Covid biri yardım etsin lütfen 😭

Iste basta yapmamalarına saygı duydum. Bekledik. Oh be demek hasta degılız derken dokuzuncu gun annem pozitif cıktı. Onu gorunce panıgım arttı. Is basa dustu, kendim halledıcem napayım. Yeter ki hasta olmayım gider yaptırırım napayım.

Ilceden ılceye degıstıgını dusunuyorum bunun, suan ailemin yanında İstanbuldayım.normalde ben Trakya da yasıyorum ama.
Hekimim orda. Onunla konustum dun bana yol gosterın ya da ızın verin gıdıp kendim yaptırayım ozelde dedım.
Bana dedıgı sey, İstanbul cok yogun orda karantınaya almaları kotu olmus. İlk etapta gonderseydıler senı burda herseyın bakılırdı. Oyle bır yogunluk yok dedi bunu duyduguma da uzuldum. Aracım vardı benı salsalar tek basıma gidecektim evime kimseye dokunmadan konusmadan.

Elbette iyisin, bende coronamıyım acaba diye şüphe ediyorum kendimden, hergün başka belirti çıkıyor

Canım, çok geçmiş olsun, Allah sana da tüm ailene de şifa versin. Psikolojine sahip çık lütfen, sen ne yangınlar gördün
konu sahibi, babanıza da Allahtan acil şifalar diliyorum, inşallah hemen atlatıp sağlığına kavuşur.

Annenizin belirtisi neydi?benmde annem babam ablam yegenm pozitif babam yogun bakımda..bende il günler bogaz yanması sonra 2 gün tat kaybı 2 gündrde halsizim basım agrıo ama test yapan yok artık üzüntüden mi böyle oldum yoksa bendede varmı bilmiyorum

Annemın babamdan dokuz gun sonra burnu tıkandı. Ikı gun falan bekledi boyle. Sonra babamın cıger tomografisi vardı onla beraber gidip hastanede doktora durumu anlatmıs, kronik hastalığı olunca yası da var annemın test yapmislar.
Yarınsı geldı sonuc pozitif sok olduk.
Agrıdan kırılmadı oyle ama burnu tikanınca bir halsızlestı.
Tad koku kaybım var diyorsun, belırtı degıl mı onlar? Bende belırtı yok diye yapmıyorlar anladık, sana neden yapmıyorlar belirtin de var?
Babacıgın ıcın dua ettim Allah size bagıslasın ınsallah

Vallahi arayan saglıkçılara söyledim koku tat kaybm oldu düzeldi basm agrıyo halsizm dedm hala test yapan yok atesm yok diye test yapmıyorlar genel sağlık durumum iyi diye..annenizin durumu iyiydi o zaman yataga düsmedi ama yinede test oldu dimi...Tsk ederm rabbm bize bagıslasn babamı

Sizde kendimi gördüm :) insan bu dönemde sürekli birilerine birşeyler sormak istiyor haklısınız insan vücut sağliğindan ziyade pskolojikmen çöküş yaşiyo annem ağir geçirdi mesela ablamdada aşiri öksürük oldu dedemi kaybettik herşey çok zordu ama geçti moralinizi çok yüksek tutmalisiniz allah şifa versin

Basınız sagolsun cok gecmıs olsun ayrıca.
Siz hasta oldunuz mu peki aynı ev ıcınde?

Basınız sagolsun cok gecmıs olsun ayrıca.
Siz hasta oldunuz mu peki aynı ev ıcınde?
Teşekkür ederim.Evet tabi ben annem ,babam,ablam hepimiz ama neyseki benim hafif geçtide ben onlara baktım hepimiz olunca çok perişan olduk ama bugünümüze şükür .Sizde varmı şikayet?

Teşekkür ederim.Evet tabi ben annem ,babam,ablam hepimiz ama neyseki benim hafif geçtide ben onlara baktım hepimiz olunca çok perişan olduk ama bugünümüze şükür .Sizde varmı şikayet?
Simdı bıraz bogazım agrıyor sankı ama psikolojikte olabilir bilmiyorum ki. Artık psikolojim o kadar bozuk ki hayalı belırtı gosterıyorum.
Covıd den agrısa bogazım o agrıyı normal agrıdan ayırt edebilir miyim?

Sizde benm gibisiniz ailemde 4 pozitif babam yogun bakımda bende tat kaybı oldu düzeldi ama suanda bas agrısı halsizlik var coronadan mı üzüntüden mi bilemedm

Sizde benm gibisiniz ailemde 4 pozitif babam yogun bakımda bende tat kaybı oldu düzeldi ama suanda bas agrısı halsizlik var coronadan mı üzüntüden mi bilemedm
Test yapmadılar sana da dı mı
Ins gecer hasta degılsındır
İnsan fiziksel olarak hasta degılse bile psikolojik olarak hasta oluyor, oldum mu olcam mı dıye.
Babanın durumunda gelısme olursa yaz buraya da olur mu

Test yapmadılar sana da dı mı
Ins gecer hasta degılsındır
İnsan fiziksel olarak hasta degılse bile psikolojik olarak hasta oluyor, oldum mu olcam mı dıye.
Babanın durumunda gelısme olursa yaz buraya da olur mu
Ateşim öksürügüm yokmus yapmadılar... aynen psikolojik olarakta çöküyo insan birde üzüntü mahvetti beni tabi yazarım inşallah güzel haberler yazarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…