Eşim pozitif çıktı. Yatakları ayırdık, wcleri ayırdık. Sofralarımızı ayırdık. Son 3-4 gün salonda tv izledik bazen, bir başında ben oturdum bir başında o oturdu maskeli şekilde; aramızda 10 metreden fazla vardı. Onu direkt koltuğa da oturtmadım örtü serdim ki yıkayabileyim diye.
İlaçları kullandı, herkese o 8er tane içilenden verdiler etrafımızda, eşime günde 2 olan farklı bir ilaç getirdiler. Çok anlamadım ilaç işini. Kontrollü içti eğer rahatsız edici bi durum olsaydı içmeyecekti ama iyi geldi bize ilaç. 2. Gün tüm eklem ağrıları kesildi.
Ciddi manada iyi beslendi, eti sebzesi meyvesi artık sinir bozucak türde fazlaydı.
Evde plastik tabak kullandık onun için, ben negatifim ne kadar az elim değerse kardır dedik hemen çöpe atabilmem için. Plastik tabakta yiyemeyeceği şeylerin tabağını bardağını da çamaşır suyunda bekletip yıkadım.
Dün karantina bitti, test de negatife döndü iş başı yaptı. Ben de cumartesi günü test yaptıracağım tekrardan, bakalım kapmış mıyım. Belirtim halen yok. Ben çok dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.
Bu arada, 1 tam limonu sıkıp sıcak su ekledim üstüne her gün onu içti. Bir de sarımsaklı yoğurt çok tüketti. Farklı bir ot falan kaynatmadık.