- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi alonedark18
Gecmis olsun ilaclari içebiliyor musunuz covid icin olanları yani. Ve hanvgi vitamnler verildiBen hamileyim ve koronayım şu an karantinadayız vitaminlere yüklendik gidiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun ilaclari içebiliyor musunuz covid icin olanları yani. Ve hanvgi vitamnler verildiBen hamileyim ve koronayım şu an karantinadayız vitaminlere yüklendik gidiyoruz
Cevremde ilac içip iyi olanda var. Hastanede bakim alsa da iyilesemeyen ve 1 , 1bucuk aydir pozitif cikanda. Tam bir muamma. Ben ilaclarin prospektuslerini merak ettim. Kimseye de hangi ilac diye soramadigmdan bakamadim. Aslinda birazda uzak kalmak istedgimden az da olsa konudanBenim en nüyük endişem allah korusun yakalanırsak o ilaçları içmeli miyiz içmemeli miyiz?
Hastanede ölen, ama yer olmadığı için eve gönderilen ve kurtulan o kadar kişi duydum ki
Ya da ilaç alana kadar iyi olan, ilaç yüzünden mide kanaması, ishal vb problemlerle boğuşan insanlae.
Bu ilaçlar alınmalı mı
İlaçla 7 gün, ilaçsız 1 hafta mı yoksa?
Çok sağolun Çinko,demir,selenyum takviyeleri verildi,ben hamile olduğum için ilaç alamıyorum folimol dışındaGecmis olsun ilaclari içebiliyor musunuz covid icin olanları yani. Ve hanvgi vitamnler verildi
Eşim pozitif. Öksürük başladığı akşam işkillenip başka odada kalmasını söyledim. İyiki de söylemişim ben negatif çıktım şuan için bi belirtimde yok.Ne kadar meraklısınız her cümleden kafanıza göre anlam çıkarmaya, aklınızca yorumlamaya,vay arkadaş.
Hastalığı grip gibi düşünün mü diyorum grip olduğunuzda evde nasılsanız öyle davranın ev halkının zaten kaçışı yok diyorum.
Yav insanlar getir'den gelen poşetten c-19 oldu, sizce aynı evde kendini bir odaya kapatınca diğerlerine virüs ulaşamayacak mı??
Dünyaya dönün. Ya tamamen korkun kabullenin, yada yok sayın.
Favimol diyecektim çeviriGecmis olsun ilaclari içebiliyor musunuz covid icin olanları yani. Ve hanvgi vitamnler verildi
corek otu yağı iyi mi geliyormus..Wc bile yeterli bulaşacaksa. C-D vitaminleri için. Çörek otu yağı bulundurun. Harnup pekmezi özellikle çok iyi geliyormuş onu alın. Bide mümkünse bol bol dinlenin.
Kaçmayın birde korku frekansına girmeyin. Allah'ın izniyle bu günlerde geçecek
çok geçmiş olsun...sarımsak sütünü nereden temin ettiniz13. Günüm hala devam ediyor hala ama sarımsak sütü iyi geldiğini düşünüyorum
çok geçmiş olsun...neden ilaçları icmediniz...bilmediğimden soruyorum...şuan nasılsınız ne haldesiniz neler yaşıyorsunuz vucudunuzda?Ben covidim geçen pazartesi başladı 3 gün ağrılar ateşler 4. Gün test yaptırdım 6. Gün pozitif olduğumu öğrendim ama o zamana gecmişti bile şimdi 9. Gün, verilen ilaclarıda içmedim zaten 7 gün geçmişti ve ben iyiydim eşimle aynı evde hiç korunmadan 5. Gün belirti göstermeye başladı ek gıdalar yediklerimize dikkat ederek atlattık sayılır ikimizde gayet iyiyiz
Ayrıca istediğimiz kadar korunalım bu hastalığı herkes gecirecek biz ağır grip gibi geçirdik
Allah şifa versin geçmiş olsunBen hamileyim ve koronayım şu an karantinadayız vitaminlere yüklendik gidiyoruz
bebeklere ve çocuklara test yapılmıyor diye biliyordum sizinkine yapmışlar. ..iyikide yapmışlar pozitif çıkmış uawrucak çok şükür atlstmissinizEvet bebekte pozitifti.
Bebegi kucuk olduğu icin yatirdilar. Gozlem amacli
bebeklere ve çocuklara test yapılmıyor diye biliyordum sizinkine yapmışlar. ..iyikide yapmışlar pozitif çıkmış uawrucak çok şükür alstmissinizEvet bebekte pozitifti.
Bebegi kucuk olduğu icin yatirdilar. Gozlem amacli
Ben bir sorayım doktoruma eğer bir zararı yoksa kullanırım hemen çok teşekkür ederim:)) valla daha ikinci günümdeyim iyi geliyor mu anlayamadım:))Allah şifa versin geçmiş olsun
evdeki sürüyor karantinaniz...hamilesiniz ilaç da icemezsiniz...vitaminler iyi geliyormu peki ...bol bol çörek otu cigneseniz ama bebeğe zararlı mı bilmiyorum gerçi ne zararı olabilir onu da bilmiyorim
İlaç elime geldiginde zaten iyileşmiştim nerdeyse ilk 3 gün vucut ağrsı ve ateş baya zordu ama gene çok çok kötü oldum diyemem 4.günden sonra hep iyiye gittim 5. Gün tat koku kaybı yaşadım bugün onlarda yavaş yavaş geri gelmeye başladı 9. Günümdeyim evde yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz bol bol mandalin yedik ateşim varken parol plus kullandım ağrıyada ateşede iyi geldi şu anda ufak tefek ağrım oluyor ama gayet iyiyimçok geçmiş olsun...neden ilaçları icmediniz...bilmediğimden soruyorum...şuan nasılsınız ne haldesiniz neler yaşıyorsunuz vucudunuzda?
İnsallah çabucak atlatirsiniz . Hastalara hep d ve c veriyorlardı okuduguma göre hamile oldugunuzdan mi boyle verildi acaba . Saglikla kucagnza alin İnşallahÇok sağolun Çinko,demir,selenyum takviyeleri verildi,ben hamile olduğum için ilaç alamıyorum folimol dışında
Benim en nüyük endişem allah korusun yakalanırsak o ilaçları içmeli miyiz içmemeli miyiz?
Hastanede ölen, ama yer olmadığı için eve gönderilen ve kurtulan o kadar kişi duydum ki
Ya da ilaç alana kadar iyi olan, ilaç yüzünden mide kanaması, ishal vb problemlerle boğuşan insanlae.
Bu ilaçlar alınmalı mı
İlaçla 7 gün, ilaçsız 1 hafta mı yoksa?
O donemde yapiliyordu. Cunku temasli olduğumuzu biliyorduk. Ozel hastane de test yaptırdıkbebeklere ve çocuklara test yapılmıyor diye biliyordum sizinkine yapmışlar. ..iyikide yapmışlar pozitif çıkmış uawrucak çok şükür alstmissiniz
Evet wc haric cikmamasi gerekiyor ki digerlerine bulasmasin. Ailem bu sekilde gecirdi evde iki covidli ayri odalarda durdular biz alisverislerini yaptik götürdük bu sekilde. Sikici oluyor ama geciyor. Bebek varsa verebilecek ananne babanne varsa verirsiniz biraz buyukse ayirmazsiniz cocuklar hafif atlatiyor ilac bile vermiyolar zatenkafamda öyle bir manzara varki evde biri covid olursa odadan WC hariç hiç çıkmadan duracak ...yanlismi bilmiyorum...tecrübeleri okumak istiyorum