- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi Durummleyla
-
İnsallahÇok geçmiş olsun cabucak atlatırsınız insallah kronik hasta olup atlatan da çok fazla artık.
Cok Tsk ederm beni en iyi siz anlarsınızKonu sahibi çok geçmiş olsunbenimde babam pozitif yurt dışında şimdi hastanede yatıyor solunum cihazına bağlı biz hergün görüyoruz ama yanına gidemiyoruz kronik rahatsızlıkları var benim babaminda babanızın son durumu nedir acaba Rabbim onları bize bağışlasın inşallah
Çok iyi anlıyorumCok Tsk ederm beni en iyi siz anlarsınız.. benmm babamında kronik hastalığı var.nasıl görüyorsunuz peki hergün biz göremiyoruz çünkü..son durum aynı solunum cihazına bağlı Ankara'dan bi ilaç gelicekmiş onu bekliyoruz.. İnşallah bize bagıslar rabbm senin babanıda benim babamıda
Yok covid ilaçları agrı kesici serum falan veriliyo birde oksijen cihazına bağlı .en azından siz görüyosunuz bize göstermiyorlar Türkiyede yasak covidlilerin oldugu bölüme girmek sürekli uyutma belki agrılarındandr kalp atısı fazla olması normal cünkü vücut virüsle savasıyo endişe etmeyin...Ben cok agladım hala aglıyorum ama sonrada topla kendini hersey güzel olacak diyorum inşallah burda seninle güzel haberler veririzÇok iyi anlıyorumbenim babam yurt dışında abim le annem kalıyor başında görüntülü konusuyoruz gözümün önünde eriyor babam onlar da pozitif oldular ama atlattilar annemde şeker vardi. Oranın prosedürü nu bilmiyoruz kalbi fazla atıyor diye morfin veriyorlar sürekli oksijen seviyesi bi yükseliyor bi düşüyor antibiyotik veriyorlarmis size ne tür ilaçlar veriyorlar acaba Türkiye'de olması mı iyi diye düşünüp duruyorum çok zor bişey ama inanıyorum babalarımız atlaticak
Buarada burdada antibiyotik veriliyo yazmayı unuttmYok covid ilaçları agrı kesici serum falan veriliyo birde oksijen cihazına bağlı .en azından siz görüyosunuz bize göstermiyorlar Türkiyede yasak covidlilerin oldugu bölüme girmek sürekli uyutma belki agrılarındandr kalp atısı fazla olması normal cünkü vücut virüsle savasıyo endişe etmeyin...Ben cok agladım hala aglıyorum ama sonrada topla kendini hersey güzel olacak diyorum inşallah burda seninle güzel haberler veririz
Kusura bakmayın yeni bakabildim benim ilk etap kuru öksrükle başladı çok sürmeycekti aslında ben pskolijik olarak devam ettirdim ara ara resmen .Ağrıyı da pskolojik hissettiğinizi düşünüyorum resmen pskolojik bir savaşta veriyoruz aynı zamanda şöyle yapın bende pskolojik hissetmiştim bi ara bitki çayı çok tükettim kuşburnu ve kekik onlar bana çok iyi geldi keşke tanısam sizi yakınımda olsanızda size kekik verme imkanim olsaydı arkadaşım yayladan toplamişti.Ha bu arada birde şu var ve en etkilisi annem bize sarımsaklı süt öğretmistıi :) onu yaptık netten bakabilirsiniz çok güzel tam bir şifa rahatlatmaya çalışın kendinizi elinizden geldiģinceSimdı bıraz bogazım agrıyor sankı ama psikolojikte olabilir bilmiyorum ki. Artık psikolojim o kadar bozuk ki hayalı belırtı gosterıyorum.
Covıd den agrısa bogazım o agrıyı normal agrıdan ayırt edebilir miyim?
