Covid biri yardım etsin lütfen 😭

Hayırlısıyla cıktıgımda ozel hastaneye gideceğim. Test yapmadıklarını bılıyorum, kendımı ızah edecek gucumde kalmadı zaten. On gundur birilerine lutfen bana test yapın madem evime yollamiyorsunuz psikolojim ıcın bıseyler yapın diye sureklı aynı cumlelerı kurdum. Pes ettim artık.
En kısa zamanda saglıkla devam et sende hayatına, allah hepimizi korusun.

Sorma kahvecim. Geldı mı bazen ust uste geliyor allahım lutfen gecici olsun diye dua etmekten baska elimizden bısey gelmiyor.
Dedigin herseyı yapıyorum yanı sıra sigaramı da azaltmadım ama.
E nasıl azaltayım, koca gun oda ıcınde tek basımayım. Yeter ki sonunda herkes ıyı olsun, napalım katlanırız.

çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırlar

Cok geçmiş olsun hepinize arkadaslar.insAllah cabucak ve saglikla atlatırsınız.Konu sahibi Allah babana şifa versin insAllah..üzülme benim kuzenimin babaannesine de çok olumsuz konustular ama iyileşti.onlar en kötüyü söylüyor genelde.insAllah iyilesir babacigin.

Şayet covid uğrarsa sana ki Allah korusun,nasıl sert bir kayaya denk geldiğini bilmiyor Allah annene babana tez şifalar versin inşaallah..
Konu sahibi arkadaşim Allah seninde babana şifa versin.
Yakınımda iki kişi üstelik yasli ve kronik bir sürü hastalığı olan insanlar evde ayakta atlattı.
Moral çok önemli bağışıklık sistemi için.
Geçer Allah'ın izniyle

Annenizde burun tikanmasi dışında belirtiler var mi peki?

Babam yogun bakımda 4 gündür ilk basamak covid tevadisi işe yaramadı cigerlerde ilerlemiş..Ankara'dan ilaç gelecekmiş bu nedir iyi olan varmı bu şekilde biri yardm etsin
Benımde çogu tanıdıgım yogun bakımda ve ılerı derecedeyken kurtuldu.Allahın ıznı ıle babanızda kurtulur ınsallah.Haber verın olur mu ?

Insallah canım. Sigara yerine eline oyalayacak bir seyler al ya da ağzına sakiz at misal. Biraz azaltmak lazim en azndan.

Çok geçmiş olsun canım Bi an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah

Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak ve sağlıkla atlatırsınız

Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda normal odaya çıkmasını temenni ediyorum.
Andız özünü tavsiye ederim çıktığı zaman, ciğerlerin hızlıca kendine gelmesini sağlıyor. Ben de koruyucu olarak kullanıyorum.

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
yaşınız genç size bişey olmaz diyorlar ama (38 yaşındayım) bende sigaradan dolayı korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…