- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi Durummleyla
Hayırlısıyla cıktıgımda ozel hastaneye gideceğim. Test yapmadıklarını bılıyorum, kendımı ızah edecek gucumde kalmadı zaten. On gundur birilerine lutfen bana test yapın madem evime yollamiyorsunuz psikolojim ıcın bıseyler yapın diye sureklı aynı cumlelerı kurdum. Pes ettim artık.Devlet hastaneleri ücretsiz testi yapıyor fakat lütfen çıkma. Tam 4,5 saat sırada bekledim, dışarıda soğukta titredim. Maskesini indiren aksıran öksüren doluydu. 1020.sıradaydım. Yanımda yeteri kadar para olmadığı için başka yere de geçemedim. Sıra bana geldiğinde boğazlarım ağrıyor tat duygum sanki azaldı dediğimde gülerek “burnun tıkalı o yüzden” dediler bilmiş bilmiş. Test yapmadan geri yolluyorlardı üstelik. Herkese test yapmıyorlar. Tartıştım bir de, öyle test yaptılar. Yani tavsiyem mutlaka iyi bir hastanede testi yaptırman olur. Kendini riske atma. Tabi belki şehirden şehire de farkediyordur. Benim sonuçlarım 10.saatte belli oldu. Oradaki görevli takviye C vitamini almamı söyledi. Bende suda eriyen vitaminlerden aldım. Siz de evdeyken bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketin mutlaka. Belirti olarak da anlaşılıyor vücudunuzda bir şeyler ters gidiyor anlıyorsunuz. Normal gripten farklı.
İnşallah ailenizde sağ salim atlatır. İçini rahat tut, dediğim gibi anneannemde bir ton kronik hastalık var. yoğun bakımdan çıkamayabilir bile dedi doktorlar. günlerce ağladık durduk. Ama şükür ki çooook iyi şu an. :)
En kısa zamanda saglıkla devam et sende hayatına, allah hepimizi korusun.