İnşallah gelen ilaç şifa olur üzülme canım dua ederim gıyabında babanızın güçlü kalın lütfenAynı oksijene baglı Ankara'dan ilaç gelecekmiş ilk basamak tedavisi işe yaramadı,
Ya cok tesekkur ederım, keske yakın olsaydık kekıkten mada boyle konusan bırıne ihtiyacım var benim. Arkadaslarım arıyor sagolsunlar, keske test yapsalar sana ya ilerlerse pozitifsen keske cıkmana izin verselerdi gıdıp kendin yaptırsaydın gıbı aslında benı dusunen ama beni strese sokan cumleler kuruyorlar. Az once sarımsaklı degıl de ballı sut ıctım her gece ıcıyorum kı sut hıc sevmem.Kusura bakmayın yeni bakabildim benim ilk etap kuru öksrükle başladı çok sürmeycekti aslında ben pskolijik olarak devam ettirdim ara ara resmen .Ağrıyı da pskolojik hissettiğinizi düşünüyorum resmen pskolojik bir savaşta veriyoruz aynı zamanda şöyle yapın bende pskolojik hissetmiştim bi ara bitki çayı çok tükettim kuşburnu ve kekik onlar bana çok iyi geldi keşke tanısam sizi yakınımda olsanızda size kekik verme imkanim olsaydı arkadaşım yayladan toplamişti.Ha bu arada birde şu var ve en etkilisi annem bize sarımsaklı süt öğretmistıi :) onu yaptık netten bakabilirsiniz çok güzel tam bir şifa rahatlatmaya çalışın kendinizi elinizden geldiģince
Bu hastalıkta kim nasıl konuşacağini pek bilmiyor aklı başında konuşan çok az bende bizzat yaşadım :) birileri benim için endişelendikçe ben baktım daha çok korkuyorum telefonlara bakmadım bende :) iyleşene kadar .Bu hastalıkta çok güçlü durmak gerekiyor sizde telkin edin kendinizi hiçbişey olmaz allahın izniyle beslenme çok önemli beslenmeye dikkat edin bitiyor sonra zaten.Bende burada çok rahatlamiştim herkes çok güzel şeyler yazdı sağolsunlar sizde iyi olcaksınız istediğiniz zaman yazabilirsiniz soru sormak istersenizde mesaj atabilirsiniz .Ben her müsait olduğumda sitedeyim şimdilik iy geceler ❤Ya cok tesekkur ederım, keske yakın olsaydık kekıkten mada boyle konusan bırıne ihtiyacım var benim. Arkadaslarım arıyor sagolsunlar, keske test yapsalar sana ya ilerlerse pozitifsen keske cıkmana izin verselerdi gıdıp kendin yaptırsaydın gıbı aslında benı dusunen ama beni strese sokan cumleler kuruyorlar. Az once sarımsaklı degıl de ballı sut ıctım her gece ıcıyorum kı sut hıc sevmem.
Boyle yazıstıkca rahatlıyorum, ıyı kı burası var iyi ki siz varsınız.
Kim yazdıysa hep guzel seyler yazdı burda.
Bunların hıcbırını unutmayacağım.
Hepimiz iyi olalım, guzelce atlatalım ınsallah su donemi.
Cok tesekkur ederım
İnşallah canımYok covid ilaçları agrı kesici serum falan veriliyo birde oksijen cihazına bağlı .en azından siz görüyosunuz bize göstermiyorlar Türkiyede yasak covidlilerin oldugu bölüme girmek sürekli uyutma belki agrılarındandr kalp atısı fazla olması normal cünkü vücut virüsle savasıyo endişe etmeyin...Ben cok agladım hala aglıyorum ama sonrada topla kendini hersey güzel olacak diyorum inşallah burda seninle güzel haberler veririz
Yalnız sağlık Bakanlığı kendi aracın ve çift maske ile hastaneye gitmeye izin veriyor.Ilceden ılceye degıstıgını dusunuyorum bunun, suan ailemin yanında İstanbuldayım.normalde ben Trakya da yasıyorum ama.
Hekimim orda. Onunla konustum dun bana yol gosterın ya da ızın verin gıdıp kendim yaptırayım ozelde dedım.
