- 12 Temmuz 2006
- 55.550
- 213.186
- 52
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Ablacım hadi sen hamilesin, bulaşsa karnındaki bebeğin etkilenmesinden korkarsın ki bu da çok doğal, önlem alman lazım zaten de şimdi benim koşa koşa markete gidip koli koli çamaşır suyu, kolonya, makarna, çuvalıyla un, yağ, şeker almam tuhaf olur:)))Abla valla bende çok panik yokta önlem alıyorum yani ne yalan söyleyeyim.. mesela kolonya aldım sabah küçük bidon şeklinde ve dün akşam el ve cilt dezenfektanı aldım yanii küçük şişelere koyup otobüs metro vs kullandığımda sürekli kullanayım diye hamileyim yaw daha çocugumm doğmadı bi doğsun görem ondan sonra bari
annem de çayyolunda kolonya bulamamış eve stoklamak için, eczaneler ve marketlerde kalmamışaz once ankarada bir markette ozellikle makarna raflari bombostu. market yagmalanmis demeyeyim ama kuru gidalar yoktu bombos.
Klasik yurdum insanıSabah bizim markette kavga çıktı kolonya yüzünden sen çok aldın, ben az aldım bana kalmadı
Kuru gıda rafı boş, kolonya ve dezenfektan yok.
Eczanelerde sadece sprey boy kalmış, eldiven rafları boş.
Çocuk maması bulunamıyor, patates soğanlar bayağı az kapanın elinde kalıyor.
Aynen öyle.
Hayır ben gerçekten anlamıyorum, yani akıl var mantık var. Madem stok istiyorlar, madem garanticiler, niye son günü bekliyorlar? Ülkenin etrafı sarılırken zaten gelme ihtimalinin yüksekliği ortada, illa resmi açıklama mı gerekiyor alışveriş için? Önceden al tut evinde madem stokçusun yani.
Şimdi herkes marketlere koşunca kimseye bir şey kalmayacak.
Ablacım hadi sen hamilesin, bulaşsa karnındaki bebeğin etkilenmesinden korkarsın ki bu da çok doğal, önlem alman lazım zaten de şimdi benim koşa koşa markete gidip koli koli çamaşır suyu, kolonya, makarna, çuvalıyla un, yağ, şeker almam tuhaf olur:)))
Ben eşimi bile haşladım:))) bir ara insanlar ölüyor yayılma hızı yüksek bir salgın vs dedi, dün akşamda açıklama gelince şimdi herkes stok yapar deyip şakayla bizde mi evi doldursak deyince içimdeki panteri tetikledi,dedim adam sus yoksa seni kapının önüne koyacağım, azrail misin felaket tellalı mısın, bir sus yeter daral geldi dedim sustu çok şükür, hayır yani bir şey olacağı da yok, adam işini evden götüren, kalabalıkla teması olmayan bir adam, he gerçi ben her gün bir sürü insanla aynı ortama girerim bir şey olmaz, bizimki pencere açık kalsa hasta olur o da ayrı mevzu:))) aylardır corona aşağı corona yukarı :)))
Ben bir avm içindeki marketten alışveriş yaptım, salgınla alakalı değilAynen öyle.
Hayır ben gerçekten anlamıyorum, yani akıl var mantık var. Madem stok istiyorlar, madem garanticiler, niye son günü bekliyorlar? Ülkenin etrafı sarılırken zaten gelme ihtimalinin yüksekliği ortada, illa resmi açıklama mı gerekiyor alışveriş için? Önceden al tut evinde madem stokçusun yani.
Şimdi herkes marketlere koşunca kimseye bir şey kalmayacak.
Karantinadayken cerez keyfi yapmasin mi millet aaavalla o dezenfektan seylerine falan bakmadim ben kuruyemis almak icin gittim sirf meraktan dolastim kuru gidalar yoktu. isin kotusu kuruyemis de yoktu insan kendini karantinaya alirken niye kuruyemis depolarb*kunu cikardik.
annem de çayyolunda kolonya bulamamış eve stoklamak için, eczaneler ve marketlerde kalmamış
Tekrar çalışamaz diye rapor alıp ayrılabiliyorsunuz.32 de çalışır raporu almıştım şimdi 37 yi bekliyorum 37 den önce ayrılamam
az once ankarada bir markette ozellikle makarna raflari bombostu. market yagmalanmis demeyeyim ama kuru gidalar yoktu bombos.
Trendyol'un yaptığı fırsatçılığa bakın hele hele. Şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu bunu? Bir de utanmadan 45 liradan düştü yazmışlar.
Eki Görüntüle 2603793
bu makarna normalde max 5 lira degil mi? bilmiyorum markasini ama sok oldum.
Virgül hatası mı yaptılar acaba?Trendyol'un yaptığı fırsatçılığa bakın hele hele. Şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu bunu? Bir de utanmadan 45 liradan düştü yazmışlar.
Eki Görüntüle 2603793
Haberleri izleyip çay eşliğinde çitleyecekler herhalde.valla o dezenfektan seylerine falan bakmadim ben kuruyemis almak icin gittim sirf meraktan dolastim kuru gidalar yoktu. isin kotusu kuruyemis de yoktu insan kendini karantinaya alirken niye kuruyemis depolarb*kunu cikardik.
bizde almanyada makarna un süt maya vs. cok az var marketlerde. El dezenfektanlari raflarda artik kalmadi bulamiyoruz.İstanbul'dayım dışarı çıktım bugün marketlerde ekstra bir yoğunluk görmedim ben. El dezenfektanı, kolonya da aldım, bitmemişti