- 18 Şubat 2009
- 181
- 53
-
- Konu Sahibi kavun kokusu
Esiniz anlayisliymis tepkisi cok fazla olmamış
Elbette. Tek derdim düğün değil zaten, yazdıklarım ve üstüne binen diğer sebepler eklenince çaresiz hissettim kendimi. Yakın arkadaşlarıma da anlatmak istemiyorum. Eşimin ailesi sonuçta. Onu küçük düşürür gibi olurum. Tanımadığım insanlarla dertleşmek istedim.
Canım valla su olan yerde pislik dert değil. Giderken yüklen temizlik malzemesini gidince de at makinaya Çarşaf battaniye ne varsa. Laf eden olursa da düğün evi gelen giden olacak olmaz böyle dersin hem de sevaba girersin hem evin gelinisin hoşlarına bile gider belki. Ha temizlik yapmaya mı gidiyorum dersen o başka ama çoğumuz Kv evinde yapmışızdır yani.
Kardeş düğününe gidilmese olmaz, hemde siz de gitmelisiniz. Bikaç gün sabredeceksiniz hepsi bu. Eşinizde o ailenin içinde büyümüş, nasıl eşinizi kabullendiyseniz onları da öyle kabullenin.
Cok iyi olmuş :) Eşiniz de anlayışli ama galiba. Olmasi gerektiği gibi daha doğrusu. Baskasi olsa daha en bastan tartışırdi nasil gelmezsin diye ve geri dön demezdi. Bi an once gecer gider düğün inşallah. katlanmak zor olur ben de cok tiksinirdimama 2 gün idare edin artık
Sayfa aralarındaki mesajlarımı okuyup da mı yazdınız yoksa okumadan mı bilmiyorum ama, 1 tane de araya yazmıştım. Okumadıysanız hiç okumayın gece gece. Maalesef katılıyorum size, iğrençlik; başka adı yok.Allahımmmm bu ne murdarlık bu ne iğrençlik?!??! Hastalanmıyor mu bu insanlar?