- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
- Konu Sahibi alonedark18
Merhaba akrabanıza geçmiş olsun, çok iyi geçirmiş.Ben değil ama akrabam atlattı. Hem doktorun verdiği ilaçları kullandi hem bitkisel çaylar içti ( kuş burnu ve kekik ) gibi. 10 gunde atlattı.
Ilk 3 gün sesi kısılmışti tat alma sorunu yaşadı. Ates vardı.
Ama hepsi geçti. 10 gün sonra iyileşip işinin başına geçti
Arkadaşım, çok üzüldüm. Ne kadar zor şeyler atlatmışsınız. Geçmiş olsunBiz Nisan ayında ailecek geçirdik. Belirtisiz atlattigimiz için çok sorun yasamadik. Yeme icme her zamanki gibiydi. Evi daha cok havalandirip surekli camasir suyuyla dokunulan yerleri sildik. Carsaf ortu vs surekli değiştirdik
Bebegim 50 gunluktu gozlem amacli ikimiz hastane de 6 gece kaldik. Esim ve diger kizim evdeydi. Babannesi bize gelip baktilar. Cunku esim yalniz bakamazdi. Onlarda belirtisiz gecirdi.. ama biz özellikle astimli kizima ocaktan itibaren d vitamini, balık yağı,alerji surubu ve astim ilacını kullaniyorduk. Subat ayinda umca da başlamıştık. Bunlarin cok faydasi olduğunu düşünüyorum. Normalde asiri hastalanan bir cocuk. Yine bende yeni dogum yapmıştım daha 50 gün anca olmustu. Dr tavsiyesiyle bebeğime de kendime de dvitamini kullandim. Meyve sebze et ihmal etmiyordum.bol bol yesilikk yiyordum zaten sütüm olsun diye
Yine protein hergun mutlaka sut yoğurt yumurta yiyordum. Elbette hergun et yiyemiyoruz hayat cok pahalı
Yine de elimizden geldikce hâla duzenli tuketmeye calisiyoruz
Yanlış düşünüyorsunuz maalesef, 2 ya da daha fazla covidlinin yakın temastan kaçınmaları lazım. Doktorlar mümkünse tuvaletinizi dahi ayırın diyor. Çünkü viral yoğunluk Allah korusun ölüme kadar götürebiliyor.Aynı evde köşe bucak saklanmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bulaşacaksa aynı çatı altında olmak bile yeterli gelir. Bulaşmayacaksa aynı yatakta yatıp negatif çıkanlar var duyuyoruz çoğu kişiden.
Grip gibi yaşayın bence umarım ağır atlatmazsınız.
Allah korumuş küçücük yavru. Çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın.Evet bebekte pozitifti.
Bebegi kucuk olduğu icin yatirdilar. Gozlem amacli