- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes istanbula mı gidiyorben de istanbula gidiyorum :/ hiç istemediğim bi yerdi zamanında çok büyük konuşmuşum demek ki. istanbul'u çok severim ama tatil için yaşamak için değil
bakalım inşallah her şey güzel olur hepimiz için
Öyle hissettim kuzum ne biliyim6.hissinmi kuvvetliinşallah öyledir
bende çok istiyorum ama istedikçe engel çıkıyo kuzum yaa
![]()
kızlar ben bunlara aşık oldum resmen ama çok pahalı yinede alasım varr sizce hangisi güzel
Eki Görüntüle 411225 Eki Görüntüle 411224 Eki Görüntüle 411223 Eki Görüntüle 411222 Eki Görüntüle 411221 Eki Görüntüle 411220
Öyle hissettim kuzum ne biliyim
En hayırlı zamanda olsun lokumcannn
Canım ben bu markayı ilk kez görüyorum... Nerede satılıyorki? Distribütor falan mı? alman markası sanırım... :26:
amin canım en hayırlı zamanda olsun inşallah:)
bende ilk günnurdan duydum:) günnurcum sağolsun çok şey öğrendim sayesinde:) ingiltere menşeili canım. esse,bimeks,teknosada satılıyormuş ve tabi nette:) mikser bakarken bunlarda kayboluverdim:))
Valla Günnur'dan her eve lazım diyorum ben.
Bende araştırıyım bakıyım en kısa zamanda da Teknosa'yı bir ziyaret edeyim
Ayy ben bu siteyi seviyorum yaa, bi sürü şey öğrendim sayenizde...![]()
aynen canım bende bu site sayesinde düzdüm çeyizimigünnur bitane
sende öle canım benim
ama soruma cevap vermedin hangisi güzel:))))
Sağ ol canım benimmm
Ben küçük ev aletleri ve beyaz eşyalar konusunda henüz sıfırım kuzum. Ama beyazlar çok çok güzel görünüyor![]()
bende beyazları beğendim canım mutfağım belli olsa keşke hemen alıp onunla yatıp uyuyasım var![]()
Ankaralı kızlar hep istanbula gidiyor demek : (
Ankara bana emanet kızlar merak etmeyin
hepiniz gittğiniz yerde mutlu olursunuz inşallah :16
Alırsın canım ya bence beyaz ama:) Ne koşulda olursa olsun![]()
Valla Günnur'dan her eve lazım diyorum ben.
Bende araştırıyım bakıyım en kısa zamanda da Teknosa'yı bir ziyaret edeyim
Ayy ben bu siteyi seviyorum yaa, bi sürü şey öğrendim sayenizde...![]()
Kızlarr koptummmmteveccühünüz çok mutlu oldum yararım olduysa inşallah memnun kalırız yoksa yatacak yerim yok herkesi yanlış yönlendirmiş falan olurum Allah korusun
![]()
Olur mu hiç öyle şey canım ya
Allah herkesten razı olsun valla:) Sen öncü olucaksın bize:) Düğünle ilgili de bi sürü ayrıntı öğreneceğiz senden zamanı gelince![]()
kızlar bugün bende bunları aldım çoklu askılar. annem hepsinden üçer tane al dedi ama iyi mi değilmi bilmediğimden 2şer tane aldım. iyi çıkarsa bidahaki kampanyasında yine alırım diye düşündüm.
Eki Görüntüle 415858 Eki Görüntüle 415859 Eki Görüntüle 415860 Eki Görüntüle 415861
Canım benim aldıklarım da bu markadan iyidir sana attığım mesajı oku bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHayırlı olsun inşalla
![]()