- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.719
-
- Konu Sahibi humukulasyon
Aynen öyle . Ama herkes yapınca sen de yapıyorsun çünkü bu sefer sen açıkta kalıyorsun.İste bunu kimse yapmasa , herkes normal hayatina devam etse , en fazla bir aylik stok yapsa bunlarin hicbiri yasanmayacak
İşin ne bulmak zorundasın biz müşteriyizin argosu ve daha nicesiTey allam niye hakaret ediyorlarmis
Tsk ederim cvbiniz icinTedbirli olmanızda yarar var bence ama doktoruna da danışabilirsiniz. Pimpirikli anne diye nitelendirilecek bir durum değil bu.
banada ayni mesajlar 2 haftadir geliyo hatta daha dun aksam ankaranin cok onemli bir hastanesi icin geldi ölu cokmus falan diyor birde artik gercekten sinirlerndim yahu hastaligi sakladilar diyelim oluleri napti bu adamlar tuvalete atip sifon cekmediler ya ustunee dedim en son.Hiç kızamıyorum. Bu hale getiren tamamen TV ve sosyal medya. Sağduyulu olmaya davet eden haberler yerine yalan yanlış haberler üretiliyor; 2-3 aydır "Yengem Abuzittin Hastanesi'nde kapı önünde bekliyürmüş korona gelmiş o hastaneye herkes karantinadaymış bunu yayın" tarzı Whatsapp saçmalıklarıyla uğraşılıyor. Ben koronadan değil bu tarz saçmalıklar yüzünden ülkenin iyice kaosa sürüklenmesinden korkuyorum. Umarım bir an evvel biter şu durum.
İste bunu kimse yapmasa , herkes normal hayatina devam etse , en fazla bir aylik stok yapsa bunlarin hicbiri yasanmayacak
Evet riskli gruptasiniz , ekstra dikkat etmeniz lazim , bir kac haftalik alisverisi zaten genelimiz yapiyor bu sorun degil ama yurtdisinda insanlar odalarini garajlarinj erzakla dolduracak kadar cok stok yapiyor , bu hic normal degil
Zaten karantina suresi bile 14 gun yani iki haftalik malzeme alinsa bile yeter , ama insanlar o kadar panikledi ki resmen market yagmalamaya gitti is pek cok ulkede
Sizin gibiler yüzünden insanlar maske ve dezanfektan bulamıyor. Bunların herkese yetecek kadar olması varsayılıyor değil mi? Herkesin 75 tane alıp evde stok etmesi başkalarının erişimini engelliyor. Bencillik virüsten daha tehlikeli.size abarti gelen seyleri suan butun dunyada bu virusle ugrasan toplumlar yapiyor.
almanyada italyada marketlerde millet birbirine giriyor.
siz yapmayin bu kendi tercihiniz baskalarinin tercihinede saygi duymaniz lazim.
ne alaka bizim gibiler 75 tane falan 75 i nerden okudunuz anlamadim?Sizin gibiler yüzünden insanlar maske ve dezanfektan bulamıyor. Bunların herkese yetecek kadar olması varsayılıyor değil mi? Herkesin 75 tane alıp evde stok etmesi başkalarının erişimini engelliyor. Bencillik virüsten daha tehlikeli.
Sizin gibiler yüzünden insanlar maske ve dezanfektan bulamıyor. Bunların herkese yetecek kadar olması varsayılıyor değil mi? Herkesin 75 tane alıp evde stok etmesi başkalarının erişimini engelliyor. Bencillik virüsten daha tehlikeli.
Evet riskli gruptalar, disari cikmasinlar kuzum , siz de bol bol el yikayinAynen öyle . Ama herkes yapınca sen de yapıyorsun çünkü bu sefer sen açıkta kalıyorsun.
Tek başına , ‘ay ben abartmayayım’ diyemiyorsun. Herkes kendini düşünüyor haliyleallah korusun ne diyeyim . Ben annem ve evladım için korkuyorum . Bebeğim henüz çok küçük, annem ise bağışıklığı çok çok zayıf bir insan .
Tansiyon -şeker -kalp pili taşıyor herşey var
Astım hastası ... allah korusun . Sıkı sıkı tembihledim .
Bi anlasamYa zaten hemen herkesin evinde en az iki hafta yetecek kadar gıda maddesi vardır, zaten yedeklemeye alışmış bir milletiz, nedir anlamıyorum yani kıtlık mı çıkacak herkes çıldırmış gibi
İyide bu ülkeler arasında tedbir almayan irandır herhalde. Çin neredeyse dünya ile ilişkisini kesti ve ekonomik olarakta ciddi bir şekilde etkilendi, çünkü salgının çıkış noktası bu ülke. İtalya dış dünya ile yine tamamen ilişkisini kesti, ve bildiğim kadarıyla ekonomik olarakta bundan sonra belki etkisi olur.iran iralya cin ki amerikaya boyun egdi tam sen daha buyuksun dedi bunu herkes biliyor
banada ayni mesajlar 2 haftadir geliyo hatta daha dun aksam ankaranin cok onemli bir hastanesi icin geldi ölu cokmus falan diyor birde artik gercekten sinirlerndim yahu hastaligi sakladilar diyelim oluleri napti bu adamlar tuvalete atip sifon cekmediler ya ustunee dedim en son.
hic dusunmuyorlar karsidaki insan belki panik atak belki baska bir rahatsizligi var ve kotu etkileniyor vs. anca car car herkesinde kuzeni soyluyo memlekette herkesin kuzeni dr hemsire oldu birden
Ya bi siz biliyorsunuz
Aydın insan güvenilir kaynaklara bi siz ulaşıyorsunuz
Babam albay ve emin olun sizden çok daha net bilgi alabiliyoruz
Şükür yarattığınız kaos haber alana kadar etkiliyor
İnsanların canı gidecek hiçbir yerde yazmayacak paylaşmayacak öylemi?
Dışının dıdısı bile hemen yayıyor
34 değil 100 ama tüm sülalesi komşusu bilmemesi o kadar bilinçli ki
Devletimiz çok yaşa deyip susuyorlar
Ben ağırdan almadım diğer insanları da düşünerek sadece gerektiği kadar aldım.ne alaka bizim gibiler 75 tane falan 75 i nerden okudunuz anlamadim?
paketinde 5 tane olan bir maskeden 2 tane bjrer kilolukta iki tane dezenfektan aldim bahsettiginiz sizin gibiler kismina ben uymuyorum maalesef.
sizde aman gelmez belki diye dusunup agirdan almak yerine tedbir amacli evinizde bulundurabilirdiniz.
bir deprem cantam var onun icinde bile aylar aylar once aldigim maskem ve dezenfektanim sabunum mevcut benim.
siz tedbirsizseniz suc benim degil.
ilk zamanlar ben cok panik oluyordum aha geldi aha soyle oldu vah vah tuh tuh.Öyle bir salgını hiç kimse saklayamaz, nasıl saklayacaksınız? Doktor görmese hemşire görür o görmese güvenlik görevlisi görür. Herkesin sosyal medya hesabı var. Ama bu tarz Whatsapp mesajları algı dezenformasyonlarıdır, dikkat edin. Bana Whatsapptan gelen hiçbir şeye inanmıyorum. Hastanede alanda bulunan uzman hekimleri takip ediyorum.
Geçen haberlerde göstermişti. Mutasyona uğradığı için artık insandan hayvanada bulaşıyormuşArkadaşlar bilen varsa yazabilir mi ? Bu virüsün hayvanlara etkisi var mı, onlara da bulaşıyor mu ?
ülkenin basınına ve bakanına güvenmeyeceksek 3-5k takipçisi olan fenomenlere mi güvenelim.
tamam siz tedbirinizi aldıysanız korkmayın.
Geçen haberlerde göstermişti. Mutasyona uğradığı için artık insandan hayvanada bulaşıyormuş