- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Iste basta yapmamalarına saygı duydum. Bekledik. Oh be demek hasta degılız derken dokuzuncu gun annem pozitif cıktı. Onu gorunce panıgım arttı. Is basa dustu, kendim halledıcem napayım. Yeter ki hasta olmayım gider yaptırırım napayım.Çok teşekkür ederim.
Nasıl yapmazlar anlamıyorum. Belirti yok diye de olabilir. İlk bir kaç gün boşa yaptırmış olursun demişlerdi bana da. Belirti olunca aradım.
Evet süreleri bitince özelde yaptırmak iyi olabilir. Covidlilerle 10 gün geçirdim dediğinde doktor istemiyle ek ücret vermeden yaparlar bence
Ilceden ılceye degıstıgını dusunuyorum bunun, suan ailemin yanında İstanbuldayım.normalde ben Trakya da yasıyorum ama.Çok teşekkür ederim.
Nasıl yapmazlar anlamıyorum. Belirti yok diye de olabilir. İlk bir kaç gün boşa yaptırmış olursun demişlerdi bana da. Belirti olunca aradım.
Evet süreleri bitince özelde yaptırmak iyi olabilir. Covidlilerle 10 gün geçirdim dediğinde doktor istemiyle ek ücret vermeden yaparlar bence
Elbette iyisin, bende coronamıyım acaba diye şüphe ediyorum kendimden, hergün başka belirti çıkıyor
Kendimin farkındayım su surece girmeden de zor bir donemdeydım ustune bu olunca boyle deli gibi herkese sormak herkesle konusmak bir teselli bulmak istiyorum. Farkındayım durumumun, kac gundur herkese aynı seyleri soruyorum. Allah akil saglıgımı da korusun. Surdan hayırlısı ile çıkayım adak adadım, onu yapıcam ınsallah
İyiyim dı mı
Canım, çok geçmiş olsun, Allah sana da tüm ailene de şifa versin. Psikolojine sahip çık lütfen, sen ne yangınlar gördünAllah size de sifa versin en kısa zamanda.
Babam on gun once pozitif cıktı. Sansa bende onlardaydım ve karantınaya aldılar annemle beni de test yapmadılar. Oh sukur gectı galiba derken dun annem pozitif cıktı.
İkisinin de kronik hastalıkları var, bana hala test yapmadılar. Dısarı cıkmama da ızın vermiyorlar gıdıp parayla yaptırayım ıcım cok rahatsız evime bile donemıyorum. Sagım solum pozitif dedım, belirtin yoksa evden cıkamazsın dediler. Annemde de belırtı yoktu ama pozitif.. Bes gunum kaldı. Allah anneme babama da sifa versin, ınsallah bende belirti gostermem ama psikolojim okadar bozuk ki anlatamam. Cok sıgara ıcıyorum kendı adıma da korkuyorum.
Saglıkla sunu bir atlatalım adak adadım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Annenizin belirtisi neydi?benmde annem babam ablam yegenm pozitif babam yogun bakımdaIste basta yapmamalarına saygı duydum. Bekledik. Oh be demek hasta degılız derken dokuzuncu gun annem pozitif cıktı. Onu gorunce panıgım arttı. Is basa dustu, kendim halledıcem napayım. Yeter ki hasta olmayım gider yaptırırım napayım.
Annemın babamdan dokuz gun sonra burnu tıkandı. Ikı gun falan bekledi boyle. Sonra babamın cıger tomografisi vardı onla beraber gidip hastanede doktora durumu anlatmıs, kronik hastalığı olunca yası da var annemın test yapmislar.Annenizin belirtisi neydi?benmde annem babam ablam yegenm pozitif babam yogun bakımda..bende il günler bogaz yanması sonra 2 gün tat kaybı 2 gündrde halsizim basım agrıo ama test yapan yok artık üzüntüden mi böyle oldum yoksa bendede varmı bilmiyorum
Vallahi arayan saglıkçılara söyledim koku tat kaybm oldu düzeldi basm agrıyo halsizm dedm hala test yapan yok atesm yok diye test yapmıyorlar genel sağlık durumum iyi diye..annenizin durumu iyiydi o zaman yataga düsmedi ama yinede test oldu dimi...Tsk ederm rabbm bize bagıslasn babamıAnnemın babamdan dokuz gun sonra burnu tıkandı. Ikı gun falan bekledi boyle. Sonra babamın cıger tomografisi vardı onla beraber gidip hastanede doktora durumu anlatmıs, kronik hastalığı olunca yası da var annemın test yapmislar.
Yarınsı geldı sonuc pozitif sok olduk.
Agrıdan kırılmadı oyle ama burnu tikanınca bir halsızlestı.
Tad koku kaybım var diyorsun, belırtı degıl mı onlar? Bende belırtı yok diye yapmıyorlar anladık, sana neden yapmıyorlar belirtin de var?
Babacıgın ıcın dua ettim Allah size bagıslasın ınsallah
Sizde kendimi gördüm :) insan bu dönemde sürekli birilerine birşeyler sormak istiyor haklısınız insan vücut sağliğindan ziyade pskolojikmen çöküş yaşiyo annem ağir geçirdi mesela ablamdada aşiri öksürük oldu dedemi kaybettik
Kendimin farkındayım su surece girmeden de zor bir donemdeydım ustune bu olunca boyle deli gibi herkese sormak herkesle konusmak bir teselli bulmak istiyorum. Farkındayım durumumun, kac gundur herkese aynı seyleri soruyorum. Allah akil saglıgımı da korusun. Surdan hayırlısı ile çıkayım adak adadım, onu yapıcam ınsallah
İyiyim dı mı
Basınız sagolsun cok gecmıs olsun ayrıca.Sizde kendimi gördüm :) insan bu dönemde sürekli birilerine birşeyler sormak istiyor haklısınız insan vücut sağliğindan ziyade pskolojikmen çöküş yaşiyo annem ağir geçirdi mesela ablamdada aşiri öksürük oldu dedemi kaybettikherşey çok zordu ama geçti moralinizi çok yüksek tutmalisiniz allah şifa versin
Allah yardımcınız olsunCok Tsk ederm solunum cihazına baglandı herkesten dua istiyorum...bas agrısı halsizlik var bende üzüntüden mi covidten mi bilemiyorum
Amin çok sağ olunAllah size de sifa versin ınsallah en kısa zamanda kurtulursunuz.
Cok sagolun herkesten dua istiyorumAllah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim.Evet tabi ben annem ,babam,ablam hepimiz ama neyseki benim hafif geçtide ben onlara baktım hepimiz olunca çok perişan olduk ama bugünümüze şükür .Sizde varmı şikayet?Basınız sagolsun cok gecmıs olsun ayrıca.
Siz hasta oldunuz mu peki aynı ev ıcınde?
Durumu nasıl babanızın ? Allah şifa versin inşallahBabam yogun bakımda 4 gündür ilk basamak covid tevadisi işe yaramadı cigerlerde ilerlemiş..Ankara'dan ilaç gelecekmiş bu nedir iyi olan varmı bu şekilde biri yardm etsin
Simdı bıraz bogazım agrıyor sankı ama psikolojikte olabilir bilmiyorum ki. Artık psikolojim o kadar bozuk ki hayalı belırtı gosterıyorum.Teşekkür ederim.Evet tabi ben annem ,babam,ablam hepimiz ama neyseki benim hafif geçtide ben onlara baktım hepimiz olunca çok perişan olduk ama bugünümüze şükür .Sizde varmı şikayet?
Aynı oksijene baglı Ankara'dan ilaç gelecekmiş ilk basamak tedavisi işe yaramadı,Durumu nasıl babanızın ? Allah şifa versin inşallah
Sizde benm gibisiniz ailemde 4 pozitif babam yogun bakımda bende tat kaybı oldu düzeldi ama suanda bas agrısı halsizlik var coronadan mı üzüntüden mi bilemedmSimdı bıraz bogazım agrıyor sankı ama psikolojikte olabilir bilmiyorum ki. Artık psikolojim o kadar bozuk ki hayalı belırtı gosterıyorum.
Covıd den agrısa bogazım o agrıyı normal agrıdan ayırt edebilir miyim?
Test yapmadılar sana da dı mıSizde benm gibisiniz ailemde 4 pozitif babam yogun bakımda bende tat kaybı oldu düzeldi ama suanda bas agrısı halsizlik var coronadan mı üzüntüden mi bilemedm
Ateşim öksürügüm yokmus yapmadılar... aynen psikolojik olarakta çöküyo insan birde üzüntü mahvetti beni tabi yazarım inşallah güzel haberler yazarmTest yapmadılar sana da dı mı
Ins gecer hasta degılsındır
İnsan fiziksel olarak hasta degılse bile psikolojik olarak hasta oluyor, oldum mu olcam mı dıye.
Babanın durumunda gelısme olursa yaz buraya da olur mu
Çok geçmiş olsun cabucak atlatırsınız insallah kronik hasta olup atlatan da çok fazla artık.Halsizlik var. Dizlerim kesik diyor. Erkenden uyudu mesela bu aksam, normalde otururdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?