- 14 Şubat 2020
- 32
- 97
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Tahminimce bi çok ilde var zatenNeden vakanın hangi ilde olduğunu söylemedi acaba? Daha iyi önlem almak adına bilinse daha iyi olurdu.
Ateş çok önemli geçmiş olsun panik yapmayın ateşiniz varmıKızlar perşembe gününden beri hastayım şimdi korkmaya başladım doktor a gitmiştim bogaz iltihabı dedi ilaç verdi yarın yine gitsem mi
Benim babam yiģenim filanda rahatsiz. Gozük tabi ama hava degisimlerinden kaynakli da olabiliyor. Esim grip oldu gecti 2 gunde.Kızlar perşembe gününden beri hastayım şimdi korkmaya başladım doktor a gitmiştim bogaz iltihabı dedi ilaç verdi yarın yine gitsem mi
Geçmiş olsun umarım boğaz iltihabidirKızlar perşembe gününden beri hastayım şimdi korkmaya başladım doktor a gitmiştim bogaz iltihabı dedi ilaç verdi yarın yine gitsem mi
Ucakta kasıtlı gorevliye hapşurmus ya biri. Yabanciydi sanirim. Maalesef dengesiz insan da cok.Hangi ildeymis soylendi mi?
Keske daha fazla bilincli olsak. Öksürürken hapsirirken ağzını kapatmayan dusuncesiz insanlar hala var. Bireysel cabalar bir yere kadar. Herkesin ama ozellikle risk grubunda olanların Allah yardimcisi olsun.
Az ateş var ama bacak larım kollarım tutmuyor sanki bilmiyorum doktor anlardı dimi gerçiAteş çok önemli geçmiş olsun panik yapmayın ateşiniz varmı
Kesinlikle hastaninda genel durumu da iyimis suan.Eğer bu şekilde giderse süreci iyi yöneteceğimizi düşünüyorum. Risk grubunda olmadıkça panik Yok tedbirli oluruz ve atlatırız.
Ya telaş yaptım sanırımBenim babam yiģenim filanda rahatsiz. Gozük tabi ama hava degisimlerinden kaynakli da olabiliyor. Esim grip oldu gecti 2 gunde.