çözümsüz dert

eşini kardeşinin düğününe gitmeyelim mi dedin oda tamam o vakit ben tek gideyim dedi
ses etmedi yani tövbe haşa peygamber gibi adam mış valla
bu arada köpeğinizi eşinizin ailesinden üste tututorsunuz gibi algıladım yazık o adamların yaşam tarzı böyle demekki sizin evcil hayvanınız hasta olmasın ama eşiniz ailesiyle görüşmesin bu mudur yani

kardeşinin düğününden ne olursa olsun men edemezsiniz
sizinde gitmemeniz ayrı bir ayıp
eşinize köpeğinizi bahane ettiyseniz ayrı bir hakaret

hadi kuzeni falan olsa neyse de kardeşi bu

Hedıye olarak carsaf mevresım falan fılan gerekenı goturun.. Zaten dugun evı olduğundan bı temızlıge gırısırsınız.. Evdekı herkesı de tatlı dılle uyarın.. Bıraz daha ıcınız rahat olur..

Dugun takısını zaten esınıze paslayın.. Kıyafet ıcınde uygun fıyatlı bırsey alın.. Kopegınızı de kopekler ıcın bakım evı tarzında yerlerden bırıne bırakabılırsınız daha ıyı bakılabılır...

Kardes düğününe gitmemek olmaz arkadaşım. Eşinizin hatrina katlanin bir kaç gün. Kişisel eşyalarınızı götürün yanınızda. Bir düğün temizliği yapılır biraz daha rahat olur.anliyorum çok zor tabi o şartlar ama değişmez bu düzen.
Köpek mevzusu da açmayın hiç...hastaydi ama geldik filan gibi.yanlis anlarlar.iyi bir veteriner kliniğe bırakın isterseniz.bir kaç gün sıkın dişinizi

Benim gitmeyişime bir bahane bulunabilir, susacakları bir bahane. Oğlum ameliyat oldu ama oldu da bitti değil, önümüzdeki günlerde tekrar olacak. Tarihi de gerçekten tam düğün zamanına denk geliyor. Ameliyat için de başka şehre götürüyoruz, kendi şehrimizde olmuyor. Yani bahane bile değil, gerçek. Bunu öne sürebilirdim.

Hiç gitmiyor olsam bu yazdıklarınıza susar, hak verirdim. Ama her sene gidiyoruz. Bu sefer üst üste geldi bir çok şey. Oğlum elbette bir çok insandan önemli, yıllardır bakıyorum; neredeyse 10 yaşında. Bunun için de mazeret bulacak, özür dileyecek değilim; olması gereken bu, normali bu. Ha sadece benim için böyle değil, eşim için de aynı hisler söz konusu. Oğlumuz kıymetli evet. Ayrıca pislik bir yaşam tarzı olamaz ya, olmamalı. Onların pisliği yüzünden de elbette ne ben mikrop kapmalıyım ne eşim ne de köpeğimiz.

Valla benim eşim temizlikten anlamaz, benim gibi yapamaz; ama yapmaya çalışır. Bulaşık makinesini doldurur, boşaltır, yerleştirir. Mesela ailesi geleceğinde banyoyu tamamen eşim temizledi; klozet, duşakabin, lavabo. Zamanla öğreniyorlar. Zamanla önceden normal gördükleri de anormal geliyor :) Size de bana da kolay gelsin. Her ıslak mendil kullandığımda aklıma siz geleceksiniz. :)

Ben de sizin gibi takığım :) Yazım kurallarına da dikkat etmeye çalışırım.
Açıkçası düğün olacak diye hiç telaşları yok. Bize geldiler gezmeye, döndüler. Hala da geziyorlar :) Evde temizlik falan yok maalesef. Kıyafet konusu da hala belirsiz, ya kendimden uydurmaya çalışırım artık ya da kumaş bir pantolon bakarım. Çok teşekkürler.

Harikasınız, benim aklıma ne evden götürmek gelmişti ne de almak. Evde dolu, evden götürürüm. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…