crocu nun çeyizcikleri......:)

herkes istanbula mı gidiyor ben de istanbula gidiyorum :/ hiç istemediğim bi yerdi zamanında çok büyük konuşmuşum demek ki. istanbul'u çok severim ama tatil için yaşamak için değil bakalım inşallah her şey güzel olur hepimiz için

kızlar ben bunlara aşık oldum resmen ama çok pahalı yinede alasım varr sizce hangisi güzel

canım bende hep istanbul yaşancak yer değil gezilecek yer derdim:) ama napalım nasip nekadar zor bi şehir olursa olsun sevdicekle heryer güzel:))))

6.hissinmi kuvvetli inşallah öyledir bende çok istiyorum ama istedikçe engel çıkıyo kuzum yaa
Öyle hissettim kuzum ne biliyim
En hayırlı zamanda olsun lokumcannn

Canım ben bu markayı ilk kez görüyorum... Nerede satılıyorki? Distribütor falan mı? alman markası sanırım... :26:

Öyle hissettim kuzum ne biliyim
En hayırlı zamanda olsun lokumcannn

Canım ben bu markayı ilk kez görüyorum... Nerede satılıyorki? Distribütor falan mı? alman markası sanırım... :26:

amin canım en hayırlı zamanda olsun inşallah:)
bende ilk günnurdan duydum:) günnurcum sağolsun çok şey öğrendim sayesinde:) ingiltere menşeili canım. esse,bimeks,teknosada satılıyormuş ve tabi nette:) mikser bakarken bunlarda kayboluverdim:))

Valla Günnur'dan her eve lazım diyorum ben.

Bende araştırıyım bakıyım en kısa zamanda da Teknosa'yı bir ziyaret edeyim

Ayy ben bu siteyi seviyorum yaa, bi sürü şey öğrendim sayenizde...

aynen canım bende bu site sayesinde düzdüm çeyizimi günnur bitane sende öle canım benim
ama soruma cevap vermedin hangisi güzel:))))

aynen canım bende bu site sayesinde düzdüm çeyizimi günnur bitane sende öle canım benim
ama soruma cevap vermedin hangisi güzel:))))

Sağ ol canım benimmm
Ben küçük ev aletleri ve beyaz eşyalar konusunda henüz sıfırım kuzum. Ama beyazlar çok çok güzel görünüyor

Ankaralı kızlar hep istanbula gidiyor demek : (
Ankara bana emanet kızlar merak etmeyin

hepiniz gittğiniz yerde mutlu olursunuz inşallah :16

Sağ ol canım benimmm
Ben küçük ev aletleri ve beyaz eşyalar konusunda henüz sıfırım kuzum. Ama beyazlar çok çok güzel görünüyor

bende beyazları beğendim canım mutfağım belli olsa keşke hemen alıp onunla yatıp uyuyasım var

Ankaralı kızlar hep istanbula gidiyor demek : (
Ankara bana emanet kızlar merak etmeyin

hepiniz gittğiniz yerde mutlu olursunuz inşallah :16

evet kuzum yaa günnurun dediği ankarada bekar kız kalmayacak

inşallah canım yaaa hepimiz mus mutlu olalım

Kızlarr koptummmm teveccühünüz çok mutlu oldum yararım olduysa inşallah memnun kalırız yoksa yatacak yerim yok herkesi yanlış yönlendirmiş falan olurum Allah korusun

Kızlarr koptummmm teveccühünüz çok mutlu oldum yararım olduysa inşallah memnun kalırız yoksa yatacak yerim yok herkesi yanlış yönlendirmiş falan olurum Allah korusun

Olur mu hiç öyle şey canım ya

Allah herkesten razı olsun valla:) Sen öncü olucaksın bize:) Düğünle ilgili de bi sürü ayrıntı öğreneceğiz senden zamanı gelince

Olur mu hiç öyle şey canım ya

Allah herkesten razı olsun valla:) Sen öncü olucaksın bize:) Düğünle ilgili de bi sürü ayrıntı öğreneceğiz senden zamanı gelince

Valla pelincime katılıyorum günnur önderimizsin ben mesela senin beğendiğin modaevlerinin ismi yazdım bi köşeye ilerde lazım olcak nasılsa takipteyiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…