyi olurdu kendi zevkime göre hisardan almak istiyodum:(( hatta alsammı diye düşündüm annemin aldığını günlük kullanırdım ama bernardodan günlük almıştım zaten. yazık dimi 500tl nerden baksan diğer ihtiyaçlarımı alırım pelomm ne diyosun

evet tatlım zevkli hatun hep mor almışş:) bitek çatak bıçak takımını almasa iyi olurdu kendi zevkime göre hisardan almak istiyodum:(( hatta alsammı diye düşündüm annemin aldığını günlük kullanırdım ama bernardodan günlük almıştım zaten. yazık dimi 500tl nerden baksan diğer ihtiyaçlarımı alırım pelomm ne diyosun

:))

Cidden ya senin fikrini almadan neden çatal kaşıkları almış anniş balım? şaşırdım :9: bebegim annen kullansın olmazsa onları sen yeni al. Bilemedim ki. Sen beğendin mi? Önemli olan senin fikirlerin canım.
En az 500 TL evet kuzum, maliyet yüksek ama sofrada da yeri ayrı kiiii:17:

kızlarrrr bugün bernardo alışverişi yaptım hediye çeklerimi kullandım:16: uzuuunnnca bi ara vermem gerekiyor bu çeyiz işine nişan olmadan bitircem neredeyse:9: para biriktirmem lazım dayanamyıp çeyiz alıyorum habire:9: sevgili sinyalleri verdi temmuzda düşünüyoruz birşeyler artık:16:
aldıklarıma gelirsek;
$09.webp$20.webp$39.webp$634557703645334610.webp$634558447232912735.webp$dekoreko-kek-servis-masasi.webpEki Görüntüle 429326

bunlarda cuma günü aldıklarım;
$18.webp$17.webp$12.webp$11.webp$19.webp

Back
X