Covidli eşimin içinden canavar çıktı :/

Valla konu sahibi canım sen yine azıcık gerilmekle başlamışsın.
Oluyo her evde vallahi sadece sende değil boşuna kendini üzme.
Bak benim annem 11. Gününde kendi evinde karantinada.
Hergun beni ariyo sağlık bakanıni ara bana izin versin evde patladım diye agliyo.
Aramadım diye aksama kadar trip atiyo
Hergun 3 çeşit yemek tatlı yapıyorum anne sana bunları yaptım gonderiyorum yada getiriyorum diyorum olmaz canım başka tatlı istedi diyor
Anne eşim markete gitti ne istersin diyorum boşver bide laf eder diyo anne laf etmez söyle diyorum söylüyor eşim tam götürecek boşver laf eder getirmesin diyor
11. Gündür hergun yaşıyoruz vallahi neyse bizim karantina az kaldı inşallah

Bak dedim işte gerildiler ama barismislar boşuna kavga ettiniz surda
Oowww, Allah sabırlar versin Annenize de geçmiş olsun, hayırlısıyla biter inşallah karantinası :)

Abartılacak bir şey yok bu konuda da.
Benim anlamadığım erkekler neden hastalıkları regli öncesi depresyonu gibi geçiriyorlar anlamıyorum.

Geçenlerde sadece grip olur gibi oldu. 3 gün işe gitmedi gözleri sulanıyor diye güneş gözlüğüyle dolandı evde. Gecenin bir körü hızını alamayıp kovaya sıcak su doldurup ayaklarını daldırdı kendini zorla terletmeye çalıştı en son yapıştırdım ensesine kalk artık sen hasta değilsin beynin hasta diye oysa bende aynı hafta adı grip olan verem gibi geçen bir hastalık atlattım ama kol ordu komutanı gibi dimdik dolanıyordum ortalıkta.

Konuyu sabote etmek gibi olmasın da beterin beteri var der de şükredersin belki diye anlatım .:dd

Millet Niye birbirine giriyor?! Biri özetleyebilir mi
kadın calısan bırı ... esıde gorevdeyken covıd olmus
bırbırımıze bulastırmayalım dıye kadın annesıne gecmıs ama sureklı esıne yemek tasıyor uzaktan uzaktan
esınınde dısarı ıslerını halledıyor bır yandan
e kendı ısıde var halıyle kosusturuyor

konu sahıbının kocası bana telefon al demıs
alırken sıstemde sorun olmus hata vermıs uyuyakalmıs cunku yorgunmus
kocasına kartın resmını atmıs hanı bende deneyeyım sende hangımızde onaylanırsa dıye bazen sıstemsel hata olur ya

buna ragmen kocası nıye telımı almadın dıye bagırmıs
konu sahıbıde kocası kızdı dıye sevdıgı tatlıdan da almıs bırakmıs ama kocamın huyu degıstı dıyor dertlesmek ıstıyor

kavga nerede basladı

arkadaslar da ayy senı premsessss yorulmus ! tabıkı yorulacaksın o senın kocan dedıler
ne bıcım eş kocasını hasta hasta bırakmıs kaçmış dedıler
adamı delırtmıssın adam haklı dedıler

Aynen onlar alışmış saldırmaya, onlara onlar gibi davrandım :)
Kimse size saldırmadı ki eşinizin haklı olduğunu söylyince siz yükseldiniz çok kötüsünüz siz evde piremses gibi yatarken ben çalışıyorum diye "kendinizce" milleti aşağılamaya çalıştınız falan filan insanlara saldırmak bir çözüm değildir bu arada siz hangi uslüpla konuşursanız o tondan cevap alırsınız :)

Tabiki halledeceksiniz
Eşinizin dışarı işlerini ben hal edecek değilim ya
yok ama annesi yemek yapıyormuş eşine bu yemekleri götürüyormuş bir de çalışıyormuş bizde bunu zaten yapması gerektiğini söylediğimiz için kötü enerjili evde oturan prensesler olduk
Hanım ablamızı övmeliydik yanlış yapıyorsunuz sen ne vefakar bir kadınsın kadınların şahısın senin gibi bir kadını hiç görmedim eşin ne kötü biri sen erdemin ve öz verinin vücut bulmuş halisin yazmalıydık ..

keşke yorumları baştan okusan kim kime prenses demiş kötüsünüz siz çalışmıyorsunuz demiş görürdün aslında
Aynen, öyle yaparım. Kötü enerjini benden uzak tut
bak bakalım bu kötü insanlarrrr evde oturuyorsunuz dedikten sonraki yorumlarım öncekiler daha sakin keşke yanlız bırakmasaydınız gibi vs yorumlar haklı olduğunu düşündüğümüz konu sahibini takım tutar gibi tutmamıza gerek var mı acaba? Uslüp önemli kendisini haklı bulmayan insanlara kötü acımasız diyemez bir önceki yorumlara da siz bakarsınız kötü olacak ne yazmışız?

konuyuda 2 defa okudum tum yorumlarında hepsını okudum belkıde senın tekrar okuman gerekebılır bellıkı arada yorum kacırmıssın

sız evde prenses gıbı yatıyorsunuz demedı kı alemsınız ya

Yalana lüzum yok arkadaşım, bazı yorumlar haksız olduğunu söylemek falan değil saldırmak. Ben o noktada aynıyla muamele ettim sadece :)

sorun aslında uyelerın konuyu ıyı okumadan yorum yapması...
kadına konuyu guncellemıssın bıle dedınız
yanlıs mı okudum acaba ?neyı atladım? dıye uyelerın konuyu alıntıladıgı yerde karsılastırma yapabılırdınız ? bunu yapmak yerıne guncellememıs olmasına ragmen guncellemıssın dıyerek sucladınız...
sızın yaptıgınız yorumları yenı gelen uyeler gorup bak bak konuyu gelen yoruma gore gerı guncellemıs dıyerek de satasmaya devam ettıler

daha 2. sayfada ayy prenses! dıyen oldu konu sabıne
konu sahıbıde prenses olsam prenses prenses otururdum hem kendı ısımde hem esımın dısarıdakı ıslerıyle kosusturmak yerıne dedı dıye sıze bu sefer bız evde oturanları asagılıyor dıyorsunuz

bahcelerde maydanoz bu ne bıcım lacıvert gel bıze bazı bazı.

arkadaslar okusanıza ? nıye okumuyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…