- 20 Temmuz 2019
- 1.478
- 2.668
- 37
- Konu Sahibi humukulasyon
Kesinlikle benim de alerji sorunum var. Nefes alamamı zorlayan başka sorunlarım da var. Yani bir de üstüne alerji olmamam gerekiyor. Baharda maskesiz çıkamam dışarı.Hiç mi vicdan kalmadı anlamıyorum polen mevsimi giriyor benim gibi alerji hastalarının tümü maskeye muhtaç ama piyasada yok
Sabah ilaçlarımı yazdırdım doktora, eczanelerde nefes açıcılar yok çekiyor herkes kafasına göre alıp stoklamış, alerjim olmasına rağmen nefes açıyı yılda bir bilemedin iki gün kullanıyorum ama buna hayati derecede ihtiyacı olanlar var, virüs solunum sıkıntısı yapıyor diye duyan kafasına göre ilaç depoluyor hiç mi düşünmüyorlar bazıları için o ilaçlar yaşam demek
Kolonyalar, dezenfektanlar birden bire yüzde beşyüz fiyat artışına uğradı
Millet deli gibi alış veriş yapıyor, ulan 100 kilo bakliyat alsan ne olur, hava ısındı aha sana böceklendi bir ay sonra bu ne kadar vicdansızlık, ne kadar kafasızlıktır anlamıyorum yeminle
bir de sağlık çalışanları maskeye ulaşamıyormuş.Stoklar tükenmiş. Yurtdışından da duydum aynı şeyi. Orada da insanlar ihtiyacınız kadarını alın , sağlıkçılara ve diğer hastalara kalsın diye uyarıyorlar.