• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

herkes istanbula mı gidiyor :D ben de istanbula gidiyorum :/ hiç istemediğim bi yerdi zamanında çok büyük konuşmuşum demek ki. istanbul'u çok severim ama tatil için yaşamak için değil :( bakalım inşallah her şey güzel olur hepimiz için

kızlar ben bunlara aşık oldum resmen ama çok pahalı yinede alasım varr sizce hangisi güzel
$product_b346_14390_inset1.webp$product_a345_14173_main.webp$prod_image_256.webp$113809615_1.webp$I_147271172_50_20110110.webp$96_00001186e_a09a_orh550w550_Glass-Touch-kettle-from-Russell-Hobbs---kitchen---BUYERS-GUIDE-...webp

herkes istanbula mı gidiyor :D ben de istanbula gidiyorum :/ hiç istemediğim bi yerdi zamanında çok büyük konuşmuşum demek ki. istanbul'u çok severim ama tatil için yaşamak için değil :( bakalım inşallah her şey güzel olur hepimiz için

canım bende hep istanbul yaşancak yer değil gezilecek yer derdim:) ama napalım nasip nekadar zor bi şehir olursa olsun sevdicekle heryer güzel:))))

6.hissinmi kuvvetli:9: inşallah öyledir:16: bende çok istiyorum ama istedikçe engel çıkıyo kuzum yaa:31:
Öyle hissettim kuzum ne biliyim:69:
En hayırlı zamanda olsun lokumcannn:54:

Canım ben bu markayı ilk kez görüyorum... Nerede satılıyorki? Distribütor falan mı? alman markası sanırım... :26:

Öyle hissettim kuzum ne biliyim:69:
En hayırlı zamanda olsun lokumcannn:54:

Canım ben bu markayı ilk kez görüyorum... Nerede satılıyorki? Distribütor falan mı? alman markası sanırım... :26:

amin canım en hayırlı zamanda olsun inşallah:)
bende ilk günnurdan duydum:) günnurcum sağolsun çok şey öğrendim sayesinde:) ingiltere menşeili canım. esse,bimeks,teknosada satılıyormuş ve tabi nette:) mikser bakarken bunlarda kayboluverdim:))

amin canım en hayırlı zamanda olsun inşallah:)
bende ilk günnurdan duydum:) günnurcum sağolsun çok şey öğrendim sayesinde:) ingiltere menşeili canım. esse,bimeks,teknosada satılıyormuş ve tabi nette:) mikser bakarken bunlarda kayboluverdim:))

Valla Günnur'dan her eve lazım diyorum ben. :46:

Bende araştırıyım bakıyım en kısa zamanda da Teknosa'yı bir ziyaret edeyim :27:

Ayy ben bu siteyi seviyorum yaa, bi sürü şey öğrendim sayenizde... :69:

aynen canım bende bu site sayesinde düzdüm çeyizimi:kkk: günnur bitane:16: sende öle canım benim:16:
ama soruma cevap vermedin hangisi güzel:))))

aynen canım bende bu site sayesinde düzdüm çeyizimi:kkk: günnur bitane:16: sende öle canım benim:16:
ama soruma cevap vermedin hangisi güzel:))))

Sağ ol canım benimmm:54:
Ben küçük ev aletleri ve beyaz eşyalar konusunda henüz sıfırım kuzum. Ama beyazlar çok çok güzel görünüyor:69:

Ankaralı kızlar hep istanbula gidiyor demek : (
Ankara bana emanet kızlar merak etmeyin :D

hepiniz gittğiniz yerde mutlu olursunuz inşallah :16

Sağ ol canım benimmm:54:
Ben küçük ev aletleri ve beyaz eşyalar konusunda henüz sıfırım kuzum. Ama beyazlar çok çok güzel görünüyor:69:

bende beyazları beğendim canım mutfağım belli olsa keşke hemen alıp onunla yatıp uyuyasım var:9:

Ankaralı kızlar hep istanbula gidiyor demek : (
Ankara bana emanet kızlar merak etmeyin :D

hepiniz gittğiniz yerde mutlu olursunuz inşallah :16

evet kuzum yaa günnurun dediği ankarada bekar kız kalmayacak:9:

inşallah canım yaaa hepimiz mus mutlu olalım:16:

Kızlarr koptummmm :9::9::9: teveccühünüz çok mutlu oldum yararım olduysa inşallah memnun kalırız yoksa yatacak yerim yok herkesi yanlış yönlendirmiş falan olurum Allah korusun :9::9:

Kızlarr koptummmm :9::9::9: teveccühünüz çok mutlu oldum yararım olduysa inşallah memnun kalırız yoksa yatacak yerim yok herkesi yanlış yönlendirmiş falan olurum Allah korusun :9::9:

Olur mu hiç öyle şey canım ya:9::9:

Allah herkesten razı olsun valla:) Sen öncü olucaksın bize:) Düğünle ilgili de bi sürü ayrıntı öğreneceğiz senden zamanı gelince:9:

Olur mu hiç öyle şey canım ya:9::9:

Allah herkesten razı olsun valla:) Sen öncü olucaksın bize:) Düğünle ilgili de bi sürü ayrıntı öğreneceğiz senden zamanı gelince:9:

Valla pelincime katılıyorum günnur önderimizsin:16: ben mesela senin beğendiğin modaevlerinin ismi yazdım bi köşeye:9: ilerde lazım olcak nasılsa:9: takipteyiz canım:16:

Back
X