- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
-
- Konu Sahibi humukulasyon
sen bizim o taraflardaydın sanki, arcadium macrocenter mı? Boşa gitmeyelim madembenim bahsettigim olay macrocenterda oldu. dusunun yani macrocenter bosalmis bim a101 ne durumda bilemiyorum...
Gordion avm deki son paketi ben aldımannem de çayyolunda kolonya bulamamış eve stoklamak için, eczaneler ve marketlerde kalmamış
Virgül hatası mı yaptılar acaba?
Kaç adet baktınız mı ? 1 tane fiyatı mıTrendyol'un yaptığı fırsatçılığa bakın hele hele. Şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu bunu? Bir de utanmadan 45 liradan düştü yazmışlar.
Eki Görüntüle 2603793
Bak5ım göremedim sitede, 20li paketleri var 80 tl falan..Trendyol'un yaptığı fırsatçılığa bakın hele hele. Şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu bunu? Bir de utanmadan 45 liradan düştü yazmışlar.
Eki Görüntüle 2603793
sen bizim o taraflardaydın sanki, arcadium macrocenter mı? Boşa gitmeyelim mademAkşam grosslara uğrayım diyordum Yaşamkent'teki, oralar belki biraz daha stokludur.
Gordion avm deki son paketi ben aldım
Ara küçük marketlerde var hala, büyükler talan.
camdan ataymışUcakta kasıtlı gorevliye hapşurmus ya biri. Yabanciydi sanirim. Maalesef dengesiz insan da cok.
Ya aslında yanlış duymadıysam izin alabiliyorsunuz, dün bu tip açıklamalar vardı ama hangi durumda rapor ve izinler olacaktı net olarak kalmadı aklımda.yaa abla çok hoşsun, cımbızın var ama çok tatlısın
Abla valla benim en büyük korkum 44 katlı bir plaza da çalışıyorum.. bu plaza da 260 tane ofis, ve 30 tane mağaza var ..
Ve sürekli yurt dışına çıkıp gelen insanların olduğu bir yer .. tek olay bu aslında.
Bak5ım göremedim sitede, 20li paketleri var 80 tl falan..
aha mıçtık ben de yaşamkentteyim yassy minik stokcuklu yer bulursan özelden yaz bari paylaşımcı olalımevet arcadium. yasamkentte karina migros bombos cagdas zaten en bastan bostu djdkdhdksh
yassy yasamkentten bildirdi, yeni gelismeler olursa ben yazarim
5 lira bile değil 2 liraya alınan makarnalardanbu makarna normalde max 5 lira degil mi? bilmiyorum markasini ama sok oldum.
Ben kimseye öcü demedim ki niye bugün diyorumValla bizde hop oturup hop kalkmıyoruz ama bile bile de lades demiyorum, önlem alan insanlara da uzaylı gözü ile bakmıyorum.. Gayet normal davranış olarak geliyor bana .. insanlar hamile, bebekleri var, anneleri babaları var sevdikleri var.. ne demişler sen önlemini al gerisini Allaha bırak, herşeyin hayırlısı :)
Ablacım hadi sen hamilesin, bulaşsa karnındaki bebeğin etkilenmesinden korkarsın ki bu da çok doğal, önlem alman lazım zaten de şimdi benim koşa koşa markete gidip koli koli çamaşır suyu, kolonya, makarna, çuvalıyla un, yağ, şeker almam tuhaf olur:)))
Ben eşimi bile haşladım:))) bir ara insanlar ölüyor yayılma hızı yüksek bir salgın vs dedi, dün akşamda açıklama gelince şimdi herkes stok yapar deyip şakayla bizde mi evi doldursak deyince içimdeki panteri tetikledi,dedim adam sus yoksa seni kapının önüne koyacağım, azrail misin felaket tellalı mısın, bir sus yeter daral geldi dedim sustu çok şükür, hayır yani bir şey olacağı da yok, adam işini evden götüren, kalabalıkla teması olmayan bir adam, he gerçi ben her gün bir sürü insanla aynı ortama girerim bir şey olmaz, bizimki pencere açık kalsa hasta olur o da ayrı mevzu:))) aylardır corona aşağı corona yukarı :)))
Valla bilmiyorum abla onu hiç duymadım açıkcası, ama bir araştırayım izin mevzusunu..Ya aslında yanlış duymadıysam izin alabiliyorsunuz, dün bu tip açıklamalar vardı ama hangi durumda rapor ve izinler olacaktı net olarak kalmadı aklımda.
Sağol ablacım, evet cımbızlıyım ama o cımbız evde kocaya da geçerli :))) siz yine şanslısınız bu sıfatı görmüyorsunuz ama eşim 24 saat görüyor, vah vahhh kendisi adına çok üzüldüm şu an