• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid biri yardım etsin lütfen 😭

Yok ben covid değilim hamile oldugımdan muayeneden muayene dışarı çıkıyorum genel olarak kurtulmak için dedim akrabalrımda covid olan var bol meyve yiyorlar istanbuldalar hastaneler almıyor 😞
Cok zor, annemle babam pozitifti beni de temaslı oldugum ıcın karantınaya aldılar.
Hastalık zor, karantına zor, psikolojisi zor.
Dort kg verdim, o kadar kilo vermeye calıstım veremedim. Dusun su surecte nasıl kilo verdim.
Baska uzuldugum hastalıklar da var suan cevremde.
Allah gercekten hepimizin yardımcısı olsun. Sifa versin tum hastalara
Size de hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin

Cok zor, annemle babam pozitifti beni de temaslı oldugum ıcın karantınaya aldılar.
Hastalık zor, karantına zor, psikolojisi zor.
Dort kg verdim, o kadar kilo vermeye calıstım veremedim. Dusun su surecte nasıl kilo verdim.
Baska uzuldugum hastalıklar da var suan cevremde.
Allah gercekten hepimizin yardımcısı olsun. Sifa versin tum hastalara
Size de hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin
Amin inşallah

Bana da umut ol lutfenn. Covidlr ilgili konu basligida attim hatta. Babamda yogun bakimda ozel servisteydi sonra yogun bakima gecti basincki oksijeb kuklaniyordu ama durumu kotuye gittigini soyledi doktorlar ve suanda uyutuluyor.. Nasil bir sey yaa.. hala durumu ayni.. makineden ayiramiyiorlar.. 2 kere denemis ama vucudu tolere edememis.. Allahim boyle olupta kurtaran olmustur muhakkak. Biz inancli kullariniz.. yalvariyorum babami bize eski sagligina kavustur..🤲😭 cok yorulduk her dakka elimde telefon kotu haber mi geldi yoksa eskiden hep bi umut cikacak diye dusunurken. Bugunde kotu du den daha kotu diye diye artij korkar oldum... Diger organlarini bozmadan akcigerlerini duzelt babacigimin ve tum hastalarimizib insallah
İnsallah bişey olmucak uyutulupta ıyı olan çok hasta bılıorum.Rabbım şafi adıyla şifa versın.Gececek allahın ıznı ıle .Dualarımda babanız

Babam yogun bakımda 4 gündür ilk basamak covid tevadisi işe yaramadı cigerlerde ilerlemiş..Ankara'dan ilaç gelecekmiş bu nedir iyi olan varmı bu şekilde biri yardm etsin😭😭
Allah ne derse o olur taktiri ilahi dedeme kaybettim :( cok gecmis olsun tez zamanda kurtulsun insallah

Babam pozitif cıktı ilk, anneme de bana da test yapmadılar. Temaslı kabul edildik ve karantınaya girdik. Annemın bır hafta sonra burnu tıkandı ve halsızlestı. Kronik hastalığı da var. Yası da 60.
Ozaman yaptılar test. Dokuzuncu gun dun yanı pozitif cıktı annemde.
Bana gene yapmadılar.
Ben hala belirsizim.belırsızlık cok yoruyor insanı.
Evde kendını nasıl koruyorsun?
Bugün bende pozitif olduğumu öğrendim ama zaten belirtilerden anlamıştım 3 gün kötüydüm şimdi iyiyim şükür eşimde bu sabah belirtiler gösterdi aradılar bizi sizede ilaç vericez teste gerek yok dediler ikimiz birden ilaç kullanıcaz yani sana neden vermediler ki 🤔

Bugün bende pozitif olduğumu öğrendim ama zaten belirtilerden anlamıştım 3 gün kötüydüm şimdi iyiyim şükür eşimde bu sabah belirtiler gösterdi aradılar bizi sizede ilaç vericez teste gerek yok dediler ikimiz birden ilaç kullanıcaz yani sana neden vermediler ki 🤔
Hıcbır fikrim yok testte yapmadılar, gıdıp ozelde kendim yaptırayım dedım dısarı çıkamazsın dediler. Sımdı hes e baktım bıttı karantınam. Yarın gıdıp testimi yaptırıcam kafam rahatlasın.
İnsallah en kısa zamanda gecer sizinki de, cok gecmıs olsun ❤️❤️

Allahimm cok gecmis olsun.. gitsin bi daha gelmesin.. benim babam en son entube olmak zorunda kaldi 7 gundur uyutuluyor.. saturasyonu cok dusunce mecbur kalmislar.. Allahim yardim et babama ... insallah tun hastalarimiza Rabbin sifasini versinn
Gelmiş geçmiş olsun ınsallah, acil şifalar dılıyorum hem babacıgınıza hem de onun nezdinde tüm hastalara🙏 Sadece markete cıkan annemde pozıtıf oldu, şükür evde hafif atlatıyor. Ben de korkmaya başladım artık, obsesif olduk çıktık, bir bitseydi görseydik Allahım o günleri... Tekrardan geçmiş olsun🙏😔

canim herşeyi cikar aklinda psikolojini duzelt suan iyi olmanin zamani. suan pozitifsin oyle dusun ve bunu yenmen icin boll bol vitamin alman lazim .çünkü bu gidişle psikolojin bozulacak yani kendine gel

Back