Bana dedıgı sey, İstanbul cok yogun orda karantınaya almaları kotu olmus. İlk etapta gonderseydıler senı burda herseyın bakılırdı. Oyle bır yogunluk yok dedi bunu duyduguma da uzuldum. Aracım vardı benı salsalar tek basıma gidecektim evime kimseye dokunmadan konusmadan.
Erkek kardeşiminde tomografisi cok kötüydü, ciğer her ıkı tarafta hastaneye gittiğinde komple buzlu idi. Vücuda yayılmıştı. İlk 3 tedavıye yanıt vermedı, ümidimiz kalmamıştı annem yaşayan ölüydü. Ankara da yatıyordu kardeşim, doktorlar yaşı genç oldugu ıcın kurul kararı İle farklı bır tedavıye basladı hastanede 18.günü ateşi düşmeye başladı. İlaç ile ılgılı bılgım yok fakat yapılan tedavı ıcın de bırsey dıyemem cunku hastanın kan degerlerı, tedavıyi kaldırabilecek yaş aralığı durumu vs önemli imiş. Doktorlara güvenin ve dua edin. Kardeşim cok cok kötüydü, dudakları burnu 18 gün düşmeyen ateşten patlamıştı artık,gözünü açamıyor nefes alamıyordu. Allah tan ümit kesilmez, doktorlar bu 4.tedavıye de yanıt vermeseydi entübe edecektik dedıler ama Rabbim yuzumuze baktı. Mudahele edebılme sansımız yok ama doktorlar sımdı ilkine göre daha bilinçli, tecrubeli. Güvenin lutfen. Allah yardımcısı olsun babanızın, acil şifalar diliyorumBabam yogun bakımda 4 gündür ilk basamak covid tevadisi işe yaramadı cigerlerde ilerlemiş..Ankara'dan ilaç gelecekmiş bu nedir iyi olan varmı bu şekilde biri yardm etsin
Korkma yangıncım,yakınlarımdan biri gayet kötü yakalandı,yaşı da 70e yakın,serum ve ilaçlarla atlattı,şimdi evde bakılıyor.Hastaligin sonrası da önemli,çünkü çok yorucu ve güçten dusurucu,beslenmesi,dinlenmesi çok önemli,sen kendin iyi kal ki ailene yararın olsun.Artik bulasiciligi arttı fakat ağırlığı azaldı bence bu lanet illetin...Ya cok tesekkur ederım, keske yakın olsaydık kekıkten mada boyle konusan bırıne ihtiyacım var benim. Arkadaslarım arıyor sagolsunlar, keske test yapsalar sana ya ilerlerse pozitifsen keske cıkmana izin verselerdi gıdıp kendin yaptırsaydın gıbı aslında benı dusunen ama beni strese sokan cumleler kuruyorlar. Az once sarımsaklı degıl de ballı sut ıctım her gece ıcıyorum kı sut hıc sevmem.
Boyle yazıstıkca rahatlıyorum, ıyı kı burası var iyi ki siz varsınız.
Kim yazdıysa hep guzel seyler yazdı burda.
Bunların hıcbırını unutmayacağım.
Hepimiz iyi olalım, guzelce atlatalım ınsallah su donemi.
