Covidli eşimin içinden canavar çıktı :/

Bana söyledikleri normal mi? Ben koşturuyorum ona rağmen beni erteliyorsun diyor bağırıyor vs vs
Koşuşturma kısmını anlamadım
Nereye koştunuz?
Hasta olan eşinize yemek ve alışverişmi koşturmak oluyor.
Okadarını insanlar komşusuna yapiyor da o yüzden ben bi koşturma göremedim

Millet Niye birbirine giriyor?! Biri özetleyebilir mi
Cidden, sıkıntı da yaşamadık zaten alttan aldım. Çok bunaldığım bir an buraya yazdım. Hala da aynı fikirdeyim. Konu dışı herşeye girdi bazı arkadaşlar, olmayan temasımla dışarıda gezişim, vefasızlığım neler neler. Saldırmak İçin hazır bekliyor burda bazıları. Gerçek hayatlarında böyle olmadıklarına eminim, biri size bu şekilde içini dökse böyle saldırır mısınzı Allah aşkına. Aynı fikirde olmasanız da düzgünce yorumunuzu yaparsınız, klavye kahramanları.

Bir insan temasli olsa sanirim en son gidecek evi annesinin ve babasinin evi olurdu heralde

konuda eşin canavarlaşmasıyla ilgili pek bir şey göremedim, ben de konuya girmeden evde sürekli hizmet bekleyen, bağırıp çağıran, insanı yerinde oturtmayan vs birini okuyacağım sanmıştım her neyse temasınız yokmuş, annenizde kalmak istemeniz sizin tercihiniz buna bir şey diyemem. elinde kart bilgileri varken kendi almaması garip geldi eşinizin, acaba siz de alırsınız ve iki kere geçilmiş olur en iyisi siz halledin diye mi düşündü bilemiyiciiim. şu an biz de karantinadayız, eşimin 8. günü yeni kurallara göre bitti gerçi bugün. bu süreçte ben iki kere test yaptırdım negatifim, eşim de öyle aman aman nazlanmadı.. hafif atlatıyor çok şükür. yine de ilk pozitif olunca insan bir geriliyor ister istemez, ben ondan daha çok gerildim ama güle eğlene atlattık sayılır bu süreci. belki siz yanında olmadığınız için, evde tek olduğu için canı sıkılmıştır. hasta insanın psikolojisi farklı oluyor. eşim değil de ben olsaydım, muhtemelen biraz nazlı ve gergin olurdum zaten 7 güne inmişken şunun şurasında bir şey kalmadı. telefon alınsın ve dert tasa bitsin inşallah diyorum

Teşekkür ederiim, aynen gerildik ama geçti :) evet canavar uygun kelime olmadı, ama cidden bunalttı ya, telefon alabilecekken illa ben alacağım, iki saat gecikince Naz niyaz bağırıp çağırma. Çok şükür hasta da değil pozitif sadece. Neyse idare ettik, hayırlısıyla da bitiririz inşallah bu süreci…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…