- 17 Aralık 2015
- 26.445
- 48.144
-
- Konu Sahibi humukulasyon
e bende 75 tane almadim zaten?Ben ağırdan almadım diğer insanları da düşünerek sadece gerektiği kadar aldım.
Üstelik maskeler zaten işe yaramıyor.
neden anlamıyorsunuz basının yansıtmadığını?
siz istediğinize inanabilirsiniz benim açıklamalarım size bir fayda sağlamayacak. sizler virüsün yeni geldiğini düşünüp burada stres olabilirsiniz ben zaten olduğunu düşünüp gerekli tedbirimi aldım..
iyi günler
Hastanın kimliğini napacaklar ben de onu anlamadımNeden açıklanmıyor deniyor birde, hastanın kimliği açıklansa rahat edecek insanlar var. Sonrasını düşünmek yok ama.
ilk zamanlar ben cok panik oluyordum aha geldi aha soyle oldu vah vah tuh tuh.
sonra baktim gercekten algi yapiyorlar
hatta bana sorarsaniz bu algilar tamamen ticari amacli bilincli bir sekilde yapildi.
cok yazik gercekten insanlarla saglik konusu uzerinden bile bu sekilde oynayabilen bir toplumuz.
1 ay once bir maske aldim 5 lisi 25 liraydi 1 hafta sonra kuzenim ayni maskeyi 200 liraya aldi.
O zaman tüm işyerleri de tatil olmalı ;ben ve eşim çalışıyoruz ,toplu taşıma kullanıyoruz .Rektörler ankaraya gidiyor toplantıya.
İnş üniversiteler de tatil olur okullar da
O maskelere çoğumuzun ihtiyacı yok ama sağlık çalışanlarının çok ihtiyacı var. Hastalansak o insanlara mecburuz. Bu konuda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Maske kullanmak yerine sık sık ellerinizi yıkayın ve antiseptiklerle temizleyin, ellerinizi ağzınıza burnunuza götürmeyin ve yanınızda öksüren biri olursa dirseğinizin içiyle ağzınızı burnunuzu kapatın.
Şalgam, portakal, mandalina,sirke,kelle paça götürecekler şifadır şifaHastanın kimliğini napacaklar ben de onu anlamadım
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım mesajda bize gelmez falan nerede?kaos? pardon siz burada korkarken ben gayet rahatım :)) siz dibiniz de ki ülkeden bize gelmeyeceğini düşünecek kadar iyi!! niyetlisiniz demek ki.
hala basının gerekli açıklamaları yapmadığına inanmayan insanlar var demek ki ne diyelim herkes istediğine inansın.
babanız albay mı? nedense benim de buna inanasım gelmedi :)
basın istediğini gösteriyor istediğini göstermiyor anlamak istemediğiniz nokta bu :) lütfen beni alıntılamayın çünkü yorumlarınız saygı çerçevesi içerisinde değil.
iyi günler
Hayırrr sınavım varRektörler ankaraya gidiyor toplantıya.
İnş üniversiteler de tatil olur okullar da
Köpekler kücükken corona aşısı oluyor benımkı olmustu. Kedilerde de oluyor mu bilmiyorum hatırlıyor musunuz?Kedim için cidden korkuyorum, ona bir şey bulaştırırız da hayvana zarar gelir diye ödüm kopuyor
Ya maskeye mecbur olanlar var kimse düşünmüyor, benim gibiler mesela toz-polen alerjisi sebebi ile sürekli kullanıyorum ama şu anda yok hiç bir yerde, şu basit olan maskelerden kullanıyorum, yazıktır yapmasalar düşünseler, şu an bahar başladı en çok ihtiyacımız olan zaman
Klasik virüs tedbirleriGerekli tedbir dediğiniz nedir ? Eve mi kapatacaksiniz kendinizi, işe okula gitmeyecek misiniz ?
Ekmeğimizi Evde mi yapacaksınız. Dışarıdan hiç bir paketli ürün almayacak misiniz ?
Biten denilen tedbir zaten halk arasında epeydir daha da hassas bir durum aldı.
Kesinlikle devletin bu konuda bir adim atmasi gerekli insanlarimiz hem cok bilincsiz hem de maddi acidan maskelere para vereceklerini sanmiyorum. Dezanfektani şusu busu butun ailesini koruyacak kadarini nasil edinecek çogu insan. Kaldi ki isguzarlara da firsat vermemeli devlet. N11'de bazi saticilar dezanfektanlara aninda bindirim yapmis. Ayiptir da demiyorlar firsatcilar.Keşke sağlık ocakları ücretsiz korunaklı maske verse her hafta iki tane.
Asya ülkelerinde takip ettiğim insanlar var.
Doğum yılı 1-2 olanlar pazartesi 3_4olanlar salı seklinde herkes sırayla maskesini alıyor.
Boyle böyle insanlar maske takar. Yoksa Türkiye'de milletin büyük kısmı ayı kırmizi et yemeden bitiriyor. Bir de karaborsadan maske mi alacak ailesine?
Hayırrr sınavım var
Ay inanır mısınız bugün 2 rossman,2 gratis ve 1 watsons girdim bir tane bile limon kolonyası kalmamıs. Allahtan tanıdık eczacım vardı da ona doldurttumSizin gibiler yüzünden insanlar maske ve dezanfektan bulamıyor. Bunların herkese yetecek kadar olması varsayılıyor değil mi? Herkesin 75 tane alıp evde stok etmesi başkalarının erişimini engelliyor. Bencillik virüsten daha tehlikeli.
Köpekler kücükken corona aşısı oluyor benımkı olmustu. Kedilerde de oluyor mu bilmiyorum hatırlıyor musunuz?
Gerekli tedbir dediğiniz nedir ? Eve mi kapatacaksiniz kendinizi, işe okula gitmeyecek misiniz ?
Ekmeğimizi Evde mi yapacaksınız. Dışarıdan hiç bir paketli ürün almayacak misiniz ?
Biten denilen tedbir zaten halk arasında epeydir daha da hassas bir durum aldı.
Bir de cidden korona olup maske takan bir insan o maskeyi düzgünce eline yüzüne değdirmeden, tıbbi atık kutusuna atmayacak ve 2-3 saatte bir değiştirmeyecek. O maskeyi 1 gün boyunca kullanacak. E nolucak salgını daha da yayacak. Kimse doğru maske kullanımını bilmiyor bu ülkede. Alerjisi olan ya da grip olan bir insanın hasta olmayıp eve stoklayandan daha fazla ihtiyacı var ve hakları gasp ediliyor. Çok yazık.