Bizde temmuzda hastalandik ben rahatsizlandim pozitif sonucum gelince ayrı odaya kapandım ama eşimde rahatsizlanip pozitif çıkınca Mecbur kalkıp yemegimi temizligimi yaptım.
Cocuk sürekli ilgi istedi hasta olduğumuzu mu stresi mi anladı bilmiyorum sürekli huysuz,kucak istemeyen çocuk sürekli kucağına al beni diye agladi.. Eşim benden ağır geçirdi sürekli yattı günlerce kafasını kaldıramadı...Benim panik atagim tuttu iyiyken nefes alamıyorum boğuluyorum hissini yaşadım uzun süre...Karantinamiz bitti acil tasinmam gerekti tek başımıza ev tasidik üzerine böbrek taşı düşürdüm çok yorulup hiç dinlenemedigim için de toparlanmam çok uzun sürdü...Bol bol dinlenin birde moralinizi çok yüksek tutun.. Biz bol bol kekik çayı ictik. Doktorumun verdiği ilaçları kullandım,eşim gorumcem onun eşi çevremde tanıdıklarım hep kullandilar yan etkisini gormedik. Kayınvalidem ve kayinpederim test yaptirmadilar ama hastalardi onlar ilaç kullanmadi birsuru kronik rahatsızlığı olduğu halde ilac kullanmadan onlarda sağ salim attlatti...Bu dönemde çok fazla et ürünleri tuketmemeye gayret edin.. Bol bol sebze ve meyve tüketin,evinizi sık sık havalandirin,dinlenebiliyorsaniz dinlenin ve guzel şeyler düşünün çünkü gerçekten moral çok önemli..Geçmiş olsun..