• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

covid i evde atlatanlar....

kizlar covid icin 8 lik ilac olanin yaninda antibiyotikde kullandinizmi
Ben eşime vermedim ilaclari 4. Gun oksurmeye başladı 10 senelik doktorumuz var çocukların dr gece yazdim durumumuzu anlattım bana eger öksürük ateş yoksa kullanmasın eğer bu ikisi varsa kesin kullansin ciğerleri ne inmesin dedi oyle izin verdim ama esim halag kalbim sıkışıyor diyor bu hastalik bir yerde bir hasar kesin bırakıyor birde hafif atlattık biz bu halde bile böyle

Bacım öncelikle geçmiş olsun. Bi kere takviye c ve d vitamini aldı annem ve babam. Devit vitamin var d onu aldık. Yeme içme çok dikkat ettik bol sebze vs bol bol su. Kan sulandırıcı aldık babam için . Ilaclar ağır baya. Nar suyu bol bol . Kekik çayı. Keçiboynuzu, zencefil ıhlamur çayı. Muz mandalina tabi . Az ceviz fındık kuru üzüm . Yani ne varsa yardirdik diyebilirim . Allah şifa versin hepimize ne diyim

Ben eşime vermedim ilaclari 4. Gun oksurmeye başladı 10 senelik doktorumuz var çocukların dr gece yazdim durumumuzu anlattım bana eger öksürük ateş yoksa kullanmasın eğer bu ikisi varsa kesin kullansin ciğerleri ne inmesin dedi oyle izin verdim ama esim halag kalbim sıkışıyor diyor bu hastalik bir yerde bir hasar kesin bırakıyor birde hafif atlattık biz bu halde bile böyle
cok gecmis olsun esinizin nefes darligi veya nefes almada zorlama oldumu acaba

Bizde sadece ilac vardi bir arkadaşa dr antibiyotik yazmisti ama o ilaçların yaninda
cigerlerine inmistir kesin ondan yazmistir. Bende tomografi cektirdim sonucu pazartesi alicam ama testim negatif cikti. Sanirim cigerlerine indigi icin artik pozitif cikmiyor

Bacım öncelikle geçmiş olsun. Bi kere takviye c ve d vitamini aldı annem ve babam. Devit vitamin var d onu aldık. Yeme içme çok dikkat ettik bol sebze vs bol bol su. Kan sulandırıcı aldık babam için . Ilaclar ağır baya. Nar suyu bol bol . Kekik çayı. Keçiboynuzu, zencefil ıhlamur çayı. Muz mandalina tabi . Az ceviz fındık kuru üzüm . Yani ne varsa yardirdik diyebilirim . Allah şifa versin hepimize ne diyim
siz kan sulandirici olarak ne aldinz acaba. Babaniz hangi ilaclari kullandi 8 favipavir bide sitma var ikisini kullandimi babaniz. Benim babamda simdi kullanmaktan korkuyor nasil kullandiricam bilmiyorm acaba gizlice yemegine mi koysam

siz kan sulandirici olarak ne aldinz acaba. Babaniz hangi ilaclari kullandi 8 favipavir bide sitma var ikisini kullandimi babaniz. Benim babamda simdi kullanmaktan korkuyor nasil kullandiricam bilmiyorm acaba gizlice yemegine mi koysam
Yemeğin icin de olmaz diye düşünüyorum evet 8 tane favira kullandı. Mecbur 😞
Kan sulandırıcı corasprin aldım. Allah şifa versin 😞
Kuşburnu, ıhlamur ve kekik çayı içkerine zencefil koyarak çayını içirin bide vicks kullanin ağrıyan yerlerine ve ayak tabanlarına. Devit d c vitamibi kesin alin ampul seklinde oluyor ufak parca ekmeğe döküp yiyoruz tatsız bir sey

Son düzenleme:
Bende grip zannediyordum o yüzden 4 gün bekledim keşke hemen gitseydim boşuna 10 gün eklendi süreye. Evet tat ve koku alamamak çok acayip bir hismiş eşim soruyo nasıl oluyo diye anlatamıyorum 😁
Aynenn yaaa valla cok tuhaf bugun aci biber yemisim hic farkinda degilimm esim soyledi

Back