Cok tesekkur ederım
Maşallah gözünüz aydın,şimdi nasıl kardeşiniz?Erkek kardeşiminde tomografisi cok kötüydü, ciğer her ıkı tarafta hastaneye gittiğinde komple buzlu idi. Vücuda yayılmıştı. İlk 3 tedavıye yanıt vermedı, ümidimiz kalmamıştı annem yaşayan ölüydü. Ankara da yatıyordu kardeşim, doktorlar yaşı genç oldugu ıcın kurul kararı İle farklı bır tedavıye basladı hastanede 18.günü ateşi düşmeye başladı. İlaç ile ılgılı bılgım yok fakat yapılan tedavı ıcın de bırsey dıyemem cunku hastanın kan degerlerı, tedavıyi kaldırabilecek yaş aralığı durumu vs önemli imiş. Doktorlara güvenin ve dua edin. Kardeşim cok cok kötüydü, dudakları burnu 18 gün düşmeyen ateşten patlamıştı artık,gözünü açamıyor nefes alamıyordu. Allah tan ümit kesilmez, doktorlar bu 4.tedavıye de yanıt vermeseydi entübe edecektik dedıler ama Rabbim yuzumuze baktı. Mudahele edebılme sansımız yok ama doktorlar sımdı ilkine göre daha bilinçli, tecrubeli. Güvenin lutfen. Allah yardımcısı olsun babanızın, acil şifalar diliyorum
Boyle seyler duymak cok guzel, cok tesekkur ederım. Malesef arttı. Bir evdeki herkes degıl ama mutlaka bir kısı pozitif ve tum haliyle karantınada.Korkma yangıncım,yakınlarımdan biri gayet kötü yakalandı,yaşı da 70e yakın,serum ve ilaçlarla atlattı,şimdi evde bakılıyor.Hastaligin sonrası da önemli,çünkü çok yorucu ve güçten dusurucu,beslenmesi,dinlenmesi çok önemli,sen kendin iyi kal ki ailene yararın olsun.Artik bulasiciligi arttı fakat ağırlığı azaldı bence bu lanet illetin...
Annemin mahallesi neredeyse tümden hasta,geneli hafif geçiriyor,30 yaş altı hep ayakta.Agrilar filan derken geçiyor agirlasmadan.Boyle seyler duymak cok guzel, cok tesekkur ederım. Malesef arttı. Bir evdeki herkes degıl ama mutlaka bir kısı pozitif ve tum haliyle karantınada.
En kısa zamanda kurtuluruz ınsallah hepimiz bu illetten
Böyle Güzel haberleri duyunca ümidim artıyoo cok geçmş olsun rabbm şifasını versinn bir daha yaşatmasın.... inşallah babamda tez zamanda cıkarr..Erkek kardeşiminde tomografisi cok kötüydü, ciğer her ıkı tarafta hastaneye gittiğinde komple buzlu idi. Vücuda yayılmıştı. İlk 3 tedavıye yanıt vermedı, ümidimiz kalmamıştı annem yaşayan ölüydü. Ankara da yatıyordu kardeşim, doktorlar yaşı genç oldugu ıcın kurul kararı İle farklı bır tedavıye basladı hastanede 18.günü ateşi düşmeye başladı. İlaç ile ılgılı bılgım yok fakat yapılan tedavı ıcın de bırsey dıyemem cunku hastanın kan degerlerı, tedavıyi kaldırabilecek yaş aralığı durumu vs önemli imiş. Doktorlara güvenin ve dua edin. Kardeşim cok cok kötüydü, dudakları burnu 18 gün düşmeyen ateşten patlamıştı artık,gözünü açamıyor nefes alamıyordu. Allah tan ümit kesilmez, doktorlar bu 4.tedavıye de yanıt vermeseydi entübe edecektik dedıler ama Rabbim yuzumuze baktı. Mudahele edebılme sansımız yok ama doktorlar sımdı ilkine göre daha bilinçli, tecrubeli. Güvenin lutfen. Allah yardımcısı olsun babanızın, acil şifalar diliyorum
Tesekkurler, o döneme göre Iyı masallah... Sadece hafif unutkanlık, sık olmayan kesık öksürük var dıyor. Bır de bol bol temız hava da yürümesini söylemiş doktoru ama çok çabuk yoruluyor. Kan değerlerini son uyguladıkları ilaç bayagı bozdu, onu toparlamaya çalısıyor suan, kontrollere gidiyor ama buna şükür...Maşallah gözünüz aydın,şimdi nasıl kardeşiniz?
Baban nasıl oldu leyla?Böyle Güzel haberleri duyunca ümidim artıyoo cok geçmş olsun rabbm şifasını versinn bir daha yaşatmasın.... inşallah babamda tez zamanda cıkarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?