• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid biri yardım etsin lütfen 😭

Babamın durumu stabil aynı...Fakat ben bugün uyurken fenalaştım uyandım soguk ter tansiyon düşüklüğü zor konusuodum covid mi yoksa üzüntüden mi bilemedm test olmadım
Allah yardımcın olsun canım ya, test olmadigi surece acaba bende mi pozitifim dusuncesı hep olacak malesef. Bende de var.
İnsallah kendını ıyı hissedersin

Allah size de sifa versin en kısa zamanda.
Babam on gun once pozitif cıktı. Sansa bende onlardaydım ve karantınaya aldılar annemle beni de test yapmadılar. Oh sukur gectı galiba derken dun annem pozitif cıktı.
İkisinin de kronik hastalıkları var, bana hala test yapmadılar. Dısarı cıkmama da ızın vermiyorlar gıdıp parayla yaptırayım ıcım cok rahatsız evime bile donemıyorum. Sagım solum pozitif dedım, belirtin yoksa evden cıkamazsın dediler. Annemde de belırtı yoktu ama pozitif.. Bes gunum kaldı. Allah anneme babama da sifa versin, ınsallah bende belirti gostermem ama psikolojim okadar bozuk ki anlatamam. Cok sıgara ıcıyorum kendı adıma da korkuyorum.
Saglıkla sunu bir atlatalım adak adadım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sigara içmeyi bir an önce bırakmaya çalışın ciğere inince tedavide sıkıntı yaratıyormus sigara kullanımı. İki ay önce hastalığı atlattım doktor sigara konusunda bunları soyledi. Geçmiş olsun size de.

Sigara içmeyi bir an önce bırakmaya çalışın ciğere inince tedavide sıkıntı yaratıyormus sigara kullanımı. İki ay önce hastalığı atlattım doktor sigara konusunda bunları soyledi. Geçmiş olsun size de.
Siz ıcıyor musunuz? Cok gecmıs olsun size de

Benımde çogu tanıdıgım yogun bakımda ve ılerı derecedeyken kurtuldu.Allahın ıznı ıle babanızda kurtulur ınsallah.Haber verın olur mu ?
Bana da umut ol lutfenn. Covidlr ilgili konu basligida attim hatta. Babamda yogun bakimda ozel servisteydi sonra yogun bakima gecti basincki oksijeb kuklaniyordu ama durumu kotuye gittigini soyledi doktorlar ve suanda uyutuluyor.. Nasil bir sey yaa.. hala durumu ayni.. makineden ayiramiyiorlar.. 2 kere denemis ama vucudu tolere edememis.. Allahim boyle olupta kurtaran olmustur muhakkak. Biz inancli kullariniz.. yalvariyorum babami bize eski sagligina kavustur..🤲😭 cok yorulduk her dakka elimde telefon kotu haber mi geldi yoksa eskiden hep bi umut cikacak diye dusunurken. Bugunde kotu du den daha kotu diye diye artij korkar oldum... Diger organlarini bozmadan akcigerlerini duzelt babacigimin ve tum hastalarimizib insallah

Bana da umut ol lutfenn. Covidlr ilgili konu basligida attim hatta. Babamda yogun bakimda ozel servisteydi sonra yogun bakima gecti basincki oksijeb kuklaniyordu ama durumu kotuye gittigini soyledi doktorlar ve suanda uyutuluyor.. Nasil bir sey yaa.. hala durumu ayni.. makineden ayiramiyiorlar.. 2 kere denemis ama vucudu tolere edememis.. Allahim boyle olupta kurtaran olmustur muhakkak. Biz inancli kullariniz.. yalvariyorum babami bize eski sagligina kavustur..🤲😭 cok yorulduk her dakka elimde telefon kotu haber mi geldi yoksa eskiden hep bi umut cikacak diye dusunurken. Bugunde kotu du den daha kotu diye diye artij korkar oldum... Diger organlarini bozmadan akcigerlerini duzelt babacigimin ve tum hastalarimizib insallah
Cok gecmıs olsun cok uzuldum, allah sıfasını versın sıze bagıslasın ınsallah
Kac yasında babanız, kronik rahatsızlıgı var mı

Erkek kardeşiminde tomografisi cok kötüydü, ciğer her ıkı tarafta hastaneye gittiğinde komple buzlu idi. Vücuda yayılmıştı. İlk 3 tedavıye yanıt vermedı, ümidimiz kalmamıştı annem yaşayan ölüydü. Ankara da yatıyordu kardeşim, doktorlar yaşı genç oldugu ıcın kurul kararı İle farklı bır tedavıye basladı hastanede 18.günü ateşi düşmeye başladı. İlaç ile ılgılı bılgım yok fakat yapılan tedavı ıcın de bırsey dıyemem cunku hastanın kan degerlerı, tedavıyi kaldırabilecek yaş aralığı durumu vs önemli imiş. Doktorlara güvenin ve dua edin. Kardeşim cok cok kötüydü, dudakları burnu 18 gün düşmeyen ateşten patlamıştı artık,gözünü açamıyor nefes alamıyordu. Allah tan ümit kesilmez, doktorlar bu 4.tedavıye de yanıt vermeseydi entübe edecektik dedıler ama Rabbim yuzumuze baktı. Mudahele edebılme sansımız yok ama doktorlar sımdı ilkine göre daha bilinçli, tecrubeli. Güvenin lutfen. Allah yardımcısı olsun babanızın, acil şifalar diliyorum
Allahimm cok gecmis olsun.. gitsin bi daha gelmesin.. benim babam en son entube olmak zorunda kaldi 7 gundur uyutuluyor.. saturasyonu cok dusunce mecbur kalmislar.. Allahim yardim et babama ... insallah tun hastalarimiza Rabbin sifasini versinn

Cok gecmıs olsun cok uzuldum, allah sıfasını versın sıze bagıslasın ınsallah
Kac yasında babanız, kronik rahatsızlıgı var mı
Seker ve kanser 60 yasinda.. kanseri olduren degil ama surundurur demisti.. kok hucre ekmo , plazma , actemra d vit streod tedavisu bir suru cesit tedavi yontemi var ama bnin hastamin sekeri oldugu icin diger organlarinida sikintiya sokuyor.. akcigerker uzun zamanda kendini toparlayan organmis bize zaman lazim... zamandan oncede diger organlarina bisey olmamasi , yogun bakimda enfeksiyon kapmamasi lazimki buda zor genelde oluyormus.. ahhhh Allahim yardim ettt

Seker ve kanser 60 yasinda.. kanseri olduren degil ama surundurur demisti.. kok hucre ekmo , plazma , actemra d vit streod tedavisu bir suru cesit tedavi yontemi var ama bnin hastamin sekeri oldugu icin diger organlarinida sikintiya sokuyor.. akcigerker uzun zamanda kendini toparlayan organmis bize zaman lazim... zamandan oncede diger organlarina bisey olmamasi , yogun bakimda enfeksiyon kapmamasi lazimki buda zor genelde oluyormus.. ahhhh Allahim yardim ettt
Teselli etmez biliyorum ama, suan babanız gozetım altında. Ozel hastanede. Doktorlar var yanında.
Boyle düşünebilirsiniz bıraz olsun ıcınız rahatlar.
İmkanlarınız varmıs, babanız suan faydalanıyor. Once Allaha sonra doktorlara emanet.
Dilerim guzel haberlerini alır burda bizimle de paylasırsınız.

Benim 12.gunum. ve ciğerlerime indi geçmesi gerekirken arttı ne yapacağımı bilmiyorum. Öksürüğüm var ve doktor yüzüme 3 ay surebilir dedi ve tekrar rapor yazdi neredeyse 20 gündür evde izolasyondayım. Sigaram yok. Ama beni mahveden çamaşır suyu olduğuna inanıyorum..

Benim 12.gunum. ve ciğerlerime indi geçmesi gerekirken arttı ne yapacağımı bilmiyorum. Öksürüğüm var ve doktor yüzüme 3 ay surebilir dedi ve tekrar rapor yazdi neredeyse 20 gündür evde izolasyondayım. Sigaram yok. Ama beni mahveden çamaşır suyu olduğuna inanıyorum..
Verilen ılacları kullandınız mı?
Camasır suyu ne yaptı?

Neden çamaşır suyu oldugunu düşündün

Neden çamaşır suyu oldugunu düşündün
Sık kullanmak , solunum yollari icin zararliymış.. Ben evde her temizligimde mutlaka kullanirim kayinvalidemle birlikte yasiyoruz o hastanede 55 yaşında ne sigarasi var ne baska birşeyi cigerleri kötü oksijen tedavisi aliyor.

Sık kullanmak , solunum yollari icin zararliymış.. Ben evde her temizligimde mutlaka kullanirim kayinvalidemle birlikte yasiyoruz o hastanede 55 yaşında ne sigarasi var ne baska birşeyi cigerleri kötü oksijen tedavisi aliyor.
Çok geçmiş olsun bende çok kullanırım her bulaşıkta çamaşırda yerlerde banyo tuvalet hergün kullanırım ondan sordum maske takayım bari ben Domestos kullanıyorum fazl kokmuyor diye rabbim bir an önce kurtarsın bizi covid belasından

Back