- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
-
- Konu Sahibi humukulasyon
mit şehidinin bilgilerine ulaşabilen basın mensupları 100 üzerinde olan ve saklanan şehit ailelerine ulaşamayacak öyle mi? ilahi çok komiksiniz!ben şehit sayısına ne 33 demişim ne 34 ama haberlerde söylenen 36. bölge de yaralıları taşıyanların söylediği 100 üstü..
tsk kimin emri altında? bazen çok şaşırıyorum yazılanlara gerçekten.
burası bir platform ben düşüncelerimi söylüyorum birisi çıkıp 36 kişi derken gözümde at gözlüğü ile her dediğine tamam doğru diyemem. türlü türlü yerlerden araştırmalar yapıyorum kendi basınımızı asla takip etmeyip doğruluğundan şüphe ediyorum.
siz daha vanda ki karantinaya alınanlardan habersizsiniz, bahsetmek istediğim bu zaten sağlık bakanlığı size her şeyi açıklamıyor.
Valla ben haftalardir biliyorum oldugunu turkiyede ve aciklanmamasini da dogru buluyordum acikcasi bu tipler yuzundenİşte bakın türkiye böyle bir yer alın açıklandı ne oldu işte
Poff ne diyim allah yardimciniz olsun
Benim annemle babam riskli grupta , ben gecen hafta demistim onlara cikin iki haftalik market alisverisi yapin sonra da disari cikmayin diye
Tahmin etmistim aciklandiktan sonra boyle seyler yasanacagini
Benim dedigim amerikada ama sanirim bulasiyor hayvanlara , cok dikkat etmek lazimBen de öyle bir vaka okudum, kaynağını hatırlamıyorum ama köpeğe sahibinden bulaşmıştı virüs bir ülkede. Çindeydi sanki.
Evet 100 şehit vardı 34 olarak açıklandı geri Kalan 64 şehit ailesi de öyle hükümetin gizleme politikasına uydular öyle mi? Peki.bakan yapsalardı yapılan baskılardan dolayı bende size 36 sayısını verirdim emin olabilirsiniz. sizler gündemi sadece haberlerden takip edin lütfen :)
Ya bi siz biliyorsunuzbakan yapsalardı yapılan baskılardan dolayı bende size 36 sayısını verirdim emin olabilirsiniz. sizler gündemi sadece haberlerden takip edin lütfen :)
Aynen benim gunlerdir baska platformlarda surekli yazdigim ve anlattigim mevzu bu , toplumsal panik , cok cok kotuİnsanlar düşüncesiz, bilinçsizce sürü gibi hareket ediyorlar
Eşime dedim ki iş yerinin oralarda bakın bakayım kolonya var mı kolonyayı bırak bizim markette kağıt mendil bile kalmamış dedi, şu an pencereden bakıyorum kadınlar elleri kolları dolu gidiyor, bir kısmı markete doğru koşar adım beni en çok bu ürkütüyor
Ben de öyle bir vaka okudum, kaynağını hatırlamıyorum ama köpeğe sahibinden bulaşmıştı virüs bir ülkede. Çindeydi sanki.
Çoktan başladılar
5M bir migrosda makarna ,tuvalet kağıdı , kolanya, sabun tükenmiş
Bütün gece sanal market siparişlerini hazırladılar
Üstüne gidip bulamayandanda azar işitiyorlar
Halbuki durumun sebebi kendileri gibi olan insanlar
Abla burda hiç bir şey bulunmuyor , resmen marketler boşaldı , hastaneye gelen maske taşıyan tırı soymuşlarMilana22 . Hem de 2 kere
Herkes o kadar çok alıyor ki ister istemez insan panik yapıyor , benim eşim de 1 hafta önce toplu alışveriş yapıp eve yığmak zorunda kaldı .
Hani almayayım desen açsın bildiğin .
Sadece yemeği geçtim ;
Tuvalet kağıdı , ıslak mendil , kadın pedleri bildiğin yok yani , gelmiyor .
Türk bakkallarında kolonya kalmamış
Herkesin derdi evladı, benimde bir kedi kızım var ağzı dili olmayan, en çok onun için korkuyorum
iran iralya cin ki amerikaya boyun egdi tam sen daha buyuksun dedi bunu herkes biliyorMesela hangi ülke?
mit şehidinin bilgilerine ulaşabilen basın mensupları 100 üzerinde olan ve saklanan şehit ailelerine ulaşamayacak öyle mi? ilahi çok komiksiniz!
tamam siz dış basından takip etmeye devam edin.
Van' da karantina hastanesi var mı? bilmediğimden soruyorum.
İran' da salgın ilk patlak verdiğindeki karantinadan bahsediyorsanız ondan haberim var ama güncel olarak yok diye biliyorum.
varsa kaynağınızı (basın olsun mümkünse fenomen değil) paylaşalın da biz de bilip tedbirimizi artıralım.
gormedim ben o haberleriHasta bilgilerini
Hiç kızamıyorum. Bu hale getiren tamamen TV ve sosyal medya. Sağduyulu olmaya davet eden haberler yerine yalan yanlış haberler üretiliyor; 2-3 aydır "Yengem Abuzittin Hastanesi'nde kapı önünde bekliyürmüş korona gelmiş o hastaneye herkes karantinadaymış bunu yayın" tarzı Whatsapp saçmalıklarıyla uğraşılıyor. Ben koronadan değil bu tarz saçmalıklar yüzünden ülkenin iyice kaosa sürüklenmesinden korkuyorum. Umarım bir an evvel biter şu durum.
Ben de doğru buluyordum herkes bir şeyler duyuyor ama yani söylenmemeli benceValla ben haftalardir biliyorum oldugunu turkiyede ve aciklanmamasini da dogru buluyordum acikcasi bu tipler yuzunden
ülkenin basınına ve bakanına güvenmeyeceksek 3-5k takipçisi olan fenomenlere mi güvenelim.neden anlamıyorsunuz basının yansıtmadığını?
siz istediğinize inanabilirsiniz benim açıklamalarım size bir fayda sağlamayacak. sizler virüsün yeni geldiğini düşünüp burada stres olabilirsiniz ben zaten olduğunu düşünüp gerekli tedbirimi aldım..
iyi günler