- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
- Konu Sahibi Durummleyla
-
36 yasında gunde bir paket sigara ıcen biriyim, bende aynı sebepten korkuyorumçok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
yaşınız genç size bişey olmaz diyorlar ama (38 yaşındayım) bende sigaradan dolayı korkuyorum
olmayacak inşallah bişey36 yasında gunde bir paket sigara ıcen biriyim, bende aynı sebepten korkuyorumof, aklıma hep olumsuz kotu seyler geliyor.
Yakınınızda pozitif kimse var mıolmayacak inşallah bişey
içinizi ferah tutun
Allah yardımcınız olsun 16. Günüm ve iyileşemyrm bi türlü çok ciddi sıkıntı yaratıyor insandaBabam yogun bakımda 4 gündür ilk basamak covid tevadisi işe yaramadı cigerlerde ilerlemiş..Ankara'dan ilaç gelecekmiş bu nedir iyi olan varmı bu şekilde biri yardm etsin
Ne gibi sıkıntılarınız var, kac yasındasınız?Allah yardımcınız olsun 16. Günüm ve iyileşemyrm bi türlü çok ciddi sıkıntı yaratıyor insanda
36 yaşındayım hiç bi sağlık sorunum yoktu sigara alkol yoktu, bi anda öksürğk krizyle geldi, şuan aşırı halszm başım dönyr ama kan tahlillerim değerler şeker tansiyon herşey norml, aşırı halsz yorgun bitkin düşüyorum, rapor aldım gelip yattım her yanım dökülüyor kapalı alanda uzun süre kalamıyorum nefesim daralıyo bnm de ciğerlere temas etmişti tek kurtulduğum öksürük krizleri ve kusma olduNe gibi sıkıntılarınız var, kac yasındasınız?
Cok gecmıs olsun size de
şuan için yok ama eşimin mesai arkadaşının eşi pozitif çıktıYakınınızda pozitif kimse var mı
Ya Allah yardımcın olsun, oksurugun normal oksurukten ayırt edilir sekilde mi peki36 yaşındayım hiç bi sağlık sorunum yoktu sigara alkol yoktu, bi anda öksürğk krizyle geldi, şuan aşırı halszm başım dönyr ama kan tahlillerim değerler şeker tansiyon herşey norml, aşırı halsz yorgun bitkin düşüyorum, rapor aldım gelip yattım her yanım dökülüyor kapalı alanda uzun süre kalamıyorum nefesim daralıyo bnm de ciğerlere temas etmişti tek kurtulduğum öksürük krizleri ve kusma oldu
Evet ediliyor öksürmekten kusmaya boğulmaya başlıyorsunuz bnde öyleydi, ve öksürürken içiniz parçalanıyor gibi oluyor acı veriyorYa Allah yardımcın olsun, oksurugun normal oksurukten ayırt edilir sekilde mi peki
Sigara ıctıgım ıcın oksurugum hep olur benim, covıd oksurugu ile normal oksurugumu ayırt edebilir miyim sizce?
Allah size de sifa versin ınsallah en kısa zamanda kurtulursunuz.Evet ediliyor öksürmekten kusmaya boğulmaya başlıyorsunuz bnde öyleydi, ve öksürürken içiniz parçalanıyor gibi oluyor acı veriyor
Cok Tsk ederm solunum cihazına baglandı herkesten dua istiyorumAllah yardımcınız olsun 16. Günüm ve iyileşemyrm bi türlü çok ciddi sıkıntı yaratıyor insanda
Allah yardımcınız olsun dua edıcem size deCok Tsk ederm solunum cihazına baglandı herkesten dua istiyorum...bas agrısı halsizlik var bende üzüntüden mi covidten mi bilemiyorum
Allah size de sifa versin en kısa zamanda.
Babam on gun once pozitif cıktı. Sansa bende onlardaydım ve karantınaya aldılar annemle beni de test yapmadılar. Oh sukur gectı galiba derken dun annem pozitif cıktı.
İkisinin de kronik hastalıkları var, bana hala test yapmadılar. Dısarı cıkmama da ızın vermiyorlar gıdıp parayla yaptırayım ıcım cok rahatsız evime bile donemıyorum. Sagım solum pozitif dedım, belirtin yoksa evden cıkamazsın dediler. Annemde de belırtı yoktu ama pozitif.. Bes gunum kaldı. Allah anneme babama da sifa versin, ınsallah bende belirti gostermem ama psikolojim okadar bozuk ki anlatamam. Cok sıgara ıcıyorum kendı adıma da korkuyorum.
Saglıkla sunu bir atlatalım adak adadım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hadı ya senın adına cok sevındım.filyasyon ekibi gelip yapmıyor mu? Ben de temaslıydım. Belirtilerim olunca ilçe sağlığı ararım filyasyon ekibi hemen gelip yaptı
Babam pozitif cıktı ilk, anneme de bana da test yapmadılar. Temaslı kabul edildik ve karantınaya girdik. Annemın bır hafta sonra burnu tıkandı ve halsızlestı. Kronik hastalığı da var. Yası da 60.
Ozaman yaptılar test. Dokuzuncu gun dun yanı pozitif cıktı annemde.
Bana gene yapmadılar.
Ben hala belirsizim.belırsızlık cok yoruyor insanı.
Evde kendını nasıl koruyorsun?
Hadı ya senın adına cok sevındım.
On gun ilk babam pozitif cıktı, geldiler anneme ve bana yapmadılar ama karantınaya aldılar. Gıdıp kendim de yaptıramadım cıkamazsın dediler.
Sonra annemde nezle falan basladı ozaman annem gıdıp hastanede yaptırdı onlar gelip yapmadı, sonra annem pozitif cıktı 9.gun.onun ıcınde eve geldiler, dedım evde annem babam pozitif artık bana da yapılması gerekmiyor mu? Agır bır belirtiniz var mı dediler, yok?
O zaman bekleyeceksin dediler, dedım ozele gıdıp kendim yaptırayım cıkamazsın dediler. Senın anlayacağın, o gundur evde belirtim olmasın allahım dıye dua edip bekliyorum.
Hangi ilcedesın? Testin nasil cikti?
Cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zaman agrıların biter. Insallah oyledır on gundur bekliyorum boyle. İki kez geldı ekip, ikisinde de yapmadılar Iste. Karantınam hayırlısı ile bıttıgınde gıdıp zaten yaptıracagım.bu psikoloji ile ile bilinmezlıkle devam edemem hayatıma.google dan olduğunuz ilçe için telefonuna bakıp arayın bence. Hatta filyasyon ekibi ilaç vermeye geldiğinde aradıkları numarayı da arayıp öğrenebilirsiniz numarasını.
Benim pozitif. Sırt, bel ağrım ve baş ağrım ile başladı. Çok şiddetli tabii ki. Neredeyse 10 gün oldu asla hafiflemiyor. Çok zor bir süreç. İnşallah negatifsindir.
İyiiiiiisiiiin, sakin ol ne olurYa Allah yardımcın olsun, oksurugun normal oksurukten ayırt edilir sekilde mi peki
Sigara ıctıgım ıcın oksurugum hep olur benim, covıd oksurugu ile normal oksurugumu ayırt edebilir miyim sizce?
Çok teşekkür ederim.Cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zaman agrıların biter. Insallah oyledır on gundur bekliyorum boyle. İki kez geldı ekip, ikisinde de yapmadılar Iste. Karantınam hayırlısı ile bıttıgınde gıdıp zaten yaptıracagım.bu psikoloji ile ile bilinmezlıkle devam edemem hayatıma.
İyiiiiiisiiiin, sakin ol ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?