- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
-
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Bak dedim işte gerildiler ama barismislar boşuna kavga ettiniz surda
Oowww, Allah sabırlar versinValla konu sahibi canım sen yine azıcık gerilmekle başlamışsın.
Oluyo her evde vallahi sadece sende değil boşuna kendini üzme.
Bak benim annem 11. Gününde kendi evinde karantinada.
Hergun beni ariyo sağlık bakanıni ara bana izin versin evde patladım diye agliyo.
Aramadım diye aksama kadar trip atiyo
Hergun 3 çeşit yemek tatlı yapıyorum anne sana bunları yaptım gonderiyorum yada getiriyorum diyorum olmaz canım başka tatlı istedi diyor
Anne eşim markete gitti ne istersin diyorum boşver bide laf eder diyo anne laf etmez söyle diyorum söylüyor eşim tam götürecek boşver laf eder getirmesin diyor
11. Gündür hergun yaşıyoruz vallahineyse bizim karantina az kaldı inşallah
Amin inşallah vallahi gün sayıyorumOowww, Allah sabırlar versinAnnenize de geçmiş olsun, hayırlısıyla biter inşallah karantinası :)
Hadi inşallah :)Amin inşallah vallahi gün sayıyorum
Pazar karantinası bitiyor test yaptıracak inşallah temiz çıkar
Can sıkıntısındanMillet Niye birbirine giriyor?! Biri özetleyebilir mi
kadın calısan bırı ... esıde gorevdeyken covıd olmusMillet Niye birbirine giriyor?! Biri özetleyebilir mi
Tabiki halledeceksiniz
Eşinizin dışarı işlerini ben hal edecek değilim ya
Kimse size saldırmadı ki eşinizin haklı olduğunu söylyince siz yükseldiniz çok kötüsünüz siz evde piremses gibi yatarken ben çalışıyorum diye "kendinizce" milleti aşağılamaya çalıştınız falan filan insanlara saldırmak bir çözüm değildir bu arada siz hangi uslüpla konuşursanız o tondan cevap alırsınız :)Aynen onlar alışmış saldırmaya, onlara onlar gibi davrandım :)
yok ama annesi yemek yapıyormuş eşine bu yemekleri götürüyormuş bir de çalışıyormuş bizde bunu zaten yapması gerektiğini söylediğimiz için kötü enerjili evde oturan prensesler oldukTabiki halledeceksiniz
Eşinizin dışarı işlerini ben hal edecek değilim ya
keşke yorumları baştan okusan kim kime prenses demiş kötüsünüz siz çalışmıyorsunuz demiş görürdün aslındaarkadaslar da ayy senı premsessss yorulmus ! tabıkı yorulacaksın o senın kocan dedıler
ne bıcım eş kocasını hasta hasta bırakmıs kaçmış dedıler
adamı delırtmıssın adam haklı dedıler
Yorumların bazılarını hayretle okudum. Benim kendime ait bir işim var, yani negatifim ve işimin başında olmam gerekiyor. Evde muhtemel ki yorum yapan bazı üyeler gibi duramıyorum. Bende isterdim zira günde 3 kez yemek götürüp ordan oraya sürüneceğime eşimin yanında olmayı prenses prenses takılmayı. Çok acımazsınız, çok kötüsünüz.
Yo çalışıyorum kendi işiniz kendi paranız durmanız daha rahat aslında ay 3 kez yemek de götürün 33 kez sıcak bişeyler de götürün kötü olan niye biz olduk ki eşiniz yahu hasta olan kocanız hani hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diyoruz ya ..
Premses olan sizsiniz bence bu kadarına söylendiğinize göre adam inşallah yatalak falan kalmaz kapıya koyuverirsiniz
bak bakalım bu kötü insanlarrrr evde oturuyorsunuz dedikten sonraki yorumlarım öncekiler daha sakin keşke yanlız bırakmasaydınız gibi vs yorumlar haklı olduğunu düşündüğümüz konu sahibini takım tutar gibi tutmamıza gerek var mı acaba? Uslüp önemli kendisini haklı bulmayan insanlara kötü acımasız diyemez bir önceki yorumlara da siz bakarsınız kötü olacak ne yazmışız?Aynen, öyle yaparım. Kötü enerjini benden uzak tut
konuyuda 2 defa okudum tum yorumlarında hepsını okudum belkıde senın tekrar okuman gerekebılır bellıkı arada yorum kacırmıssınkeşke yorumları baştan okusan kim kime prenses demiş kötüsünüz siz çalışmıyorsunuz demiş görürdün aslında
bak bakalım bu kötü insanlarrrr evde oturuyorsunuz dedikten sonraki yorumlarım öncekiler daha sakin keşke yanlız bırakmasaydınız gibi vs yorumlar haklı olduğunu düşündüğümüz konu sahibini takım tutar gibi tutmamıza gerek var mı acaba? Uslüp önemli kendisini haklı bulmayan insanlara kötü acımasız diyemez bir önceki yorumlara da siz bakarsınız kötü olacak ne yazmışız?
sız evde prenses gıbı yatıyorsunuz demedı kıKimse size saldırmadı ki eşinizin haklı olduğunu söylyince siz yükseldiniz çok kötüsünüz siz evde piremses gibi yatarken ben çalışıyorum diye "kendinizce" milleti aşağılamaya çalıştınız falan filan insanlara saldırmak bir çözüm değildir bu arada siz hangi uslüpla konuşursanız o tondan cevap alırsınız :)
demek ki okuduklarımızı aynı şekilde anlamıyoruzsız evde prenses gıbı yatıyorsunuz demedı kıalemsınız ya
Yalana lüzum yok arkadaşım, bazı yorumlar haksız olduğunu söylemek falan değil saldırmak. Ben o noktada aynıyla muamele ettim sadece :)Kimse size saldırmadı ki eşinizin haklı olduğunu söylyince siz yükseldiniz çok kötüsünüz siz evde piremses gibi yatarken ben çalışıyorum diye "kendinizce" milleti aşağılamaya çalıştınız falan filan insanlara saldırmak bir çözüm değildir bu arada siz hangi uslüpla konuşursanız o tondan cevap alırsınız :)
Ya ağızlarına geleni saydılar ben cevap verince suçlu ilan etmeye kalkıyorlar, birkaç kişi var böyle. İftiraya bile uğraştılar yok postu değişmişim de bilmem ne de. Tuhaflar :)sız evde prenses gıbı yatıyorsunuz demedı kıalemsınız ya