- 20 Temmuz 2019
- 1.478
- 2.668
- 37
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Kesinlikle benim de alerji sorunum var. Nefes alamamı zorlayan başka sorunlarım da var. Yani bir de üstüne alerji olmamam gerekiyor. Baharda maskesiz çıkamam dışarı.Hiç mi vicdan kalmadı anlamıyorum polen mevsimi giriyor benim gibi alerji hastalarının tümü maskeye muhtaç ama piyasada yok
Sabah ilaçlarımı yazdırdım doktora, eczanelerde nefes açıcılar yok çekiyor herkes kafasına göre alıp stoklamış, alerjim olmasına rağmen nefes açıyı yılda bir bilemedin iki gün kullanıyorum ama buna hayati derecede ihtiyacı olanlar var, virüs solunum sıkıntısı yapıyor diye duyan kafasına göre ilaç depoluyor hiç mi düşünmüyorlar bazıları için o ilaçlar yaşam demek
Kolonyalar, dezenfektanlar birden bire yüzde beşyüz fiyat artışına uğradı
Millet deli gibi alış veriş yapıyor, ulan 100 kilo bakliyat alsan ne olur, hava ısındı aha sana böceklendi bir ay sonra bu ne kadar vicdansızlık, ne kadar kafasızlıktır anlamıyorum yeminle
Umarım çünkü saaf etil alkolden bahsediyorumAlkol demissiniz umarim yanlis anlayip 2 bira alan olmaz. Cunkubira gibi alkol orani dusuk ickilerin viruse karsi hicbir etkisi yok.
Ben durumun bu kadar ileri boyutta olduğunu düşünmüyorumKızlar gerçekten bire bir kendisi markete gidip rafları boş gören var mı ya?
ayy koptumAlkol demissiniz umarim yanlis anlayip 2 bira alan olmaz. Cunkubira gibi alkol orani dusuk ickilerin viruse karsi hicbir etkisi yok.
O kadar cahil bir toplum olduğumuzu dşünmüyorum yaayy koptum
gercekten ya dezenfekte amaclı soylenen alkolu baska turlu anlayan olur mu olurmesela bırı 2 bırayla tum evı sılmeye kalkıyormus
ınsallah degılızdırO kadar cahil bir toplum olduğumuzu dşünmüyorum ya
Devlet ünileri o konuda üşengeç biraz bence aslında hak da veriyorum akademik takvimi tekrar düzenlemeleri gerekecek vs vs
kabul ettırmek çok zor
ünide okumuş olan çoğu kişi bilir
İlahi güldürdünüz beni.Alkol demissiniz umarim yanlis anlayip 2 bira alan olmaz. Cunkubira gibi alkol orani dusuk ickilerin viruse karsi hicbir etkisi yok.
Kızlar gerçekten bire bir kendisi markete gidip rafları boş gören var mı ya?
Dışarıdaki yemekleri tüketmeyin, evde kendiniz yapın daha sağlıklı ve hijyenik olur, sigara dumanından bir şey olacağını sanmam, nefesi tıkar rahatsız eder ama hastalık bulaşmasına neden olmaz bence, daha ziyade vücut salgılarından bulaşıyor, bir de yakın temastan, insanlarla 1 metreden az bir mesafede olmamalısınız.
Evet ben de az önce yazdım kalmamis.Bimde kolanyagi kalmamıştı bitmiş eşim eminönünde çalışıyor
Millet deli gibi alışveriş yapiyor dedi koca carsida kolonya kalmamış düşünün....
İstanbul'dayım dışarı çıktım bugün marketlerde ekstra bir yoğunluk görmedim ben. El dezenfektanı, kolonya da aldım, bitmemişti
Panik ve fırsatçılık
On gün önce 200ml boğaziçi kolonyasını 7 TL ye aldım aylık alışverişimin içinde, az önce kardeşim almış 200 ml şişeyi 20 TL den, yuh artık diyorum ya
Aynen öyle.benımde korkum bu
bırde eve esya stoklamalar zaten yuksek olan fıyatları da yukseltecek ve gercekten ıhtıyacı olan ınsanlar da erısemeyecek bu da halkın daha fazla gergınlık ve stres yasamasına huzurun bozulmasına neden olacak
aynen dedıgınız gıbı panık ve stresden hasta olacaklar
Kuru gıda rafı boş, kolonya ve dezenfektan yok.az once ankarada bir markette ozellikle makarna raflari bombostu. market yagmalanmis demeyeyim ama kuru gidalar yoktu bombos.
Ben canim. Ekmek ve makarna alamadim. Valla bir paket alacaktim haa. Ama virusten dolayi oldugu aklima bile gelmedi. Normal olarak bitti sandiydim ne masum dusunceliyim :)Kızlar gerçekten bire bir kendisi markete gidip rafları boş gören var mı